הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תזונה ותוספים ביצים אורגניות (חופש) VS ביצים רגיליות --> מוות לאכול האורגני

מצב
השרשור נעול
אין קשר בין התרנגולות לילדים מורעבים.

אז לא יהיה איכפת לך לראות נניח אותי מתעלל באיזה כלב עד שהוא מת, רק כי זה עושה לי טוב?

ברור שיש קשר, אתה לא יכול להציל את כל העולם מסבל(אולי אתה כן), ולכן אתה צריך לקבוע סדרי עדיפויות במה להשקיע את המשאבים שלך.
אתה מעדיף להשקיע את המשאבים שלך בהענקת חיים יותר טובים לתרנגולות משה מעדיף להשקיע בבני אדם.

ההשוואה שלך להתעללות בכלב לא נכונה, משה לא משלם עבור ההתעללות אלא עבור המוצר, אם משה ישלם לך כסף עבור ההתעללות שלך האנלוגיה תיהיה במקום.

צודק, זה העולם. אז מה בכלל אכפת לך מילדים רעבים? ככה העולם.

כל אחד והשריטות שלו, ומה אם השריטה שלי מחר זה לאנוס ילדים קטנים?
העולם דפוק, ואם אף אחד לא ינסה לשנות אותו, הוא יהיה יותר דפוק.

אחי, אתה מרגיש אחראי על התנהגות של אנשים אחרים אחי? או שאתה רוצה לגרום לכולם לחשוב ולהתנהג אותו הדבר אחי?

bigpot6.jpg

אני נגד אכילת חיות בסכנת הכחדה, אני יותר נהנה מלראות חיות מעניינות מלאכול אותן.
ויש מספיק פרות לכולם, לא רואה סיבה לאכול בעלי חיים אחרים( הצמחוניים יכולים לאכול את התרנגולות).

ברור שיש קשר, אתה לא יכול להציל את כל העולם מסבל(אולי אתה כן), ולכן אתה צריך לקבוע סדרי עדיפויות במה להשקיע את המשאבים שלך.
אתה מעדיף להשקיע את המשאבים שלך בהענקת חיים יותר טובים לתרנגולות משה מעדיף להשקיע בבני אדם.

ההשוואה שלך להתעללות בכלב לא נכונה, משה לא משלם עבור ההתעללות אלא עבור המוצר, אם משה ישלם לך כסף עבור ההתעללות שלך האנלוגיה תיהיה במקום.
בגלל שהוא ואחרים מתקמצנים על הביצים הן עוברות התעללות.

זאת לא הייתה השוואה, הוא אמר שלראות תרנגולות סובלות לא מזיז לו.

וColdfire, כן אחי.

• פותח/ת השרשור
אז רגע זה אמור להזיז לי? למה?

בגלל שהוא ואחרים מתקמצנים על הביצים הן עוברות התעללות.

זאת לא הייתה השוואה, הוא אמר שלראות תרנגולות סובלות לא מזיז לו.

וColdfire, כן אחי.

עוד פעם הוא לא "מתקמצן" הוא בוחר להשקיע את המשאבים שלו בצורה שונה ממך.
אתה מעדיף להשקיע את כמה שקלים האלה בשבוע למען איכות החיים של התרנגולות.
משה מעדיף להשקיע באיכות החיים של בני אדם (שלו, של המשפחה שלו, של הארגונים השונים שהוא תורם להם את הכסף הזה).

אתה יכול להגיד שלדעתך ההחלטה שלך יותר טובה, ושאיכות החיים של תרנגולות עדיפה על איכות החיים של בני אדם, וזו זכותך.
רק זה גורם לי לתהות קצת למה אתה לא תורם יותר כסף למאבק הזה?

הוא לא פשיסט, הוא נגד מעשיי כפייה בתרנגולות.
מבחינת צמחונים בעליי חיים שקולים לבני אדם.

הוא כן פשיסט. הוא רוצה להכריח אותי להתנהג כמוהו.

צמחוניים זה העם הכי מטומטם בעולם. אם יש סיבה בעולם לכפייה, אז זה כדי לקחת להם את הילדים שלא יהפכו להיות כמוהם.

כפייה זה חלק מפשיזם, כן.

הוא כן פשיסט. הוא רוצה להכריח אותי להתנהג כמוהו.

צמחוניים זה העם הכי מטומטם בעולם. אם יש סיבה בעולם לכפייה, אז זה כדי לקחת להם את הילדים שלא יהפכו להיות כמוהם.

לאסור מעשיי כפייה זה דבר לגיטימי, אבל אז הוא מתייחס לבעליי חיים כייצור רציונלי.
וכן צמחונים לרוב עושים זאת מסיבות רגשיות, ולא רציונליות, ולכן מראש אין מה להתווכח איתם. זה כמו להתווכח אם יש אלוהים.

לא משנה מה תגיד, הוא יגיד לך שזה גורם לו להרגיש רע ולכן הוא צודק.

ואלללקקקק אתמול אכלתי חביתה מביצים אורגניות ירדתי 5 אחוז שומן ועליתי 3 קילו שריר!!!!!!!!!

אז הוא גם קומוניסט.

הבן אדם רוצה להגיד לכולם איך להתנהג למען "חברה טובה יותר". תחליט אתה מה הוא.

חוץ מזה שקומוניזם מבחינה כלכלית לא שונה בהרבה מפשיזם.

ואלללקקקק אתמול אכלתי חביתה מביצים אורגניות ירדתי 5 אחוז שומן ועליתי 3 קילו שריר!!!!!!!!!

תזהר ביצים אורגניות מורידות טסטוסטרון, ומעלות אסטרוגן.

תזהר ביצים אורגניות מורידות טסטוסטרון, ומעלות אסטרוגן.
ואללק עזוב אמר לי בילדר שעולה למר ישראל שצריך לאכול הכל אורגני! ואם זה טעים לך אז זה לא טוב לגוף שלך! 🥷

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית