תמונה תמונות המשך חיטוב שלי - בדיקת קליפר אחרונה 7.5%

באמת נצל"ש, יצא לכם לאבד כוח בשבועיים-שלושה הראשונים של המאזן השלילי (בדיאטה מאוזנת, לא ud2 או עינוי אחר)?

מניסיון לא איבדתי כח ומה שמצחיק אפילו שיפרתי בחלק מהתרגילים (בנצ'\חתירה וסקוואט) דדליפט אני די חלש אז לא כ"כ.

ד.א. חיים מזל טוב - לא הייתי פה כמה ימים ואני רואה שקבלת שדרוג בתפקיד 😃

זה במקום\בנוסף לאלכס?

באמת נצל"ש, יצא לכם לאבד כוח בשבועיים-שלושה הראשונים של המאזן השלילי (בדיאטה מאוזנת, לא ud2 או עינוי אחר)?

כבר כל הנושא הזה מנוצל"ש חבל על הזמן 🤡

לא לא יצא לאבד כוח.. למעשה ב 2 החיטובים שעשיתי עד עכשיו יצא לי רק להתחזק עוד קצת 😆
אבל אני לא דוגמא.. אני חלש יחסית.. החיטבו האחרון התחלתי עם סקוואט 140.. וסיימתי עם 150 או 152.5 .. נראה מה יהיה הפעם...

כבר כל הנושא הזה מנוצל"ש חבל על הזמן 🤡

לא לא יצא לאבד כוח.. למעשה ב 2 החיטובים שעשיתי עד עכשיו יצא לי רק להתחזק עוד קצת 😆
אבל אני לא דוגמא.. אני חלש יחסית.. החיטבו האחרון התחלתי עם סקוואט 140.. וסיימתי עם 150 או 152.5 .. נראה מה יהיה הפעם...

כן ככל שמתקדמים זה לא נהיה קל יותר

כה.. בכל חיטוב אני מתחיל במטרה "לשנר את הכוח" .. ובסוף יוצא שקצת התחזקתי [מעבר לשיפור ב RATIO עקב הירידה במשקל =P.. אבל רטיו זה לאנשים ששוקלים 60 קילו שירגישו טוב עם עצמם]

גם הפעם.. אני קמווה לשמר את הכוח

ולדעתי טקסס כן מאתימה למשימה.. היא מאו דנוחה סה"כ
מקסימום אפשר להוריד נפח ביום נפח + או לשנות אותו נניח ל 8 טריפלים .. סתם דוגמא
וביום עצימות אפשר לעשות
שבוע 1 - X ל חזרה 1
שבוע 2 - X ל 2 חזרות
שבוע 3 - X ל 3 חזרות
שבוע 4 - X+2.5 ל חזרוה 1

וחזור חלילה

כה.. בכל חיטוב אני מתחיל במטרה "לשנר את הכוח" .. ובסוף יוצא שקצת התחזקתי [מעבר לשיפור ב RATIO עקב הירידה במשקל =P.. אבל רטיו זה לאנשים ששוקלים 60 קילו שירגישו טוב עם עצמם]

גם הפעם.. אני קמווה לשמר את הכוח

ולדעתי טקסס כן מאתימה למשימה.. היא מאו דנוחה סה"כ
מקסימום אפשר להוריד נפח ביום נפח + או לשנות אותו נניח ל 8 טריפלים .. סתם דוגמא
וביום עצימות אפשר לעשות
שבוע 1 - X ל חזרה 1
שבוע 2 - X ל 2 חזרות
שבוע 3 - X ל 3 חזרות
שבוע 4 - X+2.5 ל חזרוה 1

וחזור חלילה

סבבה נעקוב אחרי זה. אני יעשה שוב את הליניארית ואם אני אתקע אפשר אולי לשקול את הטקסס

טוב אני מתחיל חיטוב השבוע ומחכה לי המון עבודה.

משקל גוף סביב ה103, הגוף כרגע לא מרשים במיוחד ואין יותר יותר מה לצלם. במאסה עבדתי חזק עם הליניארית\ABC (בתכנון של חיים) ואחר כך שבוע מנוחה.

בחיטוב אני מתכנון לבצע ליניארית.

18180107185865365817419.jpg

נערך לאחרונה:
בהצלחה שחיף =P

לאיזה אחוז שומן אתה רוצה להגיע?

אחלה גיל,

תכנון ל2 שלבים - מאחוז שומן - סנטה קלאוס - ל9 א.ש ומשם כבר היעד ל7 (זה אם תיהיה לי עוד מוטיבציה).

בשלב הראשון אני מעיף את כל הממתקים והזבל שאני אוכל.

אחלה גיל,

תכנון ל2 שלבים - מאחוז שומן - סנטה קלאוס - ל9 א.ש ומשם כבר היעד ל7 (זה אם תיהיה לי עוד מוטיבציה).

בשלב הראשון אני מעיף את כל הממתקים והזבל שאני אוכל.

✌️

בהצלחה ואיזה סנטה קלוס תגיד לי?.. ה 16% שאתה נמצא עליו כרגע זה כמעט סיום חיטוב מבחינתי 🤡

סחטיין , ממה שרואים יש לך מאסה מכובדת ביותר.
אל תגיע ל7 אחוז, זה עוד יגרום לי להמשיך את החיטוב איתך, ואני אעלם..😃

סחטיין , ממה שרואים יש לך מאסה מכובדת ביותר.
אל תגיע ל7 אחוז, זה עוד יגרום לי להמשיך את החיטוב איתך, ואני אעלם..😃

תמשיך - נהיה שנינו ילדי קוביות 🙄

כה אני יודע שהוא פחות.. הוא סתם חי בסרט ורשם באחד הדיונים שהוא ל 16-17 עכשיו ...

אני 17 א.ש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית