הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגבי התוכנית של לייל

acamol66

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
אני מתחיל את התוכנית של לייל מקדונלד(בולקינג רוטין)ויש לי כמה שאלות.
1.ראיתי שבאימון רגליים רשום לבצע 3-4 סטים של סקוואט בטווח של 6-8 חזרות ועוד 2-3 סטים של לג פרס בטווח של 10-12 חזרות.
האם יש אפשרות את ה-2-3 סטים של לג פרס להחליף בסקוואט בטווח של 10-12 חזרות?
כלומר סקוואט 3-4 סטים בטווח של 6-8 חזרות ועוד 2-3 סטים של סקוואט בטווח של 10-12 חזרות.

2.האם למישהו יצא להתנסות עם התוכנית והוא ממליץ עלייה?

לא עשיתי אותה, אבל את החלק של הרגליים אין שום סיבה לעשות כמו שהוא.
על לג פרס אפשר בהחלט לוותר, אבל לא הייתי מחליף את זה בעוד סקוואטים. אם כבר אתה מחליף (אפשר גם לוותר לגמרי) - אז לאנג'ים.
ותאומים תעשה לכל היותר 2 סטים, וגם זה רק אם עוד נשאר לך כוח. גם על כל ההתעסקות עם התאומים אפשר לוותר.

אני מתחיל את התוכנית של לייל מקדונלד(בולקינג רוטין)ויש לי כמה שאלות.
1.ראיתי שבאימון רגליים רשום לבצע 3-4 סטים של סקוואט בטווח של 6-8 חזרות ועוד 2-3 סטים של לג פרס בטווח של 10-12 חזרות.
האם יש אפשרות את ה-2-3 סטים של לג פרס להחליף בסקוואט בטווח של 10-12 חזרות?
כלומר סקוואט 3-4 סטים בטווח של 6-8 חזרות ועוד 2-3 סטים של סקוואט בטווח של 10-12 חזרות.

2.האם למישהו יצא להתנסות עם התוכנית והוא ממליץ עלייה?

1. ה 3-4 סטים בטווח של 6-8 זה לבלבל את השריר
אתה פעם עושה ככה פעם ככה

2. לא מומלץ, נפח גבוה (לא מתקדמים איתה הרבה, ועלולים להפצע), כדאי למצות התקדמות ב SS, או התקדמות בליניארית של ביל סטאר. בכל מקרה כתוכנית להיפרטרופיה יש לך את HST. אבל אם בא לך על לייל שיהיה בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
ביצעתי היום את התוכנית כמו שרשום והיה מעולה, הבעיה היחידה היא עם הזמני מנוחות אני מעט מאריך אותם לדוגמא בסקוואט,דדליפט ולג פרס נחתי 4 דקות האם יש עם זה בעיה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית