הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון שבועיים ברצף פאוורקלין 90ק"ג, פספוסים עם 93ק"ג

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
ק

קפטן קקי

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
90ק"ג:

פספוסים עם 93ק"ג:

🥷

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
רן הם עושים ככה, חוץ מלהרים עוד משקל, מכיוון שזה העמידה שמשתמשים לרוב בפוטבול.
לא רואה קשר בין הדברים, לא נראה לי שבילדרים נמדדים בחצי סקוואט שלהם.

הם לא עושים ככה כי זה קשור לפוטבול. אין ספק ששחקני פוטבול מאוד חזקים, אבל הקלינים שלהם זה רוב הזמן זוועה.

נראה לי שהבעיה העקרית היא שברגע שאתה מתחיל לפתוח יותר ויותר רחב, אתה מתחיל לאבד שליטה על מה בדיוק קורה עם הרגליים שלך וכפות הרגליים שלך והברכיים מתחילותצ להצביע לכל מיני כיוונים שלא התכוונת.
מהנסיון שלי זה מתחיל לכאוב בשלב מסויים ולהפריע לדברים אחרים.

לגבי העניין של הפוטבול זה נשמע לי יותר כמו טיעון טוב לעשות סקוואט רחב (או אולי למשוך סומו). בפאוורקלין הוא מפעיל את הכוח במשיכה לא בזה שהוא נעמד ישר אחרי הפתיחת רגליים, זה קטע די זניח ואני לא חושב שמפתחים ממש כוח ככה. למשוך בעמידה רחבה לפאוורקלין לא כדאי כי אפשר לפתח משמעותית פחות כוח ככה.
יכול להיות, זה טיעון שחלק ממאמני הכח שלהם משתמשים, יותר משקל ועבודה במצב רחב.
הם עושים ככה כי הם לא יודעים לעבוד
זה שזה תורם להם זה נכון, אבל אם הם יעבדו נכון זה יתרום להם יותר

וגם שחקני פוטבול לא נמדדים בכמה הPC שלהם, ככה שההשוואה נכונה
אז אתה גם מאמן פוטבול וגם מאמן כח, זה מאוד יפה.

יכול להיות, זה טיעון שחלק ממאמני הכח שלהם משתמשים, יותר משקל ועבודה במצב רחב.

אז אתה גם מאמן פוטבול וגם מאמן כח, זה מאוד יפה.

אני לא מאמן אף אחד, עוד משפט דמגוגי שלך בירוק
אתה כתבת שטויות זה הכל (למצוא תרוצים מפופקפים לעבודה בטכניקה לא נכונה)

אני לא מאמן אף אחד
אתה כתבת שטויות זה הכל (למצוא תרוצים מפופקפים לעבודה בטכניקה לא נכונה)

בסדר שטויות, אני לא מאמן פוטבול או מאמן כח של תוכנית כזאת.
כשאני מדבר עם מאמן שמסביר לי את זה, וזהו העבודה שלו אני נוטה לקחת את זה ברצינות.
(אגב הם בישראל גם עכשיו, אם הוא הביא את כל הצוות שלו, תשאל אותם אתה בעצמך).

בסדר שטויות, אני לא מאמן פוטבול או מאמן כח של תוכנית כזאת.
כשאני מדבר עם מאמן שמסביר לי את זה, וזהו העבודה שלו אני נוטה לקחת את זה ברצינות.
(אגב הם בישראל גם עכשיו, אם הוא הביא את כל הצוות שלו, תשאל אותם אתה בעצמך).

ראיתי אותם מתאמנים בספורטק

לא רואה סיבה לעבוד רחב בקלין, כיוון שכמו שיאיר אמר שהעבודה פה היא במשיכה
אם כבר לעבוד רחב בסקוואט
וצר יחסית בלחיצות (כיוון שרוב העבודה של הפאנצ' והחסימות הן צרות)

בכל מקרה אתה ואלכס הם שני האנשים שאני אשאל תמיד בקשר לאימוני כוח
ואת יאיר בOL

• פותח/ת השרשור
לא כואב לי שום ברכיים ושום כלום, אני עומד צר במשיכה הראשונה וקופץ לקצת יותר מרוחב כתפיים בשנייה. זה הכל.
הבעיה כמו שעידן אומר, זו הכניסה שמאוד איטית. כשזה ישתפר אני אעשה הרבה דברים מהר יותר (גם בפוטבול) וגם באימונים.

אני חושב שהבעיה העיקרית עם המעבר הזה עם הרגליים זה שהשנייה הזו שלוקח לך להעביר את הרגליים ממצב צר לרחב זה השנייה שחסרה לך כדי להכנס מתחת למוט בזמן.

• פותח/ת השרשור
זה לא הפיסוק כמו שזה כמה זמן שלוקח לי לרקוע. עכשיו כשעברתי את השלב של המתחילים בפאוורקלין, אני צריך ללמוד לרקוע גם בלי לקפוץ גבוה מהרצפה (יחסית למשקולנים אני קופץ ממש גבוה בסיום המשיכה), ולתת מכה עם המרפקים קדימה.

דיברתי עם יאיר והחלטנו שאני אנסה האנג קלינים בשביל ללמוד לסיים ולהכנס כמו שצריך.

זה לא הפיסוק כמו שזה כמה זמן שלוקח לי לרקוע. עכשיו כשעברתי את השלב של המתחילים בפאוורקלין, אני צריך ללמוד לרקוע גם בלי לקפוץ גבוה מהרצפה (יחסית למשקולנים אני קופץ ממש גבוה בסיום המשיכה), ולתת מכה עם המרפקים קדימה.

דיברתי עם יאיר והחלטנו שאני אנסה האנג קלינים בשביל ללמוד לסיים ולהכנס כמו שצריך.

איך האנג קלינים יעזרו(נראה לי שזה בעיה של כל מי שמתאמן לבד)?

שהתחלתי קלינים מלאים שוני אמר לי להיות בנק' למעלה עם טרפזים מכווצים כלפי מעלה, עמידה ישרה ועל קצות האצבעות

ואז הוא אמר לי משם ליפול מהר ותוך כדי להנפילה להפוך, בהתחלה זה נראה לי לא הגיוני להכנס כ"כ מהר

אבל אחרי כמה תרגולים זה הלך לא רע

משם עברתי להנג קלין מהג'אמפינג פוזישן להתיישר למעלה ואז ליפול ולהפוך תוך כדי הנפילה

ואחר כך קלין מלא

זה עוזר ממש ומשפר את התנועה ומהירות כניסה, וגם מרגיל אותך לא להשתמש בכלל בידיים

שהתחלתי קלינים מלאים שוני אמר לי להיות בנק' למעלה עם טרפזים מכווצים כלפי מעלה, עמידה ישרה ועל קצות האצבעות

ואז הוא אמר לי משם ליפול מהר ותוך כדי להנפילה להפוך, בהתחלה זה נראה לי לא הגיוני להכנס כ"כ מהר

אבל אחרי כמה תרגולים זה הלך לא רע

משם עברתי להנג קלין מהג'אמפינג פוזישן להתיישר למעלה ואז ליפול ולהפוך תוך כדי הנפילה

ואחר כך קלין מלא

זה עוזר ממש ומשפר את התנועה ומהירות כניסה, וגם מרגיל אותך לא להשתמש בכלל בידיים

אבל אנחנו לא רוצים קלין מלא(לפחות כרגע).

קלין מתלייה עוזר לך ללמוד להכנס כמו שצריך, זה בסה"כ עיקר המטרה שלו. אחת הבעיות אצל קורן זה שהוא נכנס לאט מידי, לוקח לו הרבה זמן לעבור ממצב של התיישרות למצב של להיות מתחת למוט (זה לא משנה עם זה קלין מלא או פאוור, בשניהם צריך לעשות את השינוי הזה, פשוט בPC הוא יותר קצר).

נערך לאחרונה:
המשיכה שלו דווקא במהירות סבבה לגמרי, הוא פשוט מזיז את עצמו לאט בסיום.זה לא עניין של גנטיקה, פשוט תרגול.

• פותח/ת השרשור
השאלה שצריכה להשאל עכשיו, לאחר חשיבה, האם הכניסה המהירה היא גם עבודת מהירות שתתרום לי באופן עקיף לפוטבול? או שאפשר להסתפק בלמשוך משקלים מספיק גבוה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית