הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט 180 קילו, 3 חזרות

• פותח/ת השרשור
הגרביים רגילים לחלוטין; פשוט מספקים קצת הגנה על השוקיים מהמוט. זה בא יותר לידי ביטוי כשעושים סנאץ' וקלין. מעבר לזה, זה גם סוג של הומור עצמי, כי אני קרוספיטר 😃

• פותח/ת השרשור
אני מתאמן ב"קרוספיט הרצליה".

לצערי, אני לא עובד לפי תוכנית כוח מובהקת, אלא לפי התוכנית של עומרי, שאמורה להתאים לאוכלוסיה מגוונת של מתאמנים, שזה כמובן בעייתי; התכנון הוא שבקרוב יהיה יותר חופש פעולה, כך שאוכל לעבוד לפי תוכנית שתתאים לי יותר.
בכל מקרה, אני אוהב להתאמן שם, כי בניגוד לחדר כושר רגיל, אני יכול להתאמן גם בהרמות האולימפיות וגם לשפר מיומנויות כמו מאסל אפס. גם נחמד להתאמן עם אנשים שבאותו הראש שלי.

• פותח/ת השרשור
טוב מאוד. ותתחדש על הנעליים : )

תודה לכולם. אני מקווה להמשיך ולהעלות את המשקלים. גם הסקוואט שלי דורש שיפור.

עומרי: עדיין לא בדקתי את השפעת הנעליים על המתח, מקווה לבדוק בקרוב 😆.

דדליפט יפה מאוד.
בלי קשר לנושא האשכול, אני מבין שהמכון נמצא בהרצלייה... איפה בדיוק? האם אפשר להתאמן שם בלי קשר לקבוצה של הקרוספיט?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
דדליפט יפה מאוד.
בלי קשר לנושא האשכול, אני מבין שהמכון נמצא בהרצלייה... איפה בדיוק? האם אפשר להתאמן שם בלי קשר לקבוצה של הקרוספיט?

תודה!
המכון נמצא באיזור של הקאנטרי קלאב, ליד הפיינטבול. כרגע אי אפשר להתאמן חופשי; לפרטים נוספים אני מציע שתפנה לעומרי.

דדליפט יפה.

התוכנית של עומרי.....ספר לנו....

תודה גם לך! 😃

עומרי משלב תרגילי כוח קלאסיים, הרמות אולימפיות, מיומנויות שונות (כמו מאסל אפס, קיפינג פולאפס) ואימוני מטקון.

תודה!
המכון נמצא באיזור של הקאנטרי קלאב, ליד הפיינטבול. כרגע אי אפשר להתאמן חופשי; לפרטים נוספים אני מציע שתפנה לעומרי.

תודה גם לך! 😃

עומרי משלב תרגילי כוח קלאסיים, הרמות אולימפיות, מיומנויות שונות (כמו מאסל אפס, קיפינג פולאפס) ואימוני מטקון.

זה אמור מתישהוא להפוך למכון פתוח?

אם אני זוכר נכון ממה שהוא ענה לי ששאלתי אותו: הם אמורים לעבור בשלב מסוים למקום קבוע ואז הם אמורים לעבור למתכונת של מכון פתוח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית