נק' מוניטין:
28,250
- 10,536
- 63
ישראל בכלל לא הייתה בעיה, אם לא היו מקימים אותה.
אתה רומז שישראל היא תוצר לוואי של השואה כמו שאסירים פלסטינאים הם תוצר לוואי של הרצון למחוק את ישראל?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ישראל בכלל לא הייתה בעיה, אם לא היו מקימים אותה.
אתה רומז שישראל היא תוצר לוואי של השואה כמו שאסירים פלסטינאים הם תוצר לוואי של הרצון למחוק את ישראל?
🤪צריך לשחרר את האסירים ולהרעיל אותם כדי שהם ימותו בדיוק כשהם יהיו בשטח הפלסטיני:D
לא, איך אני ארמוז דבר כזה כאשר היו מספיק יישובים יהודים גם לפני השואה.
אתה מוזמן לחיות בעולם הורוד שלך, זה שאתה עוצם עיניים וחושב שהכל יהיה טוב ויפה אם העסקה תתבצע, אין לי מה להגיד לך.
כן, ליצור תקדים זה תמיד נפלא. כנראה בגלל זה ארה"ב לא מנהלים משא ומתן עם מחבלים.
גם בארה"ב היו ויש מספיק ישובים אינדיאנים, זה לא הפריע לעשות שם בלאגן ולהקים "אומה" אחרת לגמרי שמורכבת ברובה מאירופאים.
אחלה, זה סותר לחלוטין את מה שטענתי, בישראל לא יכלה לקום מדינה!
יכלה, אבל הקמת המדינה היא לא פועל יוצא, או המשך של, היישובים היהודיים שהיו בארץ ישראל לפני הקמתה.
מישהו שם רשם ש: " אם ישחררו את האסירים יהיו פיגועים ", שזה כמובן השערה. אז גם אני שיערתי השערה על אותו משקל.
אני יודע שאתה אוהב להתווכח, אבל אני אתן לך כמה דקות לנסות להבין לבד למה זה לא דומה.
מישהו שם רשם ש: " אם ישחררו את האסירים יהיו פיגועים ", שזה כמובן השערה. אז גם אני שיערתי השערה על אותו משקל.
מההתחלה עוד חשבתי ככה, והתווכחתי עם המון אנשים עד עכשיו.
מה שקורה זה תופעה של ילדות בנות 13 שחושבות שצעדה למען שליט זה במודה.
הוא כלום מעבר לחייל שנרדם בשמירה ואם היה לו את הביצים הוא היה מתאבד וחוסך את עוגמת הנפש לעם ובעיקר להורים שלו.
אף אחד לא שווה כזאת כמות של מחבלים, יש לי 2 טענות ואחת היא נגד העם שרק מעלה את המחיר, השנייה היא נגד הממשלה שלא קוברת את המחבלים כדי שאי אפשר יהיה להשתמש בהם ככלפי מיקוח. העם שלנו צבוע, מעט מאוד אנשים זוכרים את אלו שמתו לפני שבוע בסיור וכו' אבל מישהו שנרדם בשמירה כולם מכירים.
מישהו פה שמע על רועי קליין שקפץ על רימון להציל את החברים שלו? חלקנו, אבל כולם מכירים את גלעד משום מה שלא תרם בכלום מעבר לנזק מדיני וזה מבחינתי ומה שלא מסכים תכלס יכול ל:fuck:
מההתחלה עוד חשבתי ככה, והתווכחתי עם המון אנשים עד עכשיו.
מה שקורה זה תופעה של ילדות בנות 13 שחושבות שצעדה למען שליט זה במודה.
הוא כלום מעבר לחייל שנרדם בשמירה ואם היה לו את הביצים הוא היה מתאבד וחוסך את עוגמת הנפש לעם ובעיקר להורים שלו.
אף אחד לא שווה כזאת כמות של מחבלים, יש לי 2 טענות ואחת היא נגד העם שרק מעלה את המחיר, השנייה היא נגד הממשלה שלא קוברת את המחבלים כדי שאי אפשר יהיה להשתמש בהם ככלפי מיקוח. העם שלנו צבוע, מעט מאוד אנשים זוכרים את אלו שמתו לפני שבוע בסיור וכו' אבל מישהו שנרדם בשמירה כולם מכירים.
מישהו פה שמע על רועי קליין שקפץ על רימון להציל את החברים שלו? חלקנו, אבל כולם מכירים את גלעד משום מה שלא תרם בכלום מעבר לנזק מדיני וזה מבחינתי ומה שלא מסכים תכלס יכול ל:fuck:
אתה אפס, ילד טמבל מאחורי מקלדת.
האמת כמו רוב האנשים פה שלא שירתו שניה אחת יותר רחוק מהקרייה.
הייתי מוחק את התגובה שלך אבל זה יעשה לך טובה, שאנשים לא יראו כמה לא שווה כלום.
מה קרה מישהו לא מסכים איתך? אוי מי ישמע, אתה הילד פה.
-ואני מתגייס לקרבי ד"א.
איך אתה יודע אבל מה היה שם? איך אתה קובע שזו עוגמת נפש?
אני לא מאמין שהוא אי פעם ישוחרר, ולכן עדיף להם להשלים עם מוות מראש מאשר להקדיש את כל החיים שלהם למטרה מיותרת.
ואף אחד לא יכול לומר שזה לא נכון העובדה המעט מגוכחת הזאת שגלעד נחשב יותר מכל אדם אחר שהקריב את החיים שלו עבור המדינה הזאת.
תדבר איתי עוד שלוש שנים אחרי שתסיים שירות קרבי.מה קרה מישהו לא מסכים איתך? אוי מי ישמע, אתה הילד פה.
-ואני מתגייס לקרבי ד"א.
איך אתה יודע אבל מה היה שם? איך אתה קובע שזו עוגמת נפש?
אני לא מאמין שהוא אי פעם ישוחרר, ולכן עדיף להם להשלים עם מוות מראש מאשר להקדיש את כל החיים שלהם למטרה מיותרת.
ואף אחד לא יכול לומר שזה לא נכון העובדה המעט מגוכחת הזאת שגלעד נחשב יותר מכל אדם אחר שהקריב את החיים שלו עבור המדינה הזאת.