עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם רשמתי שלא צריך להיות באונס, וללא ספק טעיתי לגמרי כי צריך להיות באונס ועדיף לא לחכות למטה, למה מחקתם לי את התגובה (שלא נדבר על זה שמישהו הביא לי מוניטין שלילי ורשם לי "אין עתיד")?
כי המטרה פה לא להפיץ מידע שגוי.
ואין לך מה לחזור על הודעה כמה פעמים, מחקו לך את ההודעה כנראה מסיבה טובה.
המטרה ברורה, אבל למחוק הודעות בלי להגיב אחרי זה לכמה שעות זה לא התנהלות תקינה.
יש בפורום מלא מידע שהוא לא נכון שנכתב ע"י משתמשים שלא בקיאים על בוריו, וכמובן הוא לא נמחק אלא מגיבים אליו ומתקנים את המגיב.
אחלה, פעם הבאה שאתה רושם הודעה עם מידע שגוי תנמק למה אתה חושב שאתה צודק(אגב יהיה נחמד גם אם מידע שהוא לא שגוי).
ובעיקר אני ממליץ לך לא להגיב על נושאים שאתה לא מבין.
לא להתווכח עם הבחור עם הכוכב זהב 😃 מזל טוב!אם רשמתי שלא צריך להיות באונס, וללא ספק טעיתי לגמרי כי צריך להיות באונס ועדיף לא לחכות למטה, למה מחקתם לי את התגובה ולא תיקנתם אותי ישר אלא נתתם לי לרשום שוב (שלא נדבר על זה שמישהו הביא לי מוניטין שלילי ורשם לי "אין עתיד")?
אין לי כוונה להתווכח איתך בנושא.
אתה מבין יותר ממני באימונים ואמרתי כבר שטעיתי ללא ספק.
אני לא עושה נגדך תחרות מי צודק ומי לא.
אתה לא רואה אותי עושה פה ספאמ עם תשובות לא נכונות לאנשים, אלא אם תריץ חיפוש לפוסטים שלי תראה שאני עוזר לאלה שיודעים פחות ממני, בעיקר בפורום תזונה.
קורה שטועים ואל תהיה בטוח שאתה טועה פחות מאחרים.
תוריד את האף שלך, גם אם אתה מנהל פה בפורום וזה נותן לך הרגשה טובה להתנשא.
אין לי כוונה להתווכח איתך בנושא.
אתה מבין יותר ממני באימונים ואמרתי כבר שטעיתי ללא ספק.
אני לא עושה נגדך תחרות מי צודק ומי לא.
אתה לא רואה אותי עושה פה ספאמ עם תשובות לא נכונות לאנשים, אלא אם תריץ חיפוש לפוסטים שלי תראה שאני עוזר לאלה שיודעים פחות ממני, בעיקר בפורום תזונה.
קורה שטועים ואל תהיה בטוח שאתה טועה פחות מאחרים.
תוריד את האף שלך, גם אם אתה מנהל פה בפורום וזה נותן לך הרגשה טובה להתנשא.
לא אמרתי לך כלום על זה שטעית, אמרתי לך על זה שלא נימקת.
תודה על תרומתך לפורום תזונה המדליות בדרך אלייך.
מה אתה רוצה?
לא נימקתי, נכון.
אתה נימקת כשמחקת לי את התגובה פעמיים??