מדוע לא אצעד למען גלעד שליט

אני חושב שעדיף להתפלל לג'ו פשי...
ואתם יודעים למה? כי ג'ו פשי נראה כמו אחד שיכול להשיג דברים.

חוצמזה אני מסתכל על זה כך:
כשאני מתפלל לאלוהים יש סיכוי של 50% שזה יתממש. או שכן או שלא, בדיוק אותם הסיכויים עם ג'ו פשי...
😵

כשאני מתפלל לאלוהים יש סיכוי של 50% שזה יתממש. או שכן או שלא, בדיוק אותם הסיכויים עם ג'ו פשי...
😵

George Carlin rulez.

😵

לא למדת עדיין הסתברות?

מההתחלה עוד חשבתי ככה, והתווכחתי עם המון אנשים עד עכשיו.

מה שקורה זה תופעה של ילדות בנות 13 שחושבות שצעדה למען שליט זה במודה.
הוא כלום מעבר לחייל שנרדם בשמירה ואם היה לו את הביצים הוא היה מתאבד וחוסך את עוגמת הנפש לעם ובעיקר להורים שלו.

אף אחד לא שווה כזאת כמות של מחבלים, יש לי 2 טענות ואחת היא נגד העם שרק מעלה את המחיר, השנייה היא נגד הממשלה שלא קוברת את המחבלים כדי שאי אפשר יהיה להשתמש בהם ככלפי מיקוח. העם שלנו צבוע, מעט מאוד אנשים זוכרים את אלו שמתו לפני שבוע בסיור וכו' אבל מישהו שנרדם בשמירה כולם מכירים.

מישהו פה שמע על רועי קליין שקפץ על רימון להציל את החברים שלו? חלקנו, אבל כולם מכירים את גלעד משום מה שלא תרם בכלום מעבר לנזק מדיני וזה מבחינתי ומה שלא מסכים תכלס יכול ל:fuck:
אתה בן האנשים הכי מפגרים שיצא לי ליראות...... מזל טוב [?]
אתה מדבר עליו כמו משהו מיותר\כלום... אבל מי אתה בכללללללל!?!?!?!?
בן כמה אתה שאתה חושב שאתה יודע הכל? 12?
איך אתה לא מתבייש לדבר כזה מסריח... נזק מדיני? היה צריך להתאבד? הוא כלום מעבר לחייל שנירדם? סתו סתום תפה אני ***** עם אתה לא ילד מסכן שרק מאחורי מחשב מדבר ככה ובחיים אתה סתם אפס

אכן, נראה אלוהי.

קבצים מצורפים

• 220px-JoePesci-2009.jpg
    220px-JoePesci-2009.jpg
    KB 9.9 · צפיות: 162
עזוב אמריקאים זה עם הזוי, יום הזיכרון פה זה יום שופינג יש פה מליארד פירסומות בטלויזיה

כן, זה מה שבאתי להראות בלינק.
זה טוב שאנחנו כ"כ מעורבים בנושא ולא נותנים לזה להעלם - במיוחד כשהדיעות חלוקות.
זה רק אנושי.

לקרוא על המנהגים של המשפחה של בו ואיך הכל מתבצע באמריקה מנגד, גרם לי להרגיש שהם ממש רובוטים.

😵
And I'm getting pretty sick of guys named TODD

מההתחלה עוד חשבתי ככה, והתווכחתי עם המון אנשים עד עכשיו.

מה שקורה זה תופעה של ילדות בנות 13 שחושבות שצעדה למען שליט זה במודה.
הוא כלום מעבר לחייל שנרדם בשמירה ואם היה לו את הביצים הוא היה מתאבד וחוסך את עוגמת הנפש לעם ובעיקר להורים שלו.

אף אחד לא שווה כזאת כמות של מחבלים, יש לי 2 טענות ואחת היא נגד העם שרק מעלה את המחיר, השנייה היא נגד הממשלה שלא קוברת את המחבלים כדי שאי אפשר יהיה להשתמש בהם ככלפי מיקוח. העם שלנו צבוע, מעט מאוד אנשים זוכרים את אלו שמתו לפני שבוע בסיור וכו' אבל מישהו שנרדם בשמירה כולם מכירים.

מישהו פה שמע על רועי קליין שקפץ על רימון להציל את החברים שלו? חלקנו, אבל כולם מכירים את גלעד משום מה שלא תרם בכלום מעבר לנזק מדיני וזה מבחינתי ומה שלא מסכים תכלס יכול ל:fuck:
אני מתבייש להיות חלק מפורום שכולל אותך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית