הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אייפון 4

האמת שכשאני חושב על זה, יכול להיות שהשיווק של אפל הוא מה שגורם להתלהבות מכל מוצר ולזה שיסקרו אותו בכל מקום...
אולי בכלל התקלות זו אסטרטגיה שיווקית כדי ליצור רעש ולגרום לאנשים להתלבט, ואז כשהן יסודרו עוד אנשים יקבנו בלי לחשוב 😛
חחחח אפשרי בהחלט
אפל יודעת לשווק... אבל רק זה...

אם היא הייתה יודעת רק לשווק, לא משנה כמה השיווק שלה היה טוב, בסופו של דבר אנשים היו מבינים מה עובד מולם..

לא חושב שאתה צודק , עובדה שהרבה אנשים קנו את MBA ועובדה שהרבה אנשים קונים אייפון
גאונות השיווק של APPLE לעומת הצרכן הטיפש
IPHONE דור אחד פלאפון עם מסך מגע "מהפכני"
IPHONE דור שני [נראה לי הושק חודשיים אחרי הראשון או משהו כזה] פלאפון עם מצלמה וWIFI
וככה זה המשיך
צרכן קונה מוצר עם פי'צרים ישנים מאוד ולא עדכניים לאותה תקופה ואחרי כמה חודשים קונה שוב מוצר עם עוד קצת פיצ'רים וככה זה ממשיך
צרכן טיפש קונה מוצר שאחרי חודשיים כבר לא שווה כלום מבחינת שוק

ובכללי המדיניות של APPLE לא ממש טובה כלפי הצרכן , אישית לא הייתי קונה שום דבר ששייך לAPPLE בגלל העניין שכל תוכנה מסכנה בתור משתמש פשוט אתה צריך לקנות

וגם אתה קונה מחשב מאוד חלש בים כסף , לדעתי הדבר היחידי שמחזיק אותם זה השיווק ועובדה שלפני עידן גו'בס אפל הייתה על סף פשיטת רגל עם אני לא טועה

לא חושב שאתה צודק , עובדה שהרבה אנשים קנו את MBA ועובדה שהרבה אנשים קונים אייפון
גאונות השיווק של APPLE לעומת הצרכן הטיפש
IPHONE דור אחד פלאפון עם מסך מגע "מהפכני"
IPHONE דור שני [נראה לי הושק חודשיים אחרי הראשון או משהו כזה] פלאפון עם מצלמה וWIFI
וככה זה המשיך
צרכן קונה מוצר עם פי'צרים ישנים מאוד ולא עדכניים לאותה תקופה ואחרי כמה חודשים קונה שוב מוצר עם עוד קצת פיצ'רים וככה זה ממשיך
צרכן טיפש קונה מוצר שאחרי חודשיים כבר לא שווה כלום מבחינת שוק

ובכללי המדיניות של APPLE לא ממש טובה כלפי הצרכן , אישית לא הייתי קונה שום דבר ששייך לAPPLE בגלל העניין שכל תוכנה מסכנה בתור משתמש פשוט אתה צריך לקנות

וגם אתה קונה מחשב מאוד חלש בים כסף , לדעתי הדבר היחידי שמחזיק אותם זה השיווק ועובדה שלפני עידן גו'בס אפל הייתה על סף פשיטת רגל עם אני לא טועה

אנשים עדיין קונים אייפון כי הוא מכשיר טוב ברמה גבוהה.

עד כמה שידוע לי כל האייפונים הושקו בהפרש של שנה אחד מהשני. (מה שהושק אחרי כמה חודשים זה פשוט דגם עם 16giga)

אתה לא חושב שמסך המגע באייפון הראשון היה מהפכני? באמת?
פיצ'רים לא עדכניים? המסך באייפון 4 זה המסך הכי מתקדם שיש, המצלמה שלו מצלמת ברמה גבוהה מאוד, יותר מרוב הפלאפונים שיש היום.

נכון שהם החסירו פיצ'רים עד היום, אולי הם רצו להוציא אותם כשהם "מוגמרים" (אם הם היו מוציאים אותם ברמה לא הכי טובה שיש, כולם היו מתלוננים כמובן), או שאולי זו אסטרטגיה שיווקית.

כל תוכנה מסכנה בתור משתמש פשוט אתה צריך לקנות
יש חברות שנותנות לך משהו בחינם?

אם כבר, אז אפשר לומר על המחשבים של אפל שהם מגיעים עם רוב מה שאתה צריך באופו בסיסי. בניגוד לPC שמגיע בלי כלום.

החומרה של אפל על פניו נראית חלשה, אבל עובדה שהמחשבים שלהם רצים בצורה מעולה.
לא נראה לי שמחשב נייד אחר עם מעבד 2.26ghz היה מצליח להריץ COD6, כמו שאני מריץ על המק.

אגב, תראו את נוקיה, באמת יש להם מה ללמוד מאפל על שיווק
http://www.iphones.co.il/main-news-iphone-ipod/article-thread139628.html

אתה חייב להתעורר מצטער... APPLE היא חברת שיווק
ורוב הניידים עם מפרט דומה לשלך יריצו COD6 בצורה טובה יותר על PC ולא יהיו רותחים כמו מחבת

אתה חייב להתעורר מצטער... APPLE היא חברת שיווק
ורוב הניידים עם מפרט דומה לשלך יריצו COD6 בצורה טובה יותר על PC ולא יהיו רותחים כמו מחבת

חברת שיווק או לא, אני מרוצה מהמוצרים שלהם שיש לי.

ובאמת אין לי מספיק נסיון עם ניידי PC, אז אני לא יכול להגיד בוודאות.

בטח אפל ממנת את החברות האלה תהיה בטוח [בטח כבר אין להם מה לעשות עם כל הכסף]

רוצה ווינדוס? תעשה Dual boot
זה שאפל זה מותג ומפרסמת את עצמה, זה לא אומר שזה דבר רע אז אני לא מבין למה אתה דוחף את זה לרעתה של החברה..
יש המון חברות מחשבים, כולם בערך הם אותו דבר, מפרטים זהים פחות או יותר ועיצוב שונה שכל חברה אימצה לעצמה.
העיצוב של אפל והשימוש ב-OS X זה מה שמושך כ"כ הרבה אנשים (זה מה שמפריד אותם ממותגים אחרים), אז אמנם משחקים לא מיוצרים בלעדית עבור מאק, אבל יש מגוון רחב של משחקים שתוכל להפעיל על המחשב (שוב, אתה יכול להתקין גם ווינדוס רגיל אם זה כזה מפריע לך), אתה מוזמן לבדוק ב-steampowered.com
שאפשר לקנות משם באופן וירטואלי משחקים למאק.
דבר אחרון, מחשבים ניידים הם לא בדיוק הדבר האידיאלי לגיימרים, במידה ואני אתקבל שנה הבאה לאוניברסיטה אני אקנה Macbook בגלל הנוחות שלו ולא בשביל לשחק.
למשחקים יש לי את ה-I7 שלי עם המסך 24" וה-285GTX שקניתי לפני שנה ועדיין מריץ משחקים כמו גדול.

אהההההה זה המחשב שהיה לי ביסודי כשלמדנו תקשורת!
ההיכרות הראשונה שלי עם אפל בגיל 10
נוסטלגיה

מצוין.
בינתיים אני מציע לך להצטייד באחד כזה:

ihandguy.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית