הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה ההבדל בין בנץ' פרס בשיפוע לרגיל?

• פותח/ת השרשור Massa
  • פורסם בתאריך
אז איך 37.5 ל 3 זה התחזקות מול 32 ל 5 סטים של 5?

וגם פרונט סקוואט זו תנועה פשוטה, זה לא עדיין לא אומר כלום.

ההה, כן . לא ציינתי שלא עשיתי לחיצות בעמידה המון זמן (6 חודשים). אחרי זה התחלתי ללחוץ מוט (בתוספת של 15 קילו ללחיצת מוט מלפני הבנצ'). את הדאמבלים ניסיתי רק כדי לבדוק את המצב. הניסויים נעשו אחרי אימון.

" זה לא עדיין לא אומר כלום" ברור שלא. וגם אם כן אז זה לא כי מה שבטוח זה אולי וגם זה נתון בספק גדול 😣 .

יש מצב שט'רד זה הפך מ "לחיצות בשיפוע" ל"לחיצותיו של סטן-שור והשפעות על פילוסופיית האי-קיום הבודיסטי" ? 👹

ההה, כן . לא ציינתי שלא עשיתי לחיצות בעמידה המון זמן (6 חודשים). אחרי זה התחלתי ללחוץ מוט (בתוספת של 15 קילו ללחיצת מוט מלפני הבנצ'). את הדאמבלים ניסיתי רק כדי לבדוק את המצב. הניסויים נעשו אחרי אימון.

" זה לא עדיין לא אומר כלום" ברור שלא. וגם אם כן אז זה לא כי מה שבטוח זה אולי וגם זה נתון בספק גדול 😣 .

יש מצב שט'רד זה הפך מ "לחיצות בשיפוע" ל"לחיצותיו של סטן-שור והשפעות על פילוסופיית האי-קיום הבודיסטי" ? 👹

זה עדיין לא מוכיח את מה שטענת מקודם. גם אני לא נגעתי בבנץ' מספר חודשים, ועשיתי רק לחיצות מעל הראש, ולא איבדתי כוח.

נעזוב את זה כאן.

בנצ' חיובי== תרגיל מצוין (לי) שמאפשר לעבוד עם משקלים גדולים ממשקלי פרס תוך הפעלה של הכתפיים.
זה כן מוכיח שזה עזר לי - ובכל הטענה, היה בבירור מדובר בי 📢.
ולא מסיימים שיחה בלזרוק הערה ולהגיד "סיימנו". זה לא מנומס.
תנסה לסיים במשהו כמו - "טוב, אין לי דרך לחלוק עליך. בוא נסיים." או "וואלה, דעה מעניינת" או אפילו "🙌" .
אכשיו בוא נסיים. וכן, זה היה דיון מעניין.

זה כן מוכיח שזה עזר לי - ובכל הטענה, היה בבירור מדובר בי 📢.
ולא מסיימים שיחה בלזרוק הערה ולהגיד "סיימנו". זה לא מנומס.
תנסה לסיים במשהו כמו - "טוב, אין לי דרך לחלוק עליך. בוא נסיים." או "וואלה, דעה מעניינת" או אפילו "🙌" .
אכשיו בוא נסיים. וכן, זה היה דיון מעניין.

אמרתי נעזוב את זה כאן, כי ככה זה נשמע מההודעה הקודמת שלך. אין לי על מה לחלוק כל כך, כי זה לא הבאת לי נתונים שקשה לי לקבל או שאני מרגיש צורך לחלוק עליהם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית