עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מסכים עם חייםאני אשמח אם יהיה כפתור שאפשר להגיב בעזרתו לכמה תגובות במכה (תוך ציטוט שלהן) + אם יהיה כפתור "למעלה" שיעביר אותך לראש הדף.
מה זה קשור כמה זה עולה? אני רק נתתי הצעה.
אגב, אם אני לא טועה ה-Ipb יותר זולה.
ויש כזה האק.
מה זה קשור כמה זה עולה? אני רק נתתי הצעה.
אגב, אם אני לא טועה ה-Ipb יותר זולה.
ויש כזה האק.
בנתיים מה שקורה זה שאנחנו נחשבים מצחיקים ורק אתה ואולי עוד 2 חושבים שלא.כשהם יהיו מצחיקים, יפסיקו לתת להם באנים.
בנתיים מה שקורה זה שאנחנו נחשבים מצחיקים ורק אתה ואולי עוד 2 חושבים שלא.
לא אבל אנשים אחרים קיבלו רק בגלל שהבדיחות היו על חשבונכםמישהו דיבר עליך? אתה בבאן?
מישהו דיבר עליך? אתה בבאן?
לגמדים אין מקום באף שיחה, הם תמיד דחויים.לתיזקורנים יש מקום בכל שיחה, גם אם היא לא עליו.
לא אבל אנשים אחרים קיבלו רק בגלל שהבדיחות היו על חשבונכם
לי1לז!!!
![]()
IPB היא מערכת טובה ללא ספק אבל זה לא יקרה בגלל ש VB השיקו נכון להיום מערכת CMS, אם כי לוקה בחסר ודורשת המון תיקונים אבל אני מחכה, בנתיים יש לי רישיון עד אוקטובר.ה- Vb היא המערכת המובילה בעולם ובזה אין ספק, אבל אני חושב שה-Ipb יותר נוחה ויותר טובה.
אני אישית ניסיתי המון מערכות וה-Ipb הייתה מבחינתי הכי קלה ונוחה לעריכה וכו'.... אולי תשקול לשנות את המערכת ?
יש לי עוד רעיון- יש האק למערכת ה-vb שנקרא "הנושאים המומלצים" או משהו כזה, זה סוג של האק, שמוסיף מלבן מתחת לפרסומת של מאסל האוס, בתוך אותו מלבן אתה יכול לשים את הקישורים של הנושאים הכי מומלצים בפורום, כמו "המדריך למסה" וכל מיני מאמרים חשובים באתר.
IPB היא מערכת טובה ללא ספק אבל זה לא יקרה בגלל ש VB השיקו נכון להיום מערכת CMS, אם כי לוקה בחסר ודורשת המון תיקונים אבל אני מחכה, בנתיים יש לי רישיון עד אוקטובר.
דרך אגב זה יותר מ 700 ש"ח (עם ה CMS), מעל 1000 ש"ח.