הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין ושורפי שומן

• פותח/ת השרשור shali
  • פורסם בתאריך

shali

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
האם יש איזשהי סיבה לא לשלב אפדרין וקריאטין?
קראתי איזה מאמר בBB
שהם מבטלים אחד את השני,האחד מכניס מים לשריר והשני מוציא
רציתי לראות מה המומחים פה חושבים
(http://www.bodybuilding.com/fun/johnforb.htm)

ועוד שאלה...אחרי שימוש רציף בEC אני מתכוון לעבור ליהומובין+קפאין
(כן אני בסביבות 12%)
האם צריך לקחת הפסקה?או שלא כי הם בעצם עובדים על רצפטורים אחרים

האמת שאני צריך לקחת הפסקה בלי קשר בגלל הקפאין...לקחתי שבועיים ON
עכשיו צריך שבועיים OFF או שאפשר פחות?

א. לא צריך הפסקה כאשר עוברים מאפדרין ליהומבין, כי כמו שאמרת הם עובדים על רצפטורים שונים.
ב. אל תקח קריאטין ביחד עם יהומבין כי גם ליהומבין וגם לקריאטין יש נטייה לספוח נוזלים ובשלבים של סוף חיטוב, אני אישית לא הייתי ממליץ.
ג. אפדרין וקריאטין לא יתנו לך כלום ביחד..המרץ של האפדרין לפני אימון משקולות עוזר בהחלט כדי לשמור על משקלי העבודה ומה גם שלאפדרין עצמו יש אפקט אנאבולי(אמנם מזערי, אבל קיים).

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה על התגובה המהירה

לא ידעתי שיהומובין סופח נוזלים..מעניין...להערכתך כמה נוזלים אפשר לספוח אחרי 21 יום?ותוך כמה זמן הם יורדים
בנוסף הבנתי שצריך לקחת את היהומובין כל יום,גם יום ללא אירובי,השאלה שלי היא כזאת..
אני צריך לקחת כל יום אותה כמות? (15 יהומובין+200 קפאין) או שאפשר לחסוך את הקפאין בימים ללא אירובי בשביל לשמור על אפקט המרץ

קודם כל תודה על התגובה המהירה

לא ידעתי שיהומובין סופח נוזלים..מעניין...להערכתך כמה נוזלים אפשר לספוח אחרי 21 יום?ותוך כמה זמן הם יורדים
בנוסף הבנתי שצריך לקחת את היהומובין כל יום,גם יום ללא אירובי,השאלה שלי היא כזאת..
אני צריך לקחת כל יום אותה כמות? (15 יהומובין+200 קפאין) או שאפשר לחסוך את הקפאין בימים ללא אירובי בשביל לשמור על אפקט המרץ

אתה יכול לא לקחת יהומבין בימים ללא האירובי...
הספיחת נוזלים מהיהומבין היא לא כזאת קריטי מהסיבות הבאות:

א. אתה על דל פחמימה וגם ככה הגוף בקושי סופח נוזלים
ב. בזמן לקיחת יהומבין אתה מעלה את כמות האימונים האירוביים שלך מה שגורם לאיבוד נוזלים דרך הזיעה.

הנוזלים יוצאים די מהר (כ3 ימים תלוי בפחמימות מלחים ואירובי)
אם אתה לא עולה על במה אז אל תדאג כמה ימים דלים ואם בא לך מעט אירובי ותהיה סבבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית