הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון קצת מודאג

• פותח/ת השרשור Massa
  • פורסם בתאריך

Massa

משתמש מתחיל
225
0
נק' מוניטין:
180
225
0
אני בSS משהו כמו 3 שבועות. לפני זה לא היה לי שום ניסיון כלומר בתחלתי מאפס, ממוטות ריקים.
שקלתי 60 קילו, עכשיו אחרי בערך 3 שבועות, אולי קצת יותר, אני שוקל 66-67. עליתי המון כי אני אוכל איזה 3000 קלוריות ביום ואני מוציא גג משהו כמו 2300. בגלל זה עלתי מהר מאוד יחסית 7 קילו בחודש.
בכל מקרה אני קצת מודאג כי המשקלים שלי נמוכים, אני בקושי מצליח לעשות פרס 20 קילו. אני מתעייף מהסקאווט, למרות שאני "רק" ב45 קילו אני רואה אנשים כאן רק ב80 קילו ומעלה נחים ואני חייב לנוח כי אני מתעייף. אני גם מודאג שאני רואה שהשמנתי, אבל אני לא רואה ממש מסה על הגוף, זה בטח כי המשקלי עבודה יחסית קטנים ואנשים מתחילים לומר לי שאני סתם משמין.
עכשיו אני לא אוכל להתאמן משהו כמו שבוע אפילו יותר כי אני צריך ללמוד לבגרויות ואח"כ יוצא לטיול של 3 ימים.
אני רואה כאן אנשים במשקל שלי 67 מרימים סקוואט 80 קילו ולי די כבד עם 45 קילו לא יודע למה..
רציתי לחלוק את זה ואשמח לתגובות שלכם.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אם אתה מרגיש שהעלייה שלך לא מתונה והרוב היא בשומן תוריד קלוריות.
אני באופן אישי נגד אכילה בכל הכוח לשם האכילה, אני בטוח שתוכל לעלות במשקלים שאתה נמצא עליהם עכשיו גם רק עם 400 קלוריות חיובי. שתעלה במשקלים בצורה יפה תעלה גם את המאזן הקלורי חיובי.
אחרת סתם תסחב לחיטוב מהיר לפי דברייך.

אתה כנראה סתם משמין

פתחת לוג ?
העלת סרטונים לביקורת ?
אין צורך לאכול זבל סתם, צריך לאכול כדי להתאושש (במשקלים שלך לא צריך לדחוף אוכל בכוח)

קראת את הספר ? ראית את הDVD ?

• פותח/ת השרשור
כן אני יודע שהטכניקה של התגילים לא מושלמת, אבל אני יודע זה לא קשור לזה.
אני כנראה אוכל קצת פחות עד שאני אגיע למשקלי עבודה אמיתיים.
אגב זה בסדר לבצע את הפרס משקל עבודה ישר בלי חימום? כי החימום מעייף אותי.
או שאני אחליף את הפרס ממוט לפרס עם דאמבלים?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בנוגע לפרס כן, כי ההבדל ממש קטן בין מוט ריק למה שאתה מרים. אל תחליף תרגילים.
אתה עושה את התוכנית נכון? אתה מעלה משקל מאימון לאימון? אם כן, אתה לא צריך לצמצם באוכל לדעתי.

• פותח/ת השרשור
כן, אני מעלה משקל מאימון לאימון. משקלי עבודה שלי נמוכים כי אני מתחיל, לא היה לי ניסיון קודם, והתחלתי הכל מאפס.
אני אוריד את כמויות האוכל בינתיים ואמשיך להתקדם. כשאני אגיע למשקלי עבודה טובים אני אמשיך את התוכנית.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני הייתי יותר מודאג מזה שאתה לא יודע לפסק.
למען כולם, כדי שנוכל לקרוא ולהבין את ההודעות שלך, פסק את ההודעות שלך.

לגבי הפרס תעבוד עם דאמבלים או מוט נשים (15 קילו) עד שתצליח לבצע פרס עם מוט ריק +

וחימום קל כן תעשה עם דאמבלים קלים

• פותח/ת השרשור
moo אם 15 קילו זה מוט נשים אז מה שיש אצלי במכון זה מוט קשישים כי הוא 11 קילו
הוא רק נראה כמו אולימפי אבל הוא לא..
הלוואי שהיה מוט 20 קילו המשקלי עבודה שלי היו יותר גבוהים כיי זה פסיכולוגי..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית