תמונה תמונות המשך חיטוב שלי - בדיקת קליפר אחרונה 7.5%

בקרוב...

wr124hst.jpg

כמו שגיל ואלירן אומרים אני אנורקס. זה בא והולך

יום אחד נעזור לו לנצח את האנורקסיה ואת הHB.

עדכון 11 א.ש 95 קילו.

שאלה ששאלתי. אולי מישהו יידע

מה ההשפעה של הבטא אלנין על האינסולין (לצורך ביצוע פרוטוקול 1)? האם אמורה ליהיות בעיה עם שילובו עם הקפאין והטירוזין? (או היהומבין*)

*יהומבין רק בתקופת העמסה

אחרי שיחה עם עדי (מנהל פורום סטרואידים ותרופות) - אפרסם את הפוסט שלו בעניין:

בטא אלנין
בטא אלנין זאת חומצת אמינו אשר משרתת כזרז ישיר של סינטוז קרנוסין, שהוא חוצץ תוך תאי שמבטל היווצרות של יונים של פחמן. כאשר מתספים בטא אלנין אנחנו בעצם מגבירים את סינטוז הקרנוסין בשריר. בטא אלנין גם עוזר לנו לייצב את רמות ה PH השריר (היווצרות של חומצה לקטית ע"י בניה של יונים של פחמן) תיסוף של 3-6 גרם יגרום למתאמן להתאמן העצימות יותר גבוהה ולאורך יותר זמן.

אחרי שיחה עם עדי (מנהל פורום סטרואידים ותרופות) - אפרסם את הפוסט שלו בעניין:

בטא אלנין
בטא אלנין זאת חומצת אמינו אשר משרתת כזרז ישיר של סינטוז קרנוסין, שהוא חוצץ תוך תאי שמבטל היווצרות של יונים של פחמן. כאשר מתספים בטא אלנין אנחנו בעצם מגבירים את סינטוז הקרנוסין בשריר. בטא אלנין גם עוזר לנו לייצב את רמות ה PH השריר (היווצרות של חומצה לקטית ע"י בניה של יונים של פחמן) תיסוף של 3-6 גרם יגרום למתאמן להתאמן העצימות יותר גבוהה ולאורך יותר זמן.

אתה משתמש כרגע בבטא אלנין?, אתה יכול לרשום קצת חוות דעת אם יש באמת שיפור מורגש וכו'...

תודה

וואו התמונה הזאת עשתה לי רע בבטן. ואני אחד שנוהג לאכול תוך כדי צפייה בחתולים המנותחים שמשה שם פה.

אתה משתמש כרגע בבטא אלנין?, אתה יכול לרשום קצת חוות דעת אם יש באמת שיפור מורגש וכו'...

תודה

עדיין לא התחלתי להשתמש. כשאתחיל אני אדווח 😃

משיחות עם עדי התרשמתי שזה תוסף יעיל.

מה עדיף להיות שמן כמונו?
bad.gif

כל שבוע שאני עולה על המשקל ורואה עוד קילו שנוסף אני מרגיש חום ונחת בליבי ואומר "תודה לאל" ועל שפתיי עולה חיוך. עם כל קילו חביב מתרחקות המחשבות על חיטוב, הרעבה עצמית, העמסות, דאגה לתפריטים וגעגועים עזים לאוכל אמיתי. בעודי טופח על כרסי הגדלה אני חושב על סבלם של כל חברי לפורום אשר שדי האנורקסיה גוברים על נשמתם והצועדים אל עבר עונת החיטובים ואומר בלב שלם: "אמן". בעוד זמן לא רב אגיע אל מאת הקילוגרמים הנכספים ולא ארד משם לעולמי עד.

התימני האנורקס (EMZ) אמר אמר שמתחילים חיטוב שלא רואים את התחתונים שמשתינים.

הלוואי והייתי אנורקס. עכשיו אני סתם שמן וחלש :(

לכבוד חג הפסח הנה תמונה קבוצתית:

100_1248.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית