הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט לביקורת - 60 קילו

taldaniel

משתמש פעיל
460
1
נק' מוניטין:
1,061
460
1
אני חייב להגיד שאני מודע לזה שהדדליפט די גרוע אבל בכל זאת תנו תגובות מה לשפר ברצינות.

היום נפל עליי איזה 🤡 שחפר לי בסקאווט לא לנעול ברכיים בסוף חזרה ואת הזווית של הרגליים להכניס פנימה לא החוצה. בנוסף להשים משקולות כדי שהעקבים יהיו יותר גבוהיים..

תודה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
תודה יובל 😃
חח לא יעקב אחד אחר לא כל כך מוכר הוא צעיר באימון הראשון שפגשתי אותך הוא היה והעיר לי על המשקל בדדליפט חח.. אמר לי להשים את הדדליפט על משקל יותר נמוך ולהניח אותו על הספה של הבנץ ולהתחיל משמה..
יעקב עושה בכלל סקאווט עם ספה לא ?
ד"א שמת לב שצוחקים לנו על השירים במכון ? 😃

הדדליפט בסדר גמור
תשמור על המוט צמוד לגוף גם מעל הברך
תוסיף משקל

תודה רן, אתה חושב אפשר להוסיף למרות הכאבים?

ממה הכאב ?
איך הסקוואט שלך ?
אתה אוכל מספיק ? ישן מספיק ?
אני לא יכול לתת לך סתם תשובה

כואב לך תוך כדי הסט או שוודקא הסט/חימום משחרר את הכאב ?

• פותח/ת השרשור
ממה הכאב ?
איך הסקוואט שלך ?
אתה אוכל מספיק ? ישן מספיק ?
אני לא יכול לתת לך סתם תשובה

כואב לך תוך כדי הסט או שוודקא הסט/חימום משחרר את הכאב ?
הכאב עצמו כניראה כי מתחתי שריר או משהו בסגנון כי לא עשינו צילום. את הכאב יש לי כבר משהו כמו חודשיים +. אחרי האימון יש כאבים לא במהלך האימון. אוכל מספיק, ישן מספיק. הסקאווט עדיין יש מה לשפר אבל אמרתם לי שהוא סה"כ טוב (60 קילו)

אם הכאב נחלש תוך כדי הסט/חימום אז זה בסדר
אם כשאתה מתאמן הכאב מתחזק אז אתה עושה משהו לא טוב

באופן כללי תקפיד על חימום טוב ותעלה בהדרגה עד לסט של העבודה

• פותח/ת השרשור
זה מה שאני עושה. גם לפני האימון עצמו מתיחות. הכאב בא אחרי האימון כמו שאמרתי לו תוך כדי. יכול להיות בכלל עומס על הגב? (הכאב קרה לי מתרגיל כתפיים אחר בכלל שלא קשור לתוכנית)

זה מה שאני עושה. גם לפני האימון עצמו מתיחות. הכאב בא אחרי האימון כמו שאמרתי לו תוך כדי. יכול להיות בכלל עומס על הגב? (הכאב קרה לי מתרגיל כתפיים אחר בכלל שלא קשור לתוכנית)

יכול להיות שלחצת כתפיים והגב שלך לא היה במצב טוב שנוצר עומס על הזוקפים/עמוד שדרה
מה עשית ? והוצאת את החזה אחורה ותחת קדימה אולי ?

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שלחצת כתפיים והגב שלך לא היה במצב טוב שנוצר עומס על הזוקפים/עמוד שדרה
מה עשית ? והוצאת את החזה אחורה ותחת קדימה אולי ?
זה תרגיל שמתבצע עם שתי משקולות. כל יד משקולת. יושבים על הספא (צריך להישען) ודוחקים את המשקולות למעלה. אבל עשיתי עם משקל נמוך ולא נשענתי טוב וכנראה כמו שאמרת היה עליי עומס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית