הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ירידה חדה מדי במשקל בחיטוב

nadavr1234

משתמש קבוע
1,376
19
נק' מוניטין:
1,561
1,376
19
בזמן האחרון חפרתי על תפריטים לחיטוב וזה ובסוף הגעתי לתפריט דל פחמימה שעובד עלי מבחינת משקל אבל מבחינת מראה-אני נראה אותו דבר.
הגיוני שהייתה לי ירידה בחודש שמתוכו היה לי שבועיים ניטרלי ושבוע וחצי דל פחמימה שמתוכו שבוע 100 גר' ומראשון עד היום 50 של 6 קילו?
שקלתי בסוף המסה 95 קילו והיום בבוקר שקלתי 89 והייתי בשוק.
אני מודע לירידה של הנוזלים אבל אני לא רואה הבדל בין המשקל של 95 לבין עכשיו מבחינת מראה..
יכול להיות שהתפריט שלי קיצוני מדי בשבילי?
הייתי על ניטרלי של 2400 ויותר מפי 2 חלבון פר קילו עם 150 פחמימה ושומן משקל גוף פחות או יותר.
שבוע על גירעון שלילי של 300 על 100 פחמימה פי 2 חלבון פר קילו משקל גוף והשאר שומן
ועכשיו אני על התפריט הזה:

ארוחת בוקר:
2 פרוסות לחם לבן
2 פרוסות גבנ"צ 28%
חצי קופסת קוטג' 3%

ארוחת צהריים:
200 גר' חזה עוף מבושל
כף שמן זית

ארוחה אחה"צ:
סקופ אבקת חלבון
קופסת טונה בשמן

ארוחת ערב:
חביתה מ4 ביצים
2 פרוסות גבנ"צ 28%
מלפפון ירוק
קופסת קוטג' 3%

קלוריות: 1924
חלבון:215 גר'
שומן:95.7
פחמימות: 51

יכול להיות שאני מגזים? או שזה נורמלי?

• פותח/ת השרשור
6 קילו נוזלים? :\
ירדתי בבת אחת בימים הראשונים איזה 3 קילו אז חשבתי שזה ירידת נוזלים.
וכשיורדים נוזלים לא אמורים לראות שינוי בגוף? פחות נפיחות וזה?

להרבה זה קורה, כשנופלים על יום אחרי שעפו הנוזלים, אחרי חירבון וזה ומקבלים שוק. אין מה לדאוג.

זה תפריט דל פחמימה בטירוף והגיוני שאתה נפתר מנוזלים ? מה הגובה שלך?

סביר להניח שזה נוזלים, אני ירדתי גם 3 קילו בארבעה ימים. יכול להיות שזה היה מלווה ב-woosh effect בגלל שהגוף נכנס למאזן שלילי.
התפריט נראה סבבה מבחינת הערכים, אתה עושה CC או שפשוט החלטת על 50 גרם פחמימה ליום?

• פותח/ת השרשור
אני אף פעם לא אכלתי הרבה לחם-רק אם הוא עטף המבורגר... אז אין לי בעיה ממש להיות בדל פחמימה..
אני לא יודע מה זה CC אני אשמח אם תסביר בקצרה..
אני עושה העמסה פעם בשבוע עם כמה שפחות שומן,כמה שיותר פחמימה ,פי1.5 פר קילו חלבון ו 500 קל' מעל התחזוקה.

• פותח/ת השרשור
קראתי מאמר על זה ואני חושב שזה מה שאני עושה.
6 ימים דלים בפחמימה -50 גר' ליום ויום אחד העמסה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית