הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

עצות לשיפור/ייעול האתר

מה זה קשור כמה זה עולה? אני רק נתתי הצעה.
אגב, אם אני לא טועה ה-Ipb יותר זולה.

ויש כזה האק.

מה זה קשור כמה זה עולה? אני רק נתתי הצעה.
אגב, אם אני לא טועה ה-Ipb יותר זולה.

ויש כזה האק.

אני אסביר לך מה זה קשור. מסתכלים על עלות מול תועלת, וכשמדובר במערכות שעולות מינימום כ-700 שקל - זה פשוט לא מצדיק

וחוץ מקנייה יש את כל העניין הטכני של המעבר וכו'

לי1לז!!!

sanv.jpg

אתה מספים.

ולאכול שם זאת חווייה לא מומלצת, כפי שקורן כנראה יכול להעיד.

• פותח/ת השרשור
ה- Vb היא המערכת המובילה בעולם ובזה אין ספק, אבל אני חושב שה-Ipb יותר נוחה ויותר טובה.
אני אישית ניסיתי המון מערכות וה-Ipb הייתה מבחינתי הכי קלה ונוחה לעריכה וכו'.... אולי תשקול לשנות את המערכת ?

יש לי עוד רעיון- יש האק למערכת ה-vb שנקרא "הנושאים המומלצים" או משהו כזה, זה סוג של האק, שמוסיף מלבן מתחת לפרסומת של מאסל האוס, בתוך אותו מלבן אתה יכול לשים את הקישורים של הנושאים הכי מומלצים בפורום, כמו "המדריך למסה" וכל מיני מאמרים חשובים באתר.
IPB היא מערכת טובה ללא ספק אבל זה לא יקרה בגלל ש VB השיקו נכון להיום מערכת CMS, אם כי לוקה בחסר ודורשת המון תיקונים אבל אני מחכה, בנתיים יש לי רישיון עד אוקטובר.
דרך אגב זה יותר מ 700 ש"ח (עם ה CMS), מעל 1000 ש"ח.

קבל ח"ח על הוספת הציטוט מורחב כ"כ מהר.
רק תתאים אותו לעיצוב של הפורום כי זה נראה כמו כפתור בעיצוב ההתחלתי של המערכת.
בכל מקרה מאז שאני בפורום אני רק נהנה ומשתיק אנשים מידע שצברתי בנושאים מגוונים. 🙌

IPB היא מערכת טובה ללא ספק אבל זה לא יקרה בגלל ש VB השיקו נכון להיום מערכת CMS, אם כי לוקה בחסר ודורשת המון תיקונים אבל אני מחכה, בנתיים יש לי רישיון עד אוקטובר.
דרך אגב זה יותר מ 700 ש"ח (עם ה CMS), מעל 1000 ש"ח.

איזה מערכת ניהול תוכן התקנת בקילוגרם? היא נראית הרבה יותר טובה מכמה מערכות שאני מכיר.

• פותח/ת השרשור
היא מלאה בבאגים כי המקודד נעלם לי לאחר שקיבל את הכסף שלו...
היא יושבת על WordPress עם עריכה מסיבית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית