נק' מוניטין:
1,285
- 350
- 0
עזוב יעשה משהו טוב, בוא נתחיל מיעשה משהו בכלל, אני חושב שהשמש יותר יעילה.
צודק.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עזוב יעשה משהו טוב, בוא נתחיל מיעשה משהו בכלל, אני חושב שהשמש יותר יעילה.
אני חושב שעדיף להתפלל לג'ו פשי...
ואתם יודעים למה? כי ג'ו פשי נראה כמו אחד שיכול להשיג דברים.
חוצמזה אני מסתכל על זה כך:
כשאני מתפלל לאלוהים יש סיכוי של 50% שזה יתממש. או שכן או שלא, בדיוק אותם הסיכויים עם ג'ו פשי...
😵
אני חושב שעדיף להתפלל לג'ו פשי...
כשאני מתפלל לאלוהים יש סיכוי של 50% שזה יתממש. או שכן או שלא, בדיוק אותם הסיכויים עם ג'ו פשי...
😵
לא למדת עדיין הסתברות?
לא, היה לי מבוא להסתברות וקומבינטוריקה בבדידה 1
אבל נכשלתי בקורס.
בתורת הקבוצות אני טוב.
בקומבינטוריקה אני גרוע. 😣
אתה בן האנשים הכי מפגרים שיצא לי ליראות...... מזל טוב [?]מההתחלה עוד חשבתי ככה, והתווכחתי עם המון אנשים עד עכשיו.
מה שקורה זה תופעה של ילדות בנות 13 שחושבות שצעדה למען שליט זה במודה.
הוא כלום מעבר לחייל שנרדם בשמירה ואם היה לו את הביצים הוא היה מתאבד וחוסך את עוגמת הנפש לעם ובעיקר להורים שלו.
אף אחד לא שווה כזאת כמות של מחבלים, יש לי 2 טענות ואחת היא נגד העם שרק מעלה את המחיר, השנייה היא נגד הממשלה שלא קוברת את המחבלים כדי שאי אפשר יהיה להשתמש בהם ככלפי מיקוח. העם שלנו צבוע, מעט מאוד אנשים זוכרים את אלו שמתו לפני שבוע בסיור וכו' אבל מישהו שנרדם בשמירה כולם מכירים.
מישהו פה שמע על רועי קליין שקפץ על רימון להציל את החברים שלו? חלקנו, אבל כולם מכירים את גלעד משום מה שלא תרם בכלום מעבר לנזק מדיני וזה מבחינתי ומה שלא מסכים תכלס יכול ל:fuck:
And I'm getting pretty sick of guys named TODDאני חושב שעדיף להתפלל לג'ו פשי...
😵
אני מתבייש להיות חלק מפורום שכולל אותךמההתחלה עוד חשבתי ככה, והתווכחתי עם המון אנשים עד עכשיו.
מה שקורה זה תופעה של ילדות בנות 13 שחושבות שצעדה למען שליט זה במודה.
הוא כלום מעבר לחייל שנרדם בשמירה ואם היה לו את הביצים הוא היה מתאבד וחוסך את עוגמת הנפש לעם ובעיקר להורים שלו.
אף אחד לא שווה כזאת כמות של מחבלים, יש לי 2 טענות ואחת היא נגד העם שרק מעלה את המחיר, השנייה היא נגד הממשלה שלא קוברת את המחבלים כדי שאי אפשר יהיה להשתמש בהם ככלפי מיקוח. העם שלנו צבוע, מעט מאוד אנשים זוכרים את אלו שמתו לפני שבוע בסיור וכו' אבל מישהו שנרדם בשמירה כולם מכירים.
מישהו פה שמע על רועי קליין שקפץ על רימון להציל את החברים שלו? חלקנו, אבל כולם מכירים את גלעד משום מה שלא תרם בכלום מעבר לנזק מדיני וזה מבחינתי ומה שלא מסכים תכלס יכול ל:fuck: