הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חזרתי מ-FBW שהמלצתם לי עליו כמה שאלות...

anatomia

משתמש מתחיל
87
0
נק' מוניטין:
0
87
0
צריכה הסברים לגבי כמה תרגילים A1:

חתירה בהטיה לפנים: עם איזה מוט לעשות? עשיתי עם מוט קצר,זה מה שהמדריך הביא לי
ולפי הסירטון אני ביכלל אמורה להשתמש במוט ארוך.יש למוט שם מיוחד? כדי שאני אוכל
לומר להם בדיוק מה אני צריכה?
פשיטת מרפקים כנגד מוט: המדריך אמר לי לעשות עם מוט W ובסירטון זו מוט ישר, זה
שונה? והתנועה שהוא אמר לי לעשות היא עד המצח ולא מאחורי הראש, מה נכון?
בעמידה כפיפת מרפקים כנגד מוט:גם כאן אמרו לי לעשות עם W זה בסדר או שלעשות
כמו בסירטון, עם מוט ישר.{רגע או שבכלל זה מוט W ואני לא רואה טוב?}והוא גם אמר
שלא חייב להביא את המוט עד לצוואר כמו בסירטון.שוב מה נכון ומה לא?
A2:
דדליפט קלאסי:גם פה איך ניקרא המוט{אם יש דבר כזה} כדי שאני אדע מה לומר להם.
מקבילים אחיזה צרה בתוספת משקל: אני לא אצליח בחיים לעשות את התרגיל הזה,יש
החלף?אפשר להחליף ל-Bench Dip?

ו MOSHE נתן לי לקורא כתבה כאן באתר על עלייה במסת שריר נקייה.
דיי הבנתי את ההסברים ואני רוצה להתחיל לשים לב שאני אכן עובדת בשיטת המסה נקייה,
כדי לעלות טוב במסת השריר,עכשיו החישובים האלה מישהו יכול להסביר לי.לא הבנתי איך
מחשבים את הפחמימות והשומן. ניראה לי שבקשר לחלבון ולהוצאה קלורית יומית ללא מאמץ הגעתי לתוצאה הנכונה מישהו יכול לעבור איתי על החישובים לפי הנתונים שלי?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תיקון ראשון - זה FBW - Full Body Workout
1.בעיקרון, זה מוט אולימפי. אגב, מוט זה זכר, אז המוט ישר, לא ישרה.

ומאיפה התוכנית? זה נראה לי תמוהה שמישהו כאן המליץ לך לעשות את התרגילים האלה, חוץ מהדדליפט.

• פותח/ת השרשור
תיקון ראשון - זה FBW - Full Body Workout
1.בעיקרון, זה מוט אולימפי. אגב, מוט זה זכר, אז המוט ישר, לא ישרה.

ומאיפה התוכנית? זה נראה לי תמוהה שמישהו כאן המליץ לך לעשות את התרגילים האלה, חוץ מהדדליפט.

התוכנית היא מהאתר נתנו לי קישור.למה היא אינה טובה?

---------- התגובה התווספה ב 22:13 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:12 ----------

אוי ואבוי איזה טעויות כתיב סלחו לי אני מתה מעייפות.

שמישהו יתקן אותי אם אני טועה, אבל אני לא רואה סיבה מיוחדת שתעשי dips ופשיטות מרפקים אם את עושה לחיצת חזה.

המוט שאת צריכה- מוט אולימפי.

פשיטת מרפקים- תורידי את התרגיל, עדיף שתעשי מקבילים.
כפיפות מרפקים- תשתמשי במוט ישר. תבצעי תנועה מלאה במפרק המרפק.
מקבילים- בלי משקל את מסוגלת לבצע כמה חזרות?

• פותח/ת השרשור

אני לא מאמינה שאני אצליח לעשות גם בלי משקל,זה תרגיל חשוב?אני אנסה אימון הבא
ניראה כמה אני מצליחה אבל אם יש משהו להחליך בתור תוכנית חילופית זה יהיה טוב.

אז אם ואני מצליחה לעשות מקבילים בשתי האימונים,במקום הפשיטת מרפקים?

http://www.kilogram.co.il/570/תוכניות-אימונים-לתקופת-המסה/

הינה זאת התוכנית אימון אני בחרתי בA1 A2 .היא עד כדי כך נוראית?
מה שכן למה כל כך מעט סטים?

---------- התגובה התווספה ב 18:51 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:07 ----------

אם מישהו יוכל לענות לי זה יהיה טוב.
האם התוכנית הזו מספיק טובה?אם אפשר להוסיף סטים כי אני ממש מרגישה כאילו אני לא עושה כלום.
ולגבי החישוב בעליית מסת שריר נקייה,מישהו מוכן לעזור לי?

רן פרט לך מאוד יפה איך תוכנית האימונים אמורה להיות.תעשי סקוואטים,לחיצת חזה,פרס,תלמדי לבצע את הדדליפט ואת יכולה לשלב פולי עליון ו׳/או גרביטון/מתח בתמיכת גומיה. אין כזה דבר עלייה נקייה במסת שריר ללא עלייה במסת השומן.אם את מתכננת לעלות במסת שריר את תעלי מעט בשומן.עלייה של חצי קג׳ בשבועיים נשמע סביר להתחלה.תקפידי לאכול לפחות 1.5 גרם חלבון ביום+ויטמינים בהתאם לצורך (נשים נוטות ליותר חסרים בויטמינים ומינרלים מסוימים)*

רן פרט לך מאוד יפה איך תוכנית האימונים אמורה להיות.תעשי סקוואטים,לחיצת חזה,פרס,תלמדי לבצע את הדדליפט ואת יכולה לשלב פולי עליון ו׳/או גרביטון/מתח בתמיכת גומיה. אין כזה דבר עלייה נקייה במסת שריר ללא עלייה במסת השומן.אם את מתכננת לעלות במסת שריר את תעלי מעט בשומן.עלייה של חצי קג׳ בשבועיים נשמע סביר להתחלה.תקפידי לאכול לפחות 1.5 גרם חלבון ביום+ויטמינים בהתאם לצורך (נשים נוטות ליותר חסרים בויטמינים ומינרלים מסוימים)*

זו מישהי אחרת נדמה לי

כן http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=13587

שאלה, חופרת, אבל שאלה:
לגבי הכפיפות מרפקים, האם יש הבדל בין ישיבה לעמידה? (עם מוט ישר)

חצי ק"ג לשבועיים, לאישה? נשמע "סביר"? חצי ק"ג לאישה בשבועיים זה מטורף.
אישה ממוצעת, ללא הורמונים משתוללים (מתבגרת) לא תעלה יותר מ 6-7 ק"ג (שריר) בשנה, גם אם היא מתחילה.

• פותח/ת השרשור
אישה ממוצעת, ללא הורמונים משתוללים (מתבגרת) לא תעלה יותר מ 6-7 ק"ג (שריר) בשנה, גם אם היא מתחילה.

Moshe: התוכניות אימון לעליה במסת שריר כאן באתר הן טובות?
ולמה יש מעט סטים ותרגילים? אני בקושי מרגישה שעשיתי משהו.זה אמור להיות ככה קצר ולעיניין?

התוכניות המוכנות? טובות, אך לא אידיאליות.
בהתחלה האימונים קצרים וקלים, כשהמשקל יהיה קשה, את תיתקעי שעתיים במכון, ולא חצי שעה 😃

Moshe: התוכניות אימון לעליה במסת שריר כאן באתר הן טובות?
ולמה יש מעט סטים ותרגילים? אני בקושי מרגישה שעשיתי משהו.זה אמור להיות ככה קצר ולעיניין?
יש תוכניות ויש תוכניות, יש אין סוף תוכניות הבעיה שכאישה אני לא מצפה ממך לעשות SS, או כל תוכנית אחרת שיגידו לך כאן. למה? (ואני לא שוביניסט)

א. בושה חדר הכושר, לא משנה איך נסובב את זה, אישה מפחדת לגשת לעולם המשקולות ולהתאמן עם כל הגורילות, יש פה עניין של "בושה" או "אי נעימות" כשאת האישה היחידה באזור הזה וכולם מסתכלים על התחת, רוב האנשים כאן לא בדיוק יצאו או אימנו נשים, לכן הם לא בדיוק מודעים לבעיות הללו במכוני הכושר.

ב. חוסר בקורדנציה ויותר זמן ללמוד טכניקה, לנשים לוקח יותר זמן ללמוד טכניקה בתרגילים מורכבים, לא משנה איך נסובב את זה, סטטיסטית זה פשוט קיים וזה שם.

ג. קיבעון מחשבתי, אם לא מאמינים במשהו או שמשהו לא הגיוני למתאמן, לא משנה כמה יזבלו את השכל אם זה באינטרנט או בחיים האמיתיים הוא בסופו של דבר יזרוק את זה ויחזור למנטרות שכולם אומרים לו, עד שלא יראה תוצאות. לדעתי לשלב תרגילים לא מורכבים כמו לידיים לדוגמה או לבטן יתרמו לביטחון של המתאמן לעבור לשיטות קצת פחות "קונבנציונליות" ופחות "מוסכמות" בחדרי הכושר ( חובב ידע אקזוטי כמו שאמרו לי כאן בקבוצת הפייסבוק מגדולי המקצוענים בארץ, או שלא?)

לגבי התרגילים והתוכניות הקצרות, את מעמיסה פחות מדי משקל, את מסוגלת ליותר משקל בכל תרגיל ולכן את מרגישה שאת לא "מתאמצת" תעלי 2-5 ק"ג בכל מכשיר או 1-2 פלטות ותראי מה קורה, אם עדיין קל לך תעלי יותר. מנוחה בין התרגילים צריכה להיות לא קבועה מראש אלא כשאת מרגישה מוכנה, כל השטויות האלו של 90 שניות או 120 שניות זה בולשיט טהור, אפשר לחכות גם 5 דקות בין סט לסט, העיקר שהעצימות תהיה גבוהה ותעלי במשקלים אם לא מאימון לאימון אז לפחות פעם ב -2 אימונים.

• פותח/ת השרשור
יש תוכניות ויש תוכניות, יש אין סוף תוכניות הבעיה שכאישה אני לא מצפה ממך לעשות SS, או כל תוכנית אחרת שיגידו לך כאן. למה? (ואני לא שוביניסט)

א. בושה חדר הכושר, לא משנה איך נסובב את זה, אישה מפחדת לגשת לעולם המשקולות ולהתאמן עם כל הגורילות, יש פה עניין של "בושה" או "אי נעימות" כשאת האישה היחידה באזור הזה וכולם מסתכלים על התחת, רוב האנשים כאן לא בדיוק יצאו או אימנו נשים, לכן הם לא בדיוק מודעים לבעיות הללו במכוני הכושר.

ב. חוסר בקורדנציה ויותר זמן ללמוד טכניקה, לנשים לוקח יותר זמן ללמוד טכניקה בתרגילים מורכבים, לא משנה איך נסובב את זה, סטטיסטית זה פשוט קיים וזה שם.

ג. קיבעון מחשבתי, אם לא מאמינים במשהו או שמשהו לא הגיוני למתאמן, לא משנה כמה יזבלו את השכל אם זה באינטרנט או בחיים האמיתיים הוא בסופו של דבר יזרוק את זה ויחזור למנטרות שכולם אומרים לו, עד שלא יראה תוצאות. לדעתי לשלב תרגילים לא מורכבים כמו לידיים לדוגמה או לבטן יתרמו לביטחון של המתאמן לעבור לשיטות קצת פחות "קונבנציונליות" ופחות "מוסכמות" בחדרי הכושר ( חובב ידע אקזוטי כמו שאמרו לי כאן בקבוצת הפייסבוק מגדולי המקצוענים בארץ, או שלא?)

לגבי התרגילים והתוכניות הקצרות, את מעמיסה פחות מדי משקל, את מסוגלת ליותר משקל בכל תרגיל ולכן את מרגישה שאת לא "מתאמצת" תעלי 2-5 ק"ג בכל מכשיר או 1-2 פלטות ותראי מה קורה, אם עדיין קל לך תעלי יותר. מנוחה בין התרגילים צריכה להיות לא קבועה מראש אלא כשאת מרגישה מוכנה, כל השטויות האלו של 90 שניות או 120 שניות זה בולשיט טהור, אפשר לחכות גם 5 דקות בין סט לסט, העיקר שהעצימות תהיה גבוהה ותעלי במשקלים אם לא מאימון לאימון אז לפחות פעם ב -2 אימונים.

כן זה באמת לא נעים שכל הגברברים למינהם מביטים בך.
יש תרגילים שאני יכולה לעשות רק עם המוט,אבל עם המוט אני מרגישה שאני יכולה עוד.
עכשיו המוט עבה המשקל היחיד שניכנס שבאזורים הקלים הוא 2 וחצי לכל צד.שזה כבר היה לי ממש קשה בקושי הצלחתי לסיים את החזרה השניה.
פה ניתקעתי, מצד אחד רק עם המוט, אני לא מגיע לסוף המאמץ שלי,מצד שני שאני מעמיסה עוד
2 וחצי שזה המשקל הכי קטן שניכנס במוט העבה אני פשוט לא מצליחה.מה עושים עם הבעיה הזו?

לא כתבתי עלייה של חצי קג מסת שריר.עלייה של שריר ושומן*

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית