הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הקריאטין של אופטימום

sneori2

משתמש מתחיל
127
0
נק' מוניטין:
0
127
0
הזמנתי קריאטין של אופטימום.... עכשיו אני רוצה לדעת עם החחומרי גלם שלו כשרים?? ממה הוא עושי?

והאם הוא בשרי אוו פרווה?? מה?

בבקשה רק תשובות רציניות

תודה.

זה חברה שעדין לא עשו כשרות למוצרים שלהם. וקראטין זה חומר גלם..מיוצר במעבדה..אנחנו לא יודעים באיזה תנאים..אבל סביר להניח שזה כשר.
תשתה..מה כבר יקרה לך?מקסימום יום כיפור תבקש סליחה.

• פותח/ת השרשור
זה חברה שעדין לא עשו כשרות למוצרים שלהם. וקראטין זה חומר גלם..מיוצר במעבדה..אנחנו לא יודעים באיזה תנאים..אבל סביר להניח שזה כשר.
תשתה..מה כבר יקרה לך?מקסימום יום כיפור תבקש סליחה.

אין לי בעיה לשתות אם החומרי גלם כשרים.. אבל עם ש שם עקרבים אוו משו כזה.. לזה התכוונתי...

וגם רציתי לדעת עם הוא פרווה..

\תודה לעונים.

אני כימעט בטוח שקריאטין מיוצר באופן סינטטי.
והמעט שאני יודע על ההלכה זה שאם לא אוכלים/שותים בגלל הצורך של הרעב או הצמא (כמו תרופות ותוספי מזון), ואין בהם באמת רכיבים לא כשרים, אז אין צורך לתת להם כשרות. תברר בכל זאת עם מישהו דתי כי אני רחוק מזה.

סינטטי בליינד, אם זה היה מיוצר או בא ממקור כולשהוא זה היה מצויין בתווית במרכיבים נוספים כמו באבקות חלבון למינהן שרשום לפעמים סויה וכו'.

אבל לפחות יודעים עם זה מחומרים כשרים??

והאם זה פרווה???

אם זה סינטטי אמרתי לך זה לא צריך ליהיות כשר! כי זה לא בא מצמח, ולא מאיזה חיה, זה חיברו אטום x, אטום y אטום z ויצאה מולקולה כמו שרצו. תחשוב רגע בהיגיון, אם היו מייצרים קריאטין מבשר, זאת אומרת קילו קריאטין זה = רפת! 😳

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית