הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דד ליפט 170 קילו

Max70kg

משתמש פעיל
465
0
נק' מוניטין:
208
465
0

חזרתי לפני שבועיים מפציעה והתחלתי לעשות דד ליפט.
רוצה לשמוע ביקורת על הטכניקה, כי הרבה זמן לא עשיתי וגם אז לא הייתי מבצע טוב מי יודע מה.
תודה רבה ושבוע טוב

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
חזרת לפני שבועיים ואתה עובד עם 170 קילו? אתה טמבל ואתה תפצע שוב (אני מקווה שלא).

לגבי טכניקה: נטחן בפורום מאות פעמים. יש לך גם נעוץ כאן וגם ספר אחד שנכתב כדי ללמד תרגילים בסיסיים שכדאי לך לקרוא.

• פותח/ת השרשור
את כל מה שאני יודע על הטכניקה אני יודע מה DVD של ריפטו שראיתי לפני שנה.
צריך עוד פירוט לפני שתגידו לי לקרוא את הספר ואז אני אגיד סבבה ולא אקרא אותו? (לא כי אני לא רוצה זה פשוט חופר ומשעמם)

אם זה חופר ומשעמם אותך לקרוא על הטכניקה, ולא אכפת לך איך זה אמור להראות אז למה אתה רוצה ביקורת? זה לא פורום האכלה בכפית, מקס.

אתה מוריד ישבן, הגב שלך לא בפשיטה, אתה מנסה להעיף את המוט מהרצפה במקום למשוך וזה בא על חשבון כיווץ.

ותשיג נעליים. אתה מתאמן כבר מספיק זמן כדי להרשות לעצמך אולסטאר במקום אפקה.

• פותח/ת השרשור
אני רוצה שתגיד לי לקרוא את הספר רק אם אתה לא רואה דמיון בין הדד ליפט שלי לדד ליפט שאמור להיות. אולי אני אחשוב על לקרוא אותו במקרה הזה. העלתי את הסרטון למקרה שהדד ליפט דומה לדד ליפט נורמאלי ואולי יש כמה שינויים קטנים שאפשר לעשות על מנת לשכלל אותו.

קורן תודה על התגובה, אולסטאר יש לי פשוט לא יצא לי להביא אותם היום לאימון. והורדת הישבן היא טיפ של מאמנת. אני יודע מה אתה חושב אבל זה אחלה מאמנת למרות שאם אתה אומר שאין בזה צורך אני לא אעשה את זה. תודה על התגובה

מקס זה לא נראה כמו איך שריפטו מלמד, ולא שזה חייב להראות ככה.
אבל באמת היו פה הרבה אשכולות עם סרטוני טכניקה, אתה ילד חזק.
אבל כשאתה מושך ככה, אתה מגדיל את הסיכון לפציעה.

תכנס לסט-אפ כמו שצריך, תדאג שאתה בכלל יודע איך גב מכווץ אמור להרגיש.
אחרי שתדע את זה כל השאר יהיה יותר פשוט

אז אתה מקווה שבפוקס הטכניקה תצא בסדר? בקיצור, התחת שלך נמוך מדי, המוט רחוק מדי הגב עגול, וכמו שנאמר, אתה מנסה לתלוש את המוט מהרצפה במקום למשוך.

מה אתה רץ? אני זוכר שנפצעת וישר אתה קופץ ל170??
הטכניקה גרועה, תיישם את מה שאמרו לך למעלה.
אתה באמת חזק .. קח את הזמן תעלה משקלים בהדרגה בטכניקה טובה והכל יהיה בסדר.

• פותח/ת השרשור
מקס איפה ריפטו מסביר בדיוידי להתחיל עם התחת כזה למטה? או לתת תאוצה?
ריפטו לא מסביר את זה. הציעו לי במכון לעשות את זה, טעיתי שהקשבתי.
ביטאריסט, אל תדאג אני לא קופץ ישר ל-170 זה היה רק סרטון של RM1 שבסוף השתמשתי בו כדי לצלם סרטון. את הסרטון הבא אני אעשה שבוע הבא כנראה עם 140-150 קילו.

מה שמת חגורה?..., פעם אחרונה שהתאמנתי בעוזיאל לא ידעת בכלל איך להשתמש בה, אני בספק אם משהו השתנה.

• פותח/ת השרשור
מה שמת חגורה?..., פעם אחרונה שהתאמנתי בעוזיאל לא ידעת בכלל איך להשתמש בה, אני בספק אם משהו השתנה.
אני מרגיש שאני מצליח להרים יותר עם חגורה, וגם מרגיש שהיא שומרת לי על הגב. לא יודע אם זה באמת נכון או לא אבל אני מרגיש את זה וזה מספיק טוב בשבילי.
אגב יום ראשון אני גם מעלה 150 סקוואט שאני מקווה לסגור לחמישיה כדי לקבל פה ביקורת.

אני מרגיש שאני מצליח להרים יותר עם חגורה, וגם מרגיש שהיא שומרת לי על הגב. לא יודע אם זה באמת נכון או לא אבל אני מרגיש את זה וזה מספיק טוב בשבילי.
אגב יום ראשון אני גם מעלה 150 סקוואט שאני מקווה לסגור לחמישיה כדי לקבל פה ביקורת.
שיפור הטכניקה תועיל יותר מהחגורה

1. בדדליפט קלאסי, היא לא יכולה לעזור לך להרים יותר משקל (לפחות לא משהוא מורגש).
2. היא גם לא שומרת לך על הגב, מסיבה 1, אתה לא מעלה את הלחץ התוך בטני.
3. היא יכולה להיות הגורם שמונע ממך להתחיל את המשיכה עם גב מכווץ(אצלי זה ככה, אני לא יכול להיכנס למשיכה של דדליפט קלאסי עם חגורה).

והערה כללית:
אם אתה יודע יותר טוב מכולם, מה טוב בשבילך, למה לבוא להתייעץ כאן?

1. בדדליפט קלאסי, היא לא יכולה לעזור לך להרים יותר משקל (לפחות לא משהוא מורגש).
2. היא גם לא שומרת לך על הגב, מסיבה 1, אתה לא מעלה את הלחץ התוך בטני.
3. היא יכולה להיות הגורם שמונע ממך להתחיל את המשיכה עם גב מכווץ(אצלי זה ככה, אני לא יכול להיכנס למשיכה של דדליפט קלאסי עם חגורה).

והערה כללית:
אם אתה יודע יותר טוב מכולם, מה טוב בשבילך, למה לבוא להתייעץ כאן?

למה אתה לא מעלה את הלחץ התוך בטני?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית