הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אייפון 4

משה אני לא מבין מה אתה מופתע זה לא פעם ראשונה APPLE מוציאים מוצר פגום אתה יכול לראות את כל הניידים שלהם כולם מוצרים פגומים

אני קיבלתי את המקבוק הלבן שלהם יום אחרי שהוא יצא והוא בסדר גמור 😃

אתה מודע לזה שהפלאפון הזה הוא לא אמיתי וזה סתם פרסומת לאיזה מקום שקוראים לו Nova Scotia נכון?

אני קיבלתי את המקבוק הלבן שלהם יום אחרי שהוא יצא והוא בסדר גמור 😃

כנראה שאתם לא יודעים עם מה אתם עובדים...
תבדקו מה מהירות ליבה שלכם
תפעילו את המחשב במאמץ ותראו על כמה הליבה עומדת
[ברגע שהמאקבוק נמצא תחת עומס המעבד מתחמם יותר מידי ומוריד את המהירות שלו כדי לא להישרף , מה שקורה שלקוח חסר ידע בחומרה קונה מחשב של מאק משלם על מעבד שעובד ב2.0GHZ ובתכלס מקבל מעבד שעובד במאמץ ב1.4GGHZ]
APPLE כנראה חושבת שמי שמשתמש במחשב שלה לא מספיק חכם כדי לראות המעבד, לא יכול לעבוד בתפוקה מלאה במאמץ תחת העיצוב ה"טוב" שלהם

חפשו בגוגל macbook heating problem
פשוט בושה לAPPLE :bad:

כנראה שאתם לא יודעים עם מה אתם עובדים...
תבדקו מה מהירות ליבה שלכם
תפעילו את המחשב במאמץ ותראו על כמה הליבה עומדת
[ברגע שהמאקבוק נמצא תחת עומס המעבד מתחמם יותר מידי ומוריד את המהירות שלו כדי לא להישרף , מה שקורה שלקוח חסר ידע בחומרה קונה מחשב של מאק משלם על מעבד שעובד ב2.0GHZ ובתכלס מקבל מעבד שעובד במאמץ ב1.4GGHZ]
APPLE כנראה חושבת שמי שמשתמש במחשב שלה לא מספיק חכם כדי לראות המעבד, לא יכול לעבוד בתפוקה מלאה במאמץ תחת העיצוב ה"טוב" שלהם

חפשו בגוגל macbook heating problem
פשוט בושה לAPPLE :bad:

הדברים היחידים שמצאתי קצת קשורים הם מ2006, וגם שם לא ראיתי שהמעבד מוריד את המהירות שלו. אתה יכול להביא כתבה?

ואמנם המקבוק שלי מתחמם תחת "עומס" (רק כשאני משחק COD6 שאגב רץ אחלה (בbootcamp)), אבל אני לא רואה שום ירידה בביצועים. (הוא מגיע למשהו כמו 70 מעלות בCPU)

נערך לאחרונה:
למה אתה צריך כתבה ,תבדוק בעצמך... ולא דרך XP אלא דרך OSX
כשאתה בXP האופציה הזאת מתבטלת או משהו כזה...

למה אתה צריך כתבה ,תבדוק בעצמך... ולא דרך XP אלא דרך OSX
כשאתה בXP האופציה הזאת מתבטלת או משהו כזה...

איך בדיוק אני בודק את זה? איפה מופיע לי באיזו מהירות עובד המעבד? (אני יודע לראות כמה הוא מתאמץ, אבל לא אם הוא מוריד את המהירות שלו).

עריכה, מצאתי, אני בודק

עריכה שוב, אין לי מושג איך לבדוק את זה :S

עוד עריכה, מצאתי איך לבדוק את זה, עכשיו השאלה איך אני מכביד על המחשב... הדבר הכי כבד שיש לי זה פוטושופ אבל זה לא מספיק ממושך בשביל לבדוק

הממצאים מראים שהמעבד ממשיך לעבוד במהירות הגבוהה שלו. הכי הרבה שהCPU הגיע היה 85 מעלות בערך, והמאוורר ל5000RPM.
בדקתי עם הפקודה הזו בterminal :
sysctl hw.cpufrequency

תמונה (אחרי שהמאווררים קצת קיררו את המעבד, אבל אפשר לראות שבדקתי גם כשהוא היה יותר חם):
screenshot20100628at952.png

נערך לאחרונה:
תפעיל משחק כבד , תעשה איזה עריכה כבדה בפוטושופ
בAIR שלי היה מספיק בלצפות בסרטון ביוטוב...

תפעיל משחק כבד , תעשה איזה עריכה כבדה בפוטושופ
בAIR שלי היה מספיק בלצפות בסרטון ביוטוב...

כמו שאפשר לראות בתמונה, עשיתי בפוטושופ תמונת HDR מ5 תמונות לא ממש קשורות אחת לשנייה, והפעלתי את כל התוכנות שבdashboard, בזמן שהitunes מנגן מוזיקה, והimovie מראה קטעים של סרטים...

כמו שאפשר לראות בתמונה, עשיתי בפוטושופ תמונת HDR מ5 תמונות לא ממש קשורות אחת לשנייה, והפעלתי את כל התוכנות שבdashboard, בזמן שהitunes מנגן מוזיקה, והimovie מראה קטעים של סרטים...

תריץ גם ספארי ותפתח אותו על YNET (כדי שהפלאש יעבוד). אתה תראה שהמעבד מגיע לתפוקה של 120% והמהירות לא יורדת. אם יש לך iStat nano אתה יכול לבדוק גם את המאווררים.

לא יודע אז יכול להיות שהם תיקנו את זה או משהו... אבל בזמנו שחיפשתי פתרון לבעיה הבנתי שאין מה לעשות ואני ממש לא היחיד

וגם עם זה בעיה רק של דגמים ישנים או משהו כזה... זה עדיין מראה את הרמה הנמוכה של חברה APPLE להוציא מוצר ולא לבדוק אותו במאמץ?...
ה AIR שלי רץ בלי מאמץ על 1.6 ובמאמץ לפעמים הוא מגיע ל1.2....

נסיון נוסף - המק ניצח 😃

לכל מה שהיה פתוח קודם הוספתי גם את הספארי ועוד מלאאא תוכנות (תסתכלו על הdashboard)... המהירות לא השתנתה. (וצילמתי בזמן שהפוטושופ יוצר את הHDR)
מעבר לזה, אין סיכוי בעולם שמחשב עם ווינדוס היה אפילו מגיב אחרי שעה עם כל כך הרבה יישומים פתוחים, והמק אומנם לא עבד חלק (מין הסתם...) אבל לא לקח לו יותר מדי זמן להגיב (והexpose לדוגמה עבד באופן מפתיע).

screenshot20100628at102.png

להגיד שאפל היא חברה ברמה נמוכה זה פשוט לא נכון, זו החברה האחרונה שתראה שמוציאה מוצר לא מוגמר, ואם קורה מצב (כמו עכשיו עם האייפון 4), אתה יודע שיש חברה מאחורי המוצר ושהיא תתקן את הבעיות. בניגוד לדוגמה ניקח את נוקיה, היה לי פלאפון שלהם עם טונות של באגים, וגם אחרי שנה שהוא היה בשוק הם לא תיקנו אותם.

תסתכלו על מה חברות אחרות עושות מול מה אפל עושה ותראו שהיא פשוט רמה אחת מעל.

עוד דוגמה - לאח שלי יש מחשב lenovo (IMB שאמורה להחשב חברה גדולה, אבל מה לעשות - זה המחשב הכי גרוע שראיתי בחיי, וזה לא שעכשיו יש מלא ביקורות נגד lenovo או משהו, כי זה בסך הכל עוד PC לא מוצלח (ואתה פשוט לא מבין כמה שעות בזבזתי על לנסות לסדר אותו, כל update לווינדוס שניסיתי להתקין, זה אומר error ולהתקין update אחר שיתקן את הupadate הזה, ואז גם הוא אומר error וחוזר חלילה....)

נערך לאחרונה:
http://www.ubergeek.tv/article.php?pid=141
http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=459306
http://boards.ign.com/mac_general_board/b5146/186315626/p1/
והרשת עוד עמוסה
בקיצור איזה מן חברה בסדר גודל כלכך גדול משיקה מוצר לא מגומר ? אחד הדברים הראשונים הם בדיקת מאמץ
אולי הם הוציאו לזה עדכון מתי שהוא אבל זה עדיין לא סותר את העובדה שהמעבדים האלה מתחממים יותר מידי וזה שהם כיבו את אפשר של "throttle back" לא אומר שזה בסדר זה סה"כ אומר פחות אורך חיים למעבד במיוחד בחום הישראלי , תנסה באחד מהימים החמים של הקיץ לשבת עם הנייד שלך בחוץ GL

בכל אופן שיקולים שלכם לקנות מוצרי אפל...
אולי הייתי קונה נתח ממחלקת השיווק שלהם , הם עושים עבודה מעולה
וXP זה באמת CRAP

אין ספק שלאפל יש שיווק מעולה, אבל לדעתי גם מוצרים בהתאם.
בכל אופן, אם היו בודקים כל חברה וכל מוצר בזכוכית מגדלת כמו שבודקים כל מוצר של אפל, אני מניח שהרבה חברות היו נקטלות.

בסופו של דבר כל אחד יקנה מה שהוא רוצה
פחות אנשים עם מקים, פחות סיכי שיתחילו וירוסים 😃

2 הכתבות הראשונות משנת 2008, הכתבה השנייה משנת 2009.
וכמובן ששום חברה לא נטולת באגים, אני זוכר שבניידים של LG בשנת 2008 ה-WIFI לא היה עובד אחרי 2 דקות כי הכרטיס היה מתחמם, במחשב DELL שהיה לי פעם היו 4 פיקסלים שרופים ואף אחד לא היה מוכן לדבר איתי, ה-Trackball של IBM היה חרא של דבר וגם הם עברו בסוף ל-Mousepad וכו'.

מה שכן, חברה שמוכרת 1.7 מיליון אייפונים בשלושה ימים היא אכן חברה שעובדת overtime מבחינת שיווק.

הדיונים שהועלו הם מ-2007-2008
השאלה האם הבעיה נשארה או שהם הספיקו לתקן אותה, אני יודע שאפל משדרגת בערך כל שנה את המוצרים שלה
תמיד תהיתי לגבי היכולות קירור של הMacbook air בגלל הגודל שלו

האמת שכשאני חושב על זה, יכול להיות שהשיווק של אפל הוא מה שגורם להתלהבות מכל מוצר ולזה שיסקרו אותו בכל מקום...
אולי בכלל התקלות זו אסטרטגיה שיווקית כדי ליצור רעש ולגרום לאנשים להתלבט, ואז כשהן יסודרו עוד אנשים יקבנו בלי לחשוב 😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית