הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין

• פותח/ת השרשור gal2016
  • פורסם בתאריך

gal2016

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
היי,

רציתי לשאול לגבי קריאטין מונוהיידרט,קראתי פה וראיתי שהמנה המומלצת ליום היא 5 גרם, ורציתי לדעת האם לדעתכם אני זקוק לזה או שזה סתם בזבוז כסף בשבילי:
אני בן 15,מתאמן כשנה וחצי,גובה 1.83 ושוקל 85.*
האם אני צריך לקחת? באיזה מינון? זה לא עלול להזיק לי?

תודה רבה,

גל

זה עוזר אבל קודם כל

איך אתה מתאמן ?
מה אתה אוכל ? (קלוריות/חלבון/שומן/פחמימה)
עולה במשקל גוף ? עולה במשקלי עבודה ?
סקוואט/דדליפט/בנצ'/פרס ? מבצע ? מה המשקלים ?

לרוב זה לא בזבוז כסף. על 30 % מהאוכלוסיה זה לא משפיע, זה אולי התוסף המשמעותי ביותר.
עלי אישית הוא לא עבד.

• פותח/ת השרשור
זה עוזר אבל קודם כל

איך אתה מתאמן ?
מה אתה אוכל ? (קלוריות/חלבון/שומן/פחמימה)
עולה במשקל גוף ? עולה במשקלי עבודה ?
סקוואט/דדליפט/בנצ'/פרס ? מבצע ? מה המשקלים ?

היי,תודה על התגובות.
לכתוב את תוכנית האימונים? בגדול אני עושה סקווט(80 ק"ג) ולחיצת חזה (120 ק"ג) יחסית הרבה זמן ודדליפט עכשיו התחלתי אז זה על משקל יחסית נמוך (62 ק"ג).
בנוסף אני עושה עוד הרבה תרגילים לכל האזורים בגוף (תרגילים מורכבים יותר ומורכבים פחות).
עלייה במשקלי העבודה- דדליפט כן,כי עכשיו התחלתי. סקווט ולחיצת חזה כבר פחות (נגיד כל חודש בערך 5 ק"ג).
במשקל הגוף-כרגע אני בתקופת מסה,התחלתי ב-75 לפני חודש וחצי/חודשיים ועכשיו אני 85,אז כן,אני עולה במשקל הגוף.
לגבי תזונה-קשה לי מאוד להגיע לערכי החלבון שאני זקוק להם,אבל אני מגיע (בערך 160ג' ביום)
פחמימות ושומנים אין לי בעיה (אוכל הרבה...).
לגבי קלוריות אני לא ממש סופר,אבל אני מעריך שבסביבות 3,000-3,500.

שוב תודה,

גל

גל, אני הייתי שומר את זה לתקופה שתהיה יותר מתקדם (וקצת יותר מבוגר) ותצטרך איזה פוש קטן בשביל לשבור פלטו כשאתה נתקע. תאכל הרבה בשר אדום - יש בזה הרבה קריאטין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית