עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה reference למאמר המצויין של הגדול מכולם- צור קסטל, שמדבר על למה למרימי משקולות אין מסה.WHAT IS YOUR POINT ?
אכן, תצלומים של אדם שלוקח סטרואידים ובאופן מפתיע יש לו שרירים - מחזקים את הטענה שלך.
בכל מקרה, מרים המשקולות הממוצע לא דוחק 210, וכדי להיות שרירי עדיף לעבוד ב-5 חזרות עם פזילה לכיוון ה-8\12 מדי פעם, והאסטרטגיה של הרמת המשקולות נחותה *למטרה הזאת באופן ספציפי*.
אכן, תצלומים של אדם שלוקח סטרואידים ובאופן מפתיע יש לו שרירים - מחזקים את הטענה שלך.
בכל מקרה, מרים המשקולות הממוצע לא דוחק 210, וכדי להיות שרירי עדיף לעבוד ב-5 חזרות עם פזילה לכיוון ה-8\12 מדי פעם, והאסטרטגיה של הרמת המשקולות נחותה *למטרה הזאת באופן ספציפי*.
כן, הם לוקחים, אבל מה זה קשור עכשיו?
ההשוואה צריכה להיות בין שני אנשים שלא לוקחים, שאחד מתאמן בהרמת משקולות, והשני באימון שהוא כביכול יותר מכוון להיפרטרופיה. הוא פשוט הכניס דוגמא לא קשורה.
---------- התגובה התווספה ב 18:48 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:46 ----------
MOO - גם סבתא שלי עובדת ל-5 חזרות לפעמים, השאלה באיזה תדירות ועד כמה זה תופס נפח גדול מהאימונים שלהם. החשיבה שלך לא נכונה.
---------- התגובה התווספה ב 18:50 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:48 ----------
חוצמזה שדיברתי על 'פזילה לכיוון ה-8-12 חזרות', אבל כמובן שבשם יצר הווכחנות האינטרנטי אתה התעלמת מזה.
כן, הם לוקחים, אבל מה זה קשור עכשיו?
ההשוואה צריכה להיות בין שני אנשים שלא לוקחים, שאחד מתאמן בהרמת משקולות, והשני באימון שהוא כביכול יותר מכוון להיפרטרופיה. הוא פשוט הכניס דוגמא לא קשורה.
---------- התגובה התווספה ב 18:48 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:46 ----------
MOO - גם סבתא שלי עובדת ל-5 חזרות לפעמים, השאלה באיזה תדירות ועד כמה זה תופס נפח גדול מהאימונים שלהם. החשיבה שלך לא נכונה.
---------- התגובה התווספה ב 18:50 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:48 ----------
חוצמזה שדיברתי על 'פזילה לכיוון ה-8-12 חזרות', אבל כמובן שבשם יצר הווכחנות האינטרנטי אתה התעלמת מזה.
אלכס - לא קראתי את המאמר המקורי, אבל אני מניח שאני מסכים איתך.
MOO - בנאדם שרוב העבודה שלו היא על 5 חזרות, אבל לפעמים זורק כמה סטים של 12 בשביל עוד קצת היפרטרופיה - זה לא בהכרח יפגע לו באופן רציני בהתקדמות שלו. בכל מקרה, לצורך הדיון הזה, הגדרנו את המתאמן כאחד שמחפש היפרטרופיה, אז מה אתה מלין על פגיעה בהתקדמות בכוח?
לגבי היי-פולס - מן הסתם הם לא עושים עם זה סינגלים, אולי דאבלים, ובטח שלשות. לגבי סקוואטים - לפעמים הם יעבדו סינגלים, אבל לעיתים רחוקות.
אהה, ואגב, התאמנתי שנה בהדר-יוסף בדיוק בדבר הזה - הרמת משקולות.
אז אתה צריך להיות חכם, ולא לעשות הכל באימון אחד. אימון אחד יתמקד בעצימות, ואחר בנפח. בחייך, ריפטו מדבר על הרעיון של 5 סטים של 12 חזרות עם מנוחה קצרה בספר שלו, זה לא משהו חדש, ואחרי 7000 ומשהו הודעות פה מישהו כבר היה צריך להסביר לך את הדברים האלה.
מזה לזרוק מדי פעם 12 חזרות ? אתה מקשיב לעצמך ?
בוא נעבוד 5 חזרות ושבא לנו לגדול קצת נעשה פה ושם 12 חזרות
MOO - יש פוואנטה לדברים שלך? אני פשוט קורא ולא מבין למה אתה כותב אותם.
דאג יאנג התאמן ככה עד כמה שאני מבין. 🥷
הוא אומר את זה באיזה ראיון ביוטיוב.