הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ החלפת bent over raw ב-t bar חופשי

Organ Donor

משתמש מתחיל
36
0
נק' מוניטין:
-57
36
0
אני כרגע עובד בתוכנית של לייל מקדונלד(באלקינג רוטין).
מאוד לא נוח לי עם ה-bent over raw.
האם יש אפשרות להחליף לטי באר חופשי שמבוצע עם מוט אולימפי.

דוגמא לתרגיל.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אפשרי בהחלט

למה אתה עושה את הרוטינה של לייל ? מה העבר שלך בתוכניות כוח ?

• פותח/ת השרשור
אפשרי בהחלט

למה אתה עושה את הרוטינה של לייל ? מה העבר שלך בתוכניות כוח ?
א.עבדתי איתה בעבר בתקופות מאסה וההתקדמות הייתה מעולה+המון הנאה בזמן האימון ולכן אני מוצא אותה תוכנית מספיק טובה בשבילי כרגע.
מבחינתי זה שילוב של גישת ה-old school(אימונים בתדירות נמוכה עם המון נפח) לבין גישת האתר(אימונים בתדירות גבוהה,נפח נמוך ועבודה כבדה עם תרגילי הבסיס) .
ב.מה ההגדרה שלך לאימון כוח?בסך הכל האימונים שלי תמיד היו fbw או ab ,עבודה בעיקר בטווח חזרות של 5-8 בתרגילים הכבדים עם שילוב של מאט עבודה מבודדת לידיים.

---------- התגובה התווספה ב 02:22 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 02:17 ----------

מה שהוא עושה נראה יותר כמו כפיפות מרפקים מאשר חתירה.
הסרטון הוא רק בשביל שתבינו על איזה תרגיל מדובר,אני לא הולך לבצע אותו ככה.

א.עבדתי איתה בעבר בתקופות מאסה וההתקדמות הייתה מעולה+המון הנאה בזמן האימון ולכן אני מוצא אותה תוכנית מספיק טובה בשבילי כרגע.
מבחינתי זה שילוב של גישת ה-old school(אימונים בתדירות נמוכה עם המון נפח) לבין גישת האתר(אימונים בתדירות גבוהה,נפח נמוך ועבודה כבדה עם תרגילי הבסיס) .
ב.מה ההגדרה שלך לאימון כוח?בסך הכל האימונים שלי תמיד היו fbw או ab ,עבודה בעיקר בטווח חזרות של 5-8 בתרגילים הכבדים עם שילוב של מאט עבודה מבודדת לידיים.

---------- התגובה התווספה ב 02:22 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 02:17 ----------

הסרטון הוא רק בשביל שתבינו על איזה תרגיל מדובר,אני לא הולך לבצע אותו ככה.

אתה מתבלבל קצת במושגים, ממתי ממליצים פה על תדירות גבוהה?
ואני בדיעה שלך, אם זה עבד לך מצויין תמשיך באותה מתכונת, דרך אגב כמה אתה שוקל ומה המשקלים שאתה מרים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית