עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מרגיש שאני מצליח להרים יותר עם חגורה, וגם מרגיש שהיא שומרת לי על הגב. לא יודע אם זה באמת נכון או לא אבל אני מרגיש את זה וזה מספיק טוב בשבילי.
אגב יום ראשון אני גם מעלה 150 סקוואט שאני מקווה לסגור לחמישיה כדי לקבל פה ביקורת.
למה אתה לא מעלה את הלחץ התוך בטני?
כי במצב הזה אני לא מצליח לדחוף את הבטן כנגד החגורה.
🤪🤪🤪🥷🥷🥷אה וכמה דברים שהאחרים לא הזכירו
זה נראה כאילו לא נעלת (כלומר לא נעלת), והראש שלך עוד רגע נטלש, תפסיק לנסות לגעת עם הראש בגב.
בסקוואט אתה מנסה לדחוף את הבטן במודע?
ברור שמנסהבסקוואט אתה מנסה לדחוף את הבטן במודע?
קודם כל אני לא יודע מה יותר טוב בשבילי. אני חושב שאני יודע מה יותר טוב בשבילי ואתם פה כדי לתקן את זה.
שנית סקוואט לא הפסקתי לבצע במהלך הפציעה, פשוט אז לא עליתי במשקלים ועכשיו התחלתי לעלות. בדד ליפט היה לי נסיון לפני שבועיים כשרק חזרתי לראות כמה כוח איבדתי אז עבדתי ל1-3 חזרות עם משקלים של 150+, ובלי כוונה זה זרם להיום.
בנוגע לחגורה, אני כנראה טועה אבל נוח לי לעבוד עם חגורה וזה יותר נוח לי מהאשר לעבוד בלי, כל עוד זה לא פוגע בי אני מעדיף לעבוד ככה.
ועל התגובה הזאת יבואו עוד תגובות בסגנון של "למה אתה שואל פה שאלות אם אתה יודע בעצמך מה יותר טוב לך?". כנראה שאתם לא יכולים פשוט להסתדר בלי זה...
לא במודע. לפחות לא אני.
מצאנו את הפאק בטכניקה שלך, תתחיל לדחוף כל הכח.
באמת התפלאתי למה החגורה לא שמה לך עוד משקל כמו שהיא שמה לי ולשאר הליצנים.
זה משנה אצלי את הכל...
הפציעה הייתה מתיחת שריר באזור של הגב התחתון. הייתי 3 שבועות בפיזיוטרפיה ועכשיו אני משתקם בצורה ממש טובה.מה הייתה הפציעה שלך?
ואתה לא מתאמן כדי שיהיה לך נוח. זה אולי נוח, אבל זה אולי גם מונע ממך להכנס למצב משיכה טוב.
אני לא מבין איך אפשר לעשות את זה בזמן שאתה מחזיק אוויר. אולי לפני הירידה לסקוואט...
הפציעה הייתה מתיחת שריר באזור של הגב התחתון. הייתי 3 שבועות בפיזיוטרפיה ועכשיו אני משתקם בצורה ממש טובה.
בנוגע למצב משיכה טוב, אני לא מבין איך חגורה פוגעת בזה...
אני עושה את זה כל הזמן, רק שאני משחרר אוויר אני מפסיק, וחוזר ישר.
שמע אם אתה לא עושה את זה, אני מעריך שיש לך לפחות עוד 20 קילו בסקוואט...
חשבתי שגמישות טובה תספיק כדי לסדר את זה גם עם חגורה... אבל אם אתה אומר אני אבדוק איך הולך לי בלי חגורה ואראה אם יש הבדל בטכניקה (שבוע הבא אחרי שהטכניקה שלי כבר תהיה טובה יותר)זה מונע ממך(או לפחות מחלק מהאנשים) לכווץ את הגב התחתון.
לי לדוגמא זה מכריח את הגב להישאר עגול, החלק התחתון של החגורה נתקע לי בגב.
לא יודע למה אתה חושב ככה, לדעתי זה קורה לבד. נבדוק בהזדמנות.
למה שזה יקרה לבד?
אני למדתי להשתמש מאיזה מאמר של דייב טייט שהתחלתי להתאמן.
לא קראתי בשום מקום שאומר רק לשים חגורה והלחץ התוך בטני יעלה בגלל זה.