הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון היפרטרופיה משמעותית? איפה?

סחטיין עליו : )
נראה לי שאם אחד כזה עובד קצת 'היפרטרופיה' תוך שנתיים הוא באמת גדול...

אכן, תצלומים של אדם שלוקח סטרואידים ובאופן מפתיע יש לו שרירים - מחזקים את הטענה שלך.

בכל מקרה, מרים המשקולות הממוצע לא דוחק 210, וכדי להיות שרירי עדיף לעבוד ב-5 חזרות עם פזילה לכיוון ה-8\12 מדי פעם, והאסטרטגיה של הרמת המשקולות נחותה *למטרה הזאת באופן ספציפי*.

אכן, תצלומים של אדם שלוקח סטרואידים ובאופן מפתיע יש לו שרירים - מחזקים את הטענה שלך.

בכל מקרה, מרים המשקולות הממוצע לא דוחק 210, וכדי להיות שרירי עדיף לעבוד ב-5 חזרות עם פזילה לכיוון ה-8\12 מדי פעם, והאסטרטגיה של הרמת המשקולות נחותה *למטרה הזאת באופן ספציפי*.

מפתחי גוף לא לוקחים סטרואידים?

גם מרים משקולות שרוצה להתחזק כנראה ישאר רוב הזמן ב-5 חזרות. כל הדברים האלה מבוססים על anecdotal evidence בכל מקרה.

מרימי משקולות לא עובדים ל 5 חזרות ?

כן, הם לוקחים, אבל מה זה קשור עכשיו?

ההשוואה צריכה להיות בין שני אנשים שלא לוקחים, שאחד מתאמן בהרמת משקולות, והשני באימון שהוא כביכול יותר מכוון להיפרטרופיה. הוא פשוט הכניס דוגמא לא קשורה.

---------- התגובה התווספה ב 18:48 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:46 ----------

MOO - גם סבתא שלי עובדת ל-5 חזרות לפעמים, השאלה באיזה תדירות ועד כמה זה תופס נפח גדול מהאימונים שלהם. החשיבה שלך לא נכונה.

---------- התגובה התווספה ב 18:50 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:48 ----------

חוצמזה שדיברתי על 'פזילה לכיוון ה-8-12 חזרות', אבל כמובן שבשם יצר הווכחנות האינטרנטי אתה התעלמת מזה.

ההשוואה צריכה להיות בין שני אנשים שלא לוקחים, שאחד מתאמן בהרמת משקולות, והשני באימון שהוא כביכול יותר מכוון להיפרטרופיה. הוא פשוט הכניס דוגמא לא קשורה.

---------- התגובה התווספה ב 18:48 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:46 ----------

MOO - גם סבתא שלי עובדת ל-5 חזרות לפעמים, השאלה באיזה תדירות ועד כמה זה תופס נפח גדול מהאימונים שלהם. החשיבה שלך לא נכונה.

---------- התגובה התווספה ב 18:50 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:48 ----------

חוצמזה שדיברתי על 'פזילה לכיוון ה-8-12 חזרות', אבל כמובן שבשם יצר הווכחנות האינטרנטי אתה התעלמת מזה.

פזילה לכיוון ה8-12 חזרות תפגע ביכולת להוסיף משקל מאימון לאימון
ואל תדבר על דברים שאתה לא מבין בהם (נראה לך שהם עושים סינגלים עם סקוואטים/היי פולס ?)

נכון, הדוגמא לא קשורה בדיוק כמו שהמאמר המקורי לא קשור לכלום.

אלכס - לא קראתי את המאמר המקורי, אבל אני מניח שאני מסכים איתך.

MOO - בנאדם שרוב העבודה שלו היא על 5 חזרות, אבל לפעמים זורק כמה סטים של 12 בשביל עוד קצת היפרטרופיה - זה לא בהכרח יפגע לו באופן רציני בהתקדמות שלו. בכל מקרה, לצורך הדיון הזה, הגדרנו את המתאמן כאחד שמחפש היפרטרופיה, אז מה אתה מלין על פגיעה בהתקדמות בכוח?

לגבי היי-פולס - מן הסתם הם לא עושים עם זה סינגלים, אולי דאבלים, ובטח שלשות. לגבי סקוואטים - לפעמים הם יעבדו סינגלים, אבל לעיתים רחוקות.

אהה, ואגב, התאמנתי שנה בהדר-יוסף בדיוק בדבר הזה - הרמת משקולות.

אלכס - לא קראתי את המאמר המקורי, אבל אני מניח שאני מסכים איתך.

MOO - בנאדם שרוב העבודה שלו היא על 5 חזרות, אבל לפעמים זורק כמה סטים של 12 בשביל עוד קצת היפרטרופיה - זה לא בהכרח יפגע לו באופן רציני בהתקדמות שלו. בכל מקרה, לצורך הדיון הזה, הגדרנו את המתאמן כאחד שמחפש היפרטרופיה, אז מה אתה מלין על פגיעה בהתקדמות בכוח?

לגבי היי-פולס - מן הסתם הם לא עושים עם זה סינגלים, אולי דאבלים, ובטח שלשות. לגבי סקוואטים - לפעמים הם יעבדו סינגלים, אבל לעיתים רחוקות.

אהה, ואגב, התאמנתי שנה בהדר-יוסף בדיוק בדבר הזה - הרמת משקולות.

הוספת משקל מאימון לאימון גורם לך לגדול כיוון שהגוף צריך להסתגל למשקל החדש (אתה מתחזק וגדל ביחד)

מזה לזרוק מדי פעם 12 חזרות ? אתה מקשיב לעצמך ?
בוא נעבוד 5 חזרות ושבא לנו לגדול קצת נעשה פה ושם 12 חזרות

LOL

אז אתה צריך להיות חכם, ולא לעשות הכל באימון אחד. אימון אחד יתמקד בעצימות, ואחר בנפח. בחייך, ריפטו מדבר על הרעיון של 5 סטים של 12 חזרות עם מנוחה קצרה בספר שלו, זה לא משהו חדש, ואחרי 7000 ומשהו הודעות פה מישהו כבר היה צריך להסביר לך את הדברים האלה.

אז אתה צריך להיות חכם, ולא לעשות הכל באימון אחד. אימון אחד יתמקד בעצימות, ואחר בנפח. בחייך, ריפטו מדבר על הרעיון של 5 סטים של 12 חזרות עם מנוחה קצרה בספר שלו, זה לא משהו חדש, ואחרי 7000 ומשהו הודעות פה מישהו כבר היה צריך להסביר לך את הדברים האלה.

תלוי ברמה של המתאמן
קראתי מה שהוא רשם על היפרטרופיה ומנוחות קצרות בPPST

הבעיה שבמאמר שהוצג הובאה הטענה שלמרימי משקולות אין היפרטרופיה משמעותית
אז זהו שיש להם

זה שלבודיבילדרים יש יותר זה דיון אחר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית