עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רן הם עושים ככה, חוץ מלהרים עוד משקל, מכיוון שזה העמידה שמשתמשים לרוב בפוטבול.
לא רואה קשר בין הדברים, לא נראה לי שבילדרים נמדדים בחצי סקוואט שלהם.
יכול להיות, זה טיעון שחלק ממאמני הכח שלהם משתמשים, יותר משקל ועבודה במצב רחב.נראה לי שהבעיה העקרית היא שברגע שאתה מתחיל לפתוח יותר ויותר רחב, אתה מתחיל לאבד שליטה על מה בדיוק קורה עם הרגליים שלך וכפות הרגליים שלך והברכיים מתחילותצ להצביע לכל מיני כיוונים שלא התכוונת.
מהנסיון שלי זה מתחיל לכאוב בשלב מסויים ולהפריע לדברים אחרים.
לגבי העניין של הפוטבול זה נשמע לי יותר כמו טיעון טוב לעשות סקוואט רחב (או אולי למשוך סומו). בפאוורקלין הוא מפעיל את הכוח במשיכה לא בזה שהוא נעמד ישר אחרי הפתיחת רגליים, זה קטע די זניח ואני לא חושב שמפתחים ממש כוח ככה. למשוך בעמידה רחבה לפאוורקלין לא כדאי כי אפשר לפתח משמעותית פחות כוח ככה.
אז אתה גם מאמן פוטבול וגם מאמן כח, זה מאוד יפה.הם עושים ככה כי הם לא יודעים לעבוד
זה שזה תורם להם זה נכון, אבל אם הם יעבדו נכון זה יתרום להם יותר
וגם שחקני פוטבול לא נמדדים בכמה הPC שלהם, ככה שההשוואה נכונה
יכול להיות, זה טיעון שחלק ממאמני הכח שלהם משתמשים, יותר משקל ועבודה במצב רחב.
אז אתה גם מאמן פוטבול וגם מאמן כח, זה מאוד יפה.
אני לא מאמן אף אחד
אתה כתבת שטויות זה הכל (למצוא תרוצים מפופקפים לעבודה בטכניקה לא נכונה)
בסדר שטויות, אני לא מאמן פוטבול או מאמן כח של תוכנית כזאת.
כשאני מדבר עם מאמן שמסביר לי את זה, וזהו העבודה שלו אני נוטה לקחת את זה ברצינות.
(אגב הם בישראל גם עכשיו, אם הוא הביא את כל הצוות שלו, תשאל אותם אתה בעצמך).
זה לא הפיסוק כמו שזה כמה זמן שלוקח לי לרקוע. עכשיו כשעברתי את השלב של המתחילים בפאוורקלין, אני צריך ללמוד לרקוע גם בלי לקפוץ גבוה מהרצפה (יחסית למשקולנים אני קופץ ממש גבוה בסיום המשיכה), ולתת מכה עם המרפקים קדימה.
דיברתי עם יאיר והחלטנו שאני אנסה האנג קלינים בשביל ללמוד לסיים ולהכנס כמו שצריך.
איך האנג קלינים יעזרו(נראה לי שזה בעיה של כל מי שמתאמן לבד)?
שהתחלתי קלינים מלאים שוני אמר לי להיות בנק' למעלה עם טרפזים מכווצים כלפי מעלה, עמידה ישרה ועל קצות האצבעות
ואז הוא אמר לי משם ליפול מהר ותוך כדי להנפילה להפוך, בהתחלה זה נראה לי לא הגיוני להכנס כ"כ מהר
אבל אחרי כמה תרגולים זה הלך לא רע
משם עברתי להנג קלין מהג'אמפינג פוזישן להתיישר למעלה ואז ליפול ולהפוך תוך כדי הנפילה
ואחר כך קלין מלא
זה עוזר ממש ומשפר את התנועה ומהירות כניסה, וגם מרגיל אותך לא להשתמש בכלל בידיים
אבל אנחנו לא רוצים קלין מלא(לפחות כרגע).
אבל זה ישפר לו את המהירות כניסה
הוא יהפוך הרבה יותר מהר
איך האנג קלינים יעזרו(נראה לי שזה בעיה של כל מי שמתאמן לבד)?
לא יודע, לא נראה לי שהנפילה תעזור לו להפוך את הידיים יותר מהר.
בוא נשמע מה אלכס ויאיר חושבים על זה.
מה שאני חושב לא רלוונטי כי גם אני איטי בכניסה.