הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע סוכר וטסטוסטרון

אני תמיד עושה את זה אחרי האימון,
כי לפני זה מ1ריד לי את הביצועים.
יוצא לי לעשות 3-4 פעמים בשב1ע.

דיון הזוי.

לא קראתי את התגובות, אבל אגיב אחת משלי.

1. איפה הרפרנס? אני רוצה לקרוא את המחקר.
2. לפי ה"סיכום" באתר שהבאת יש לי כמה הסתייגויות, בינהן:
א. אומרים שנבדקו 74 גברים, האם הם מתאמנים בפעילות גופנית כולשהי על בסיס קבוע? אם לא, המחקר לא בדיוק מתייחס לקהילה שלנו. פעילות גופנית יכולה לשנה את כל התמונה בין אם האימון הוא אירובי או אנאירובי.
ב. בני כמה המשתתפים? האם שאר הגברים (חוץ מה-22 שעל גבול הסכרת) הם בריאים לחלוטין?
ג. מהו % השומן של כל המשתתםפים או לפחות ממוצע? ידוע שלשמנים יש בעיה עם רגישות לאינסולין והדבר יכול להשפיע על המחקר.
ד. כ-שעתיים של רמות "טסט" נמוכות אינן מצביעות על שאר היום, אולי לאחר שעתיים-שלוש רמות הטסט מתאזנות ומזנקות מעל הנורמה? במחקר כזה נדרש לבדוק את הרף התחתון ולראות איך קורה האיזון ואיך הוא קורה באילו נורמות.
ה. ידוע שאימונים אנאירובים בפרט מעלים את רמות הטסט ועוד שלל הורמונים כאלו ואחרים מה שכנראה לא נכנס לתוקף במחקר. בנוסף, טסט הוא לא ההורמון היחידי הקשור לבניית מסת השריר ויש עוד הרבה פאקטורים המעורבים בפרוצדורה שחלקם לא ידועים.

• פותח/ת השרשור
לא קראתי את התגובות, אבל אגיב אחת משלי.

1. איפה הרפרנס? אני רוצה לקרוא את המחקר.
2. לפי ה"סיכום" באתר שהבאת יש לי כמה הסתייגויות, בינהן:
א. אומרים שנבדקו 74 גברים, האם הם מתאמנים בפעילות גופנית כולשהי על בסיס קבוע? אם לא, המחקר לא בדיוק מתייחס לקהילה שלנו. פעילות גופנית יכולה לשנה את כל התמונה בין אם האימון הוא אירובי או אנאירובי.
ב. בני כמה המשתתפים? האם שאר הגברים (חוץ מה-22 שעל גבול הסכרת) הם בריאים לחלוטין?
ג. מהו % השומן של כל המשתתםפים או לפחות ממוצע? ידוע שלשמנים יש בעיה עם רגישות לאינסולין והדבר יכול להשפיע על המחקר.
ד. כ-שעתיים של רמות "טסט" נמוכות אינן מצביעות על שאר היום, אולי לאחר שעתיים-שלוש רמות הטסט מתאזנות ומזנקות מעל הנורמה? במחקר כזה נדרש לבדוק את הרף התחתון ולראות איך קורה האיזון ואיך הוא קורה באילו נורמות.
ה. ידוע שאימונים אנאירובים בפרט מעלים את רמות הטסט ועוד שלל הורמונים כאלו ואחרים מה שכנראה לא נכנס לתוקף במחקר. בנוסף, טסט הוא לא ההורמון היחידי הקשור לבניית מסת השריר ויש עוד הרבה פאקטורים המעורבים בפרוצדורה שחלקם לא ידועים.

יופי משה, תשתין לי על המדורה. למה לא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית