ייעוץ UD2 - בעיה קצת עם האימון כח

luabrankatz

משתמש מתחיל
127
0
נק' מוניטין:
0
127
0
אז בקיצור אני עובד ממש לפי הספר...
היום התחלתי את התוכנית כמו בספר... היום ומחר אני עושה דילול גליקוגן... רביעי חמישי (חמישי עד הצהריים) עושה אירובי... יום חמישי אני אמור לעשות אימון אינטנסיבי+העמסה עד שישי בערב ושבת כח בראבק...
העניין הוא שיום חמישי יש לי אירוע ואני מסיים לעבוד בשעה 4 ובערך ב4 וחצי אני מגיע הביתה...
דרך אגב לפי התכנית אני צריך לעשות את האימון בשעה 7 והארוחה האחרונה שלי בשעה 3-4 גג...
מה אני עושה? ז"א... אני חייב להרביץ את האימון הזה, זה חלק מהתוכנית...
יש איזו אפשרות להעביר את האימון באיזו שהיא דרך?
למישהו יש איזה רעיון יצירתי?

לא הבנתי.

האימון ביום חמישי אמור להיות אימון ערב.
והאחרוה צריכה להיות ב4 בלילה? םO
ואתה חוזר ב4 בלילה?

סלח לי על השאלה העילגת, אני גמור מת.

• פותח/ת השרשור
חחחחח שטוית...
אבל לא הארוחה האחרונה היא ב3-4 אחה"צ של יום חמישי...
לאחר מכן יש לי אימון בשעה 7 בערב..
לא יודע מה לעשות... ואם אני לא אעשה את האימון הזה אז אם זה ידפוק לי את החיטוב...
ובטח שאני לא רוצה לצאת מושפע ולהישאר בבית בשביל החדר כושר אתה יודע...

לא יקרה כלום אם תאכל כשתחזור הביתה ותלך להתאמן ב8 נגיד. מקסימום תלך לישון שעה אחת יותר מאוחר אם אתה ממש דואג.

בתכלס לא הבנתי משהו.
מחר יש לי אימון (יום 4) בדיוק כמו שזה שפתח את הדיון.
נניח האימון מסתיים בשעה 8...
יש חשיבות לכמה ארוחות לאכול עד השינה?
אני בטוח שזה זניח אבל אני סתם שואל.

פשוט ספר הוא דיבר על להתעורר באמצע הלילה או משהו כזה ולא הבנתי אם כך התכוונו בגרסה המקורית של UD או שהוא אימץ את זה גם כן.

תתאמן ותתחיל העמסה
לא חייב לאכול כל 2-3 שעות
אז תאכל רק 2 ארוחות אחרי האימון (יותר גדולות)

והשעה של האימון לא קריטית זה יכול להיות בטווח של מ 15:00-23:00 פשוט את הארוחות אחר כך תחלק איך שבא לך

אני כבר מת מת להגיע למחר 😃
תכלס הכמויות די פסיכיות.
הוא מדבר על 12-16 גרם פחמימה לכל קילו
זה כמה חבילות פסטה לצורך העניין. אבל סבבה אני אוהב לאכול בכללי אז זה יהיה כיף בסך הכל.

• פותח/ת השרשור
מה שהוא אמר בקשר ללאכול כל שעתיים ולמקרה שאתה קם להשתין נגיד באמצע הלילה אז לחוף משהו זה לקוח מהספר השני שאין לי כח להיזר בשם שלו...
הוא אמר שאתה יכול להרביץ לפני האימון חלבון עם ספיגה מהירה כגון שייק ופחמימה גם כן עם ספיגה מהירה ושהכמות תהיה 1 ג' פחמימה לכל LBM -בליברות- ואם למשל יצא לך 150 ג' פחמימה אז תעשה לחלק ל 3 וזה יוצא 50 וזאת הכמות חלבון שאתה צריך ביחד...
הוא אמר שאת זה אתה אוכל משהו כמו שעה או משהו לפני האימון... אני לא זוכר כרגע בוודאות כי מה שרשמתי לא נמצא לידי... בכל מקרה אחרי שעתיים הוא אמר לאכול את אותה הארוחה מבחינת כמויות רק שתביא את זה מאוכל רגיל... דרך אגב אחרי אימון אתה יכול לאכול\לשתות את השייק הרגיל שלך אחרי אימון..
קיצר צריך לדחוף אוכל...
ודרך אגב בקשר ל12-16 ג' פחמימה זאת כמות שאתה צריך להכניס ב 24 שעות אתה יודע... ז"א שזה לא רציני כל כך.. אני אומר לא רציני לעומת ה-RFL שצריך לדחוף כמות מטורפת ב 5 שעות...
(אם אתה בקטגוריה 2 כמובן)

ודרך אגב.. אם לא שמת לב זה שמעליי בכמה שורות, אתה כתבת שזה לא סיפור ואני יכול להתאמן גם בשעה 8...
זהל לא העניין.. העניין הוא שיש לי אוריע ביום חמישי ואני יוצא במשהו כמו 6-6 וחצי מהבית ונגיד אני חוזר מהעבודה בשעה 4..
ולייל אמר לעשות אימון בשעה 7 משום מה.. כאילו שיש על זה איזשהוא דגש או משהו..
והוא אמר שהארוחה האחרונה תהיה בין השעות 3-4 אז לא יודע אולי יש משהו מיוחד ב-3 שעות האילו שמפרידות בין הארוחות... אני לא יודע

מה שהוא אמר בקשר ללאכול כל שעתיים ולמקרה שאתה קם להשתין נגיד באמצע הלילה אז לחוף משהו זה לקוח מהספר השני שאין לי כח להיזר בשם שלו...
הוא אמר שאתה יכול להרביץ לפני האימון חלבון עם ספיגה מהירה כגון שייק ופחמימה גם כן עם ספיגה מהירה ושהכמות תהיה 1 ג' פחמימה לכל LBM -בליברות- ואם למשל יצא לך 150 ג' פחמימה אז תעשה לחלק ל 3 וזה יוצא 50 וזאת הכמות חלבון שאתה צריך ביחד...
הוא אמר שאת זה אתה אוכל משהו כמו שעה או משהו לפני האימון... אני לא זוכר כרגע בוודאות כי מה שרשמתי לא נמצא לידי... בכל מקרה אחרי שעתיים הוא אמר לאכול את אותה הארוחה מבחינת כמויות רק שתביא את זה מאוכל רגיל... דרך אגב אחרי אימון אתה יכול לאכול\לשתות את השייק הרגיל שלך אחרי אימון..
קיצר צריך לדחוף אוכל...
ודרך אגב בקשר ל12-16 ג' פחמימה זאת כמות שאתה צריך להכניס ב 24 שעות אתה יודע... ז"א שזה לא רציני כל כך.. אני אומר לא רציני לעומת ה-RFL שצריך לדחוף כמות מטורפת ב 5 שעות...
(אם אתה בקטגוריה 2 כמובן)

ודרך אגב.. אם לא שמת לב זה שמעליי בכמה שורות, אתה כתבת שזה לא סיפור ואני יכול להתאמן גם בשעה 8...
זהל לא העניין.. העניין הוא שיש לי אוריע ביום חמישי ואני יוצא במשהו כמו 6-6 וחצי מהבית ונגיד אני חוזר מהעבודה בשעה 4..
ולייל אמר לעשות אימון בשעה 7 משום מה.. כאילו שיש על זה איזשהוא דגש או משהו..
והוא אמר שהארוחה האחרונה תהיה בין השעות 3-4 אז לא יודע אולי יש משהו מיוחד ב-3 שעות האילו שמפרידות בין הארוחות... אני לא יודע

זה לא משנה

וגם ככה באירוע תוכל לזלול (ואל תאכל רק פחמימה זה סתם בזבוז של אירוע)
אחר כך תמשיך לעשות העמסה נקייה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית