הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימון יתר

OverPower

משתמש קבוע
1,633
13
נק' מוניטין:
3,519
1,633
13
מס' שאלות ברשותכם:

1) מה קורה כאשר אני במצב של אימון יתר?
2) יש סימנים מוקדמים?
3)באיזה עצימות ותדירות הגוף נכנס למצב של אימון יתר?
4) איך "יוצאים" ממצב של אימון יתר?
5)יש מוצרים שתורמים להתאוששות מהירה חוץ מקריאטין?

תודה לעונים 😣

פאוור קלין אתה 99.99% לא עושה נכון, תאמין לי. אתה לא יכול ללמוד את זה לבד.

כמו שכתבתי למעלה הוא ילמד אותך סקוואט של WL, זה שהבירכיים הולכות קדימה וזה די דומה לפרונטים. לא מרימים תחת ואתה עולה עם החזה.

אתה חייב להפסיק להגיד על כל תרגיל שאי אפשר ללמוד אותו לבד. אפשר והרבה אנשים עושים את זה בהצלחה.

סקוואט של WL לא שונה בתנועה מסקוואט של ריפטו. הדבר היחיד שבו הם שונים זה מיקום המוט. העיקרון אותו עיקרון. לא עולים עם החזה.

אתה חייב להפסיק להגיד על כל תרגיל שאי אפשר ללמוד אותו לבד. אפשר והרבה אנשים עושים את זה בהצלחה.

סקוואט של WL לא שונה בתנועה מסקוואט של ריפטו. הדבר היחיד שבו הם שונים זה מיקום המוט. העיקרון אותו עיקרון. לא עולים עם החזה.

אפשר ללמוד לבד אבל מספר האנשים שללא אימון ויודעים לעשות סקוואט, פוואר קלין, דדליפט או בנץ פרס כמו שצריך שואף לאפס .

לעומת זאת, מספר האנשים שקראו את Starting Strength ועשו את מה שכתוב שם, ויודעים לעשות את כל זה הוא די גדול.

לעומת זאת, מספר האנשים שקראו את Starting Strength ועשו את מה שכתוב שם, ויודעים לעשות את כל זה הוא די גדול.

בארץ ?
כי בארצות הברית זה לא חוכמה כאשר לרוב האנשים יש רקע של ספורט מהתיכון (לפחות )

מה לעשות שזאת האמת, מחומר תאירותי בלבד אתה בחיים לא תצליח לעשות כמו שצריך שום תנועה לא משנה איזו תנועה. לפעמים אתה חושב שאתה עושה טוב אבל אתה בעצם לא, אתה לא יכול לבקר את עצמך עושה תנועה כמו דדליפט,ס קוואט, פאוור קלין וכו'.

בסקוואט ריפטו הבירכיים לא הולכות קדימה שיורדים למטה ובעצם יורדים עם התחת. בWL זה שונה כי שעושים באק סקוואט המטרה היא לדמות את התנועה של הפרונט סקוואט לכן הבירכיים כם הולכות קדימה ועולים כמו בפרונט סקוואט או לפחות מנסים כמה שיותר.
בWL התרגילי עזר נועדו לעזור לך בתנועות הראשיות ההנפה והדחיקה.

בארץ אנשים לא מוכנים להשקיע. אני מכיר כמה אנשים שקראו את הספר ואין להם בעיות. הרקע של ספורט מהתיכון לא שווה כלום רוב הפעמים והמאמנים שלהם בתיכון נראים כמו המדריכי כושר בארץ.

בארץ אנשים לא מוכנים להשקיע. אני מכיר כמה אנשים שקראו את הספר ואין להם בעיות. הרקע של ספורט מהתיכון לא שווה כלום רוב הפעמים והמאמנים שלהם בתיכון נראים כמו המדריכי כושר בארץ.

תלוי בתוכנית, אני מסכים שעם זה הבית ספר הקהילתי של דרום מזרח שקרכלשהוא לא יהיה מאמן כח טוב שם . אבל בבתי ספר הגדולים עם התוכניות הטובות יש לך רמה מאוד גבוהה של אימון .

מה לעשות שזאת האמת, מחומר תאירותי בלבד אתה בחיים לא תצליח לעשות כמו שצריך שום תנועה לא משנה איזו תנועה. לפעמים אתה חושב שאתה עושה טוב אבל אתה בעצם לא, אתה לא יכול לבקר את עצמך עושה תנועה כמו דדליפט,ס קוואט, פאוור קלין וכו'.

אתה ממש טועה לגבי זה. כנס לפורום של מארק ותראה כמה אנשים למדו לעשות את התנועות מהספר שלו.

בסקוואט ריפטו הבירכיים לא הולכות קדימה שיורדים למטה ובעצם יורדים עם התחת. בWL זה שונה כי שעושים באק סקוואט המטרה היא לדמות את התנועה של הפרונט סקוואט לכן הבירכיים כם הולכות קדימה ועולים כמו בפרונט סקוואט או לפחות מנסים כמה שיותר.
בWL התרגילי עזר נועדו לעזור לך בתנועות הראשיות ההנפה והדחיקה.

נכון, מה שתיארת הוא פונקציה של מיקום המוט. חוץ מזה, הכל אותו הדבר.

תראה שזה נראה בדיוק אותו הדבר:
[video=google;4919278076999364233]http://video.google.com/videoplay?docid=4919278076999364233[/video]

זה במרכז הספורט בהדר יוסף? שלח לי הודעה פרטית עם הטלפון שלך או מייל ל[email protected]

אני יכול להגיע מחר בלי יותר מדי בעיות בשעה 6-7 בערב

מצטער לא ראיתי.
מחר אתה יכול להגיע בלי בעיה אני גם אהיה שם.

אתה ממש טועה לגבי זה. כנס לפורום של מארק ותראה כמה אנשים למדו לעשות את התנועות מהספר שלו.

Amazing squat!
OMG 😲

תלוי בתוכנית, אני מסכים שעם זה הבית ספר הקהילתי של דרום מזרח שקרכלשהוא לא יהיה מאמן כח טוב שם . אבל בבתי ספר הגדולים עם התוכניות הטובות יש לך רמה מאוד גבוהה של אימון .

על רוב האנשים שקראתי שם, לא היה להם רקע טוב אם בכלל. הרבה מהם בכלל עוד לא בתיכון. לא בטוח גם לגבי בתי הספר הגדולים. יש שם רמה גבוהה של אימון פוטבול אולי. זה לא אומר שום דבר על רמה של האימוני כח.

בכל מקרה, מי שרוצה, לומד. מי שלא, לא לומד ומתרץ.

Amazing squat!

ככה זה ריפטו סקוואט:

כמו שאתה רואה הוא יורד עם התחת והבירכיים פחות הולכות קדימה והוא גם משתמש בhip drive.
בWL הולכים הרבה יותר הבריכיים קדימה כדי לדמות יותר פרונט סקוואט ולא משתמשים כול כך hip drive אם תתרגל לעלות ככה בסקואטים כשתעשה קלין ותנסה לקום ככה בפרונט סקוואט אתה תאבד שיווי משקל ותעוף קדימה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה לא קראת מה שאמרתי. גם בסקוואט שלכם יש hip drive. זה נראה שונה כתוצאה ממיקום המוט בלבד. לא יותר מזה.

אתה לא קראת מה שאמרתי. גם בסקוואט שלכם יש hip drive. זה נראה שונה כתוצאה ממיקום המוט בלבד. לא יותר מזה.

יש hip drive אבל לא כמו בסקוואט של ריפטו.
אתה לא יכול לקום מקלין עם hip dirve של ריפטו. אתה תעוף קדימה עם המוט, אתה לא יכול להשען כול כך קדימה בפרונט סקוואט. אתה חייב לעלות כמעט ישר לגמרי, או במילים אחרות לעלות עם החזה ולא עם התחת.

אתה לא יכול שיהיה לך כל כך הרבה hip drive בגלל איך שהסקוואט נראה. עדיין הצורה שבה אתה מנסה לעלות היא אותה צורה, רק שזה נראה שונה ורואים את זה בסרטון שנתתי. לעלות מהחזה זאת טעות.

אתה לא יכול שיהיה לך כל כך הרבה hip drive בגלל איך שהסקוואט נראה. עדיין הצורה שבה אתה מנסה לעלות היא אותה צורה, רק שזה נראה שונה ורואים את זה בסרטון שנתתי. לעלות מהחזה זאת טעות.

אבל אם אתה מתאמן על התנועה של ריפטו עם hip drive גדול אתה מתחזק בעיקר הטווח תנועה הזה ולא בטווח תנועה שצריך בקלין.
אם אתה תעלה באק סקוואט בערך כמו שאתה עולה בקלין אתה תתחזק בטווח תנועה הזה.

א) זה אותו טווח תנועה
ב) אני לא מבין את הקטע של לנסות לחכות את הפרונט סקוואט. בשביל זה יש פרונט סקוואט. סקוואט רגיל נועד לחזק אותך, לא לחכות תנועה בקלין.

וזה עדיין אותו טווח תנועה, אז אני לא מבין על מה אתה מדבר.

א) זה אותו טווח תנועה
ב) אני לא מבין את הקטע של לנסות לחכות את הפרונט סקוואט. בשביל זה יש פרונט סקוואט. סקוואט רגיל נועד לחזק אותך, לא לחכות תנועה בקלין.

וזה עדיין אותו טווח תנועה, אז אני לא מבין על מה אתה מדבר.

זה מה שאני מסביר לך שפרונט סקוואט ובאק סקוואט זה טווחי תנועה שונים.
בWL אתה לא מתחזק כדי להיות חזק ב"כללי" אתה רוצה להתחזק רק בתנועות שאתה מתחרה בהם (הנפה ודחיקה) אם תוכל לעשות סקוואט ריפטו ל200 קילו זה לא יעזור לך בתחרות לקום עם קלין של 200 קילו. והמבחן האמיתי של המתאמן בWL זו התחרות.

אם בא לך באימוני WL אתה לא חייב לעבוד על באק סקוואטים הסיבה שעושים גם באק סקוואטים זה כי אפשר לשים יותר משקל ולהתחזק בצורה יותר טובה ככה.

אנחנו מתעסקים פה בקטנות, הרעיון הכללי פה שתרגילים העזר בWL נועדו לעזור לך בתרגילים העיקרים שלך.
אתה יכול לבצע את התרגילי עזר איך שבא לך. שניהם טובים מבחינה מסוימת. אבל יש טוב ויש יותר טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית