עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה במרכז הספורט בהדר יוסף? שלח לי הודעה פרטית עם הטלפון שלך או מייל ל[email protected]בין 6 ל9 בערך.
פאוור קלין אתה 99.99% לא עושה נכון, תאמין לי. אתה לא יכול ללמוד את זה לבד.
כמו שכתבתי למעלה הוא ילמד אותך סקוואט של WL, זה שהבירכיים הולכות קדימה וזה די דומה לפרונטים. לא מרימים תחת ואתה עולה עם החזה.
אתה חייב להפסיק להגיד על כל תרגיל שאי אפשר ללמוד אותו לבד. אפשר והרבה אנשים עושים את זה בהצלחה.
סקוואט של WL לא שונה בתנועה מסקוואט של ריפטו. הדבר היחיד שבו הם שונים זה מיקום המוט. העיקרון אותו עיקרון. לא עולים עם החזה.
לעומת זאת, מספר האנשים שקראו את Starting Strength ועשו את מה שכתוב שם, ויודעים לעשות את כל זה הוא די גדול.
אתה חייב להפסיק להגיד על כל תרגיל שאי אפשר ללמוד אותו לבד. אפשר והרבה אנשים עושים את זה בהצלחה.
סקוואט של WL לא שונה בתנועה מסקוואט של ריפטו. הדבר היחיד שבו הם שונים זה מיקום המוט. העיקרון אותו עיקרון. לא עולים עם החזה.
בארץ אנשים לא מוכנים להשקיע. אני מכיר כמה אנשים שקראו את הספר ואין להם בעיות. הרקע של ספורט מהתיכון לא שווה כלום רוב הפעמים והמאמנים שלהם בתיכון נראים כמו המדריכי כושר בארץ.
מה לעשות שזאת האמת, מחומר תאירותי בלבד אתה בחיים לא תצליח לעשות כמו שצריך שום תנועה לא משנה איזו תנועה. לפעמים אתה חושב שאתה עושה טוב אבל אתה בעצם לא, אתה לא יכול לבקר את עצמך עושה תנועה כמו דדליפט,ס קוואט, פאוור קלין וכו'.
בסקוואט ריפטו הבירכיים לא הולכות קדימה שיורדים למטה ובעצם יורדים עם התחת. בWL זה שונה כי שעושים באק סקוואט המטרה היא לדמות את התנועה של הפרונט סקוואט לכן הבירכיים כם הולכות קדימה ועולים כמו בפרונט סקוואט או לפחות מנסים כמה שיותר.
בWL התרגילי עזר נועדו לעזור לך בתנועות הראשיות ההנפה והדחיקה.
זה במרכז הספורט בהדר יוסף? שלח לי הודעה פרטית עם הטלפון שלך או מייל ל[email protected]
אני יכול להגיע מחר בלי יותר מדי בעיות בשעה 6-7 בערב
OMG 😲אתה ממש טועה לגבי זה. כנס לפורום של מארק ותראה כמה אנשים למדו לעשות את התנועות מהספר שלו.
נכון, מה שתיארת הוא פונקציה של מיקום המוט. חוץ מזה, הכל אותו הדבר.
תראה שזה נראה בדיוק אותו הדבר:
Amazing squat!
תלוי בתוכנית, אני מסכים שעם זה הבית ספר הקהילתי של דרום מזרח שקרכלשהוא לא יהיה מאמן כח טוב שם . אבל בבתי ספר הגדולים עם התוכניות הטובות יש לך רמה מאוד גבוהה של אימון .
אתה ממש טועה לגבי זה. כנס לפורום של מארק ותראה כמה אנשים למדו לעשות את התנועות מהספר שלו.
נכון, מה שתיארת הוא פונקציה של מיקום המוט. חוץ מזה, הכל אותו הדבר.
תראה שזה נראה בדיוק אותו הדבר:
Amazing squat!
אתה לא קראת מה שאמרתי. גם בסקוואט שלכם יש hip drive. זה נראה שונה כתוצאה ממיקום המוט בלבד. לא יותר מזה.
אתה לא יכול שיהיה לך כל כך הרבה hip drive בגלל איך שהסקוואט נראה. עדיין הצורה שבה אתה מנסה לעלות היא אותה צורה, רק שזה נראה שונה ורואים את זה בסרטון שנתתי. לעלות מהחזה זאת טעות.
א) זה אותו טווח תנועה
ב) אני לא מבין את הקטע של לנסות לחכות את הפרונט סקוואט. בשביל זה יש פרונט סקוואט. סקוואט רגיל נועד לחזק אותך, לא לחכות תנועה בקלין.
וזה עדיין אותו טווח תנועה, אז אני לא מבין על מה אתה מדבר.