עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בנצ' חיובי== תרגיל מצוין (לי) שמאפשר לעבוד עם משקלים גדולים ממשקלי פרס תוך הפעלה של הכתפיים.
כתוצאה, תגדיל את הפרס שלך. לא ראיתי שזה עובד בכיוון ההפוך.
לא ראיתי ששיפור בפרס גורר שיפור בבנצ'. "ראיתי" הכוונה לניסיון שלי עם גופי הפרטי.לא ראית מה? ששיפור בפרס גורר שיפור בבנץ' חיובי? כמה אתה לוחץ?
לא ראיתי ששיפור בפרס גורר שיפור בבנצ'. "ראיתי" הכוונה לניסיון שלי עם גופי הפרטי.
יתכן שיש הבדל ביני לבין אחרים 😃. וגם שאני מעדיף לחיצות של דאמבלים על פני המוט אבל נצפתה עליה במשקלי עבודה עם מוט במהלך עליה במשקלי עבודה של בנצ' אלכסוני.
כמה אני לוחץ? -לוחץ בסדר.
איזה פרטים חסרים לך? האם משקלי העבודה שלי זה כלכך חשוב? אני מאמין שצריך לעזור עם הניסיון שלי מאפשר זאת. אם אתה לא בטוח\חולק לגבי הנאמר, אתה יכול לעבור לפוסט הבה או לבקש הסברים -והלה ינתנו. מה הקשר למשקלי העבודה ?הבנתי, אתה חולק איתנו ניסיון אישי בלי לתת פרטים.
איזה פרטים חסרים לך? האם משקלי העבודה שלי זה כלכך חשוב? אני מאמין שצריך לעזור עם הניסיון שלי מאפשר זאת. אם אתה לא בטוח\חולק לגבי הנאמר, אתה יכול לעבור לפוסט הבה או לבקש הסברים -והלה ינתנו. מה הקשר למשקלי העבודה ?
איזה פרטים חסרים לך? האם משקלי העבודה שלי זה כלכך חשוב? אני מאמין שצריך לעזור עם הניסיון שלי מאפשר זאת. אם אתה לא בטוח\חולק לגבי הנאמר, אתה יכול לעבור לפוסט הבה או לבקש הסברים -והלה ינתנו. מה הקשר למשקלי העבודה ?
37.5x5x5?
?
בניגוד לסקווטים, זאת תנוע פשוטה ולא צריך להתרגל אליה זמן רב.זה לא אומר הרבה. לוקח גם זמן להתרגל לתנועה. גם אני כשהתחלתי לעשות פרונט סקוואט, הייתי צריך להתחיל ממשקלים קטנים. זה לא אומר שהבאק סקוואט לא משפיע עליו.
לא 5X5 37.5 😲 לשם יש לי עוד דרך. ניסיון לחיצה של כמה חזרות כסט ניסיוני (יצא איזה 3).
ו 40 על 1 יחסית נקי.
---------- התגובה התווספה ב 23:23 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:14 ----------
בניגוד לסקווטים, זאת תנוע פשוטה ולא צריך להתרגל אליה זמן רב.
אם היתה קורא את הכל הדיון, היתה שם לב לכך שמדובר בדאמבלים.יש לך פרס 40, ופוש פרס 90? אין מצב.
לא 5X5 37.5 😲 לשם יש לי עוד דרך. ניסיון לחיצה של כמה חזרות כסט ניסיוני (יצא איזה 3).
ו 40 על 1 יחסית נקי.
---------- התגובה התווספה ב 23:23 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:14 ----------
בניגוד לסקווטים, זאת תנוע פשוטה ולא צריך להתרגל אליה זמן רב.
שיפוע שלילי = בזבוז זמן שמאמנים בורים יתנו לך בשביל "החזה התחתון". אין דבר כזה חזה עליון וחזה תחתון - החזה כולו עובד בבנץ' רגיל ובנץ' בשיפוע שלילי מקצר לך פשוט את טווח התנועה (עניין של גיאומטריה/טריגונומטריה פשוטה). אם רוצים לעבוד על החזה בדגש על גיוס יחידות מוטוריות מהסיבים התחתונים של החזה - אפשר/כדאי לעשות מקבילים. ייתן תוצאה הרבה יותר טובה.