הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ זה בסדר לשבור מקביל בהרבה?

yogiyogi

משתמש מתחיל
113
0
נק' מוניטין:
115
113
0
באימון האחרון יצא לי לשבור את המקביל בהרבה, לרדת מאוד עמוק והרגשתי שזה ממש עוזר לי לקבל באונס...
זה בסדר או שאני מפסיד פה יותר מדי כוח?

תעלה סרטון, אחרת אי אפשר לענות לך ברצינות.
אצל רוב המתאמנים סקוואט ATG יגרור איבוד מתח בהאמס .
באופן כללי אין דבר כזה סקוואט עמוק מידי, אם אתה שומר על מתח ויש לך היפ דרייב טוב.
לא הייתי משנה טכניקה(במידה ואתה לא מתחרה בשום ספורט).

אמור להיות באונס, אתה לא אמור לאבד את המתח בשריר.

מאיפה שאתה יודע שירדת עמוק מידי?
בכל מקרה סקוואט עמוק מידי (משמעותית) יכול לגרום להשקעה של יותר כח שבעתיד יבוא על חשבון משקל על המוט.

אם רשמתי שלא צריך להיות באונס, וללא ספק טעיתי לגמרי כי צריך להיות באונס ועדיף לא לחכות למטה, למה מחקתם לי את התגובה ולא תיקנתם אותי ישר אלא נתתם לי לרשום שוב (שלא נדבר על זה שמישהו הביא לי מוניטין שלילי ורשם לי "אין עתיד")?

אם רשמתי שלא צריך להיות באונס, וללא ספק טעיתי לגמרי כי צריך להיות באונס ועדיף לא לחכות למטה, למה מחקתם לי את התגובה (שלא נדבר על זה שמישהו הביא לי מוניטין שלילי ורשם לי "אין עתיד")?

כי המטרה פה לא להפיץ מידע שגוי.
ואין לך מה לחזור על הודעה כמה פעמים, מחקו לך את ההודעה כנראה מסיבה טובה.

כי המטרה פה לא להפיץ מידע שגוי.
ואין לך מה לחזור על הודעה כמה פעמים, מחקו לך את ההודעה כנראה מסיבה טובה.

המטרה ברורה, אבל למחוק הודעות בלי להגיב אחרי זה לכמה שעות זה לא התנהלות תקינה.
יש בפורום מלא מידע שהוא לא נכון שנכתב ע"י משתמשים שלא בקיאים על בוריו, וכמובן הוא לא נמחק אלא מגיבים אליו ומתקנים את המגיב.

המטרה ברורה, אבל למחוק הודעות בלי להגיב אחרי זה לכמה שעות זה לא התנהלות תקינה.
יש בפורום מלא מידע שהוא לא נכון שנכתב ע"י משתמשים שלא בקיאים על בוריו, וכמובן הוא לא נמחק אלא מגיבים אליו ומתקנים את המגיב.

אחלה, פעם הבאה שאתה רושם הודעה עם מידע שגוי תנמק למה אתה חושב שאתה צודק(אגב יהיה נחמד גם אם מידע שהוא לא שגוי).

ובעיקר אני ממליץ לך לא להגיב על נושאים שאתה לא מבין.

אחלה, פעם הבאה שאתה רושם הודעה עם מידע שגוי תנמק למה אתה חושב שאתה צודק(אגב יהיה נחמד גם אם מידע שהוא לא שגוי).

ובעיקר אני ממליץ לך לא להגיב על נושאים שאתה לא מבין.

אין לי כוונה להתווכח איתך בנושא.
אתה מבין יותר ממני באימונים ואמרתי כבר שטעיתי ללא ספק.
אני לא עושה נגדך תחרות מי צודק ומי לא.
אתה לא רואה אותי עושה פה ספאמ עם תשובות לא נכונות לאנשים, אלא אם תריץ חיפוש לפוסטים שלי תראה שאני עוזר לאלה שיודעים פחות ממני, בעיקר בפורום תזונה.
קורה שטועים ואל תהיה בטוח שאתה טועה פחות מאחרים.
תוריד את האף שלך, גם אם אתה מנהל פה בפורום וזה נותן לך הרגשה טובה להתנשא.

אם רשמתי שלא צריך להיות באונס, וללא ספק טעיתי לגמרי כי צריך להיות באונס ועדיף לא לחכות למטה, למה מחקתם לי את התגובה ולא תיקנתם אותי ישר אלא נתתם לי לרשום שוב (שלא נדבר על זה שמישהו הביא לי מוניטין שלילי ורשם לי "אין עתיד")?
לא להתווכח עם הבחור עם הכוכב זהב 😃 מזל טוב!

אתה לא רואה אותי עושה פה ספאמ עם תשובות לא נכונות לאנשים, אלא אם תריץ חיפוש לפוסטים שלי תראה שאני עוזר לאלה שיודעים פחות ממני, בעיקר בפורום תזונה.

חבוב, תרגע. ההודעה שוחזרה. פעם הבאה תשלח הודעה פרטית על טענות כאלה.

לא אמרתי לך כלום על זה שטעית, אמרתי לך על זה שלא נימקת.
תודה על תרומתך לפורום תזונה המדליות בדרך אלייך.

טוב. הייתה אי הבנה, נסיים את זה ככה, לא קרה כלום (יפה לראות שהתחלנו עם האמבוש מוניטין שלילי).

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית