הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הורדת משקל עבודה

taldaniel

משתמש פעיל
460
1
נק' מוניטין:
1,061
460
1
טוב אז ככה.
הייתי בפיזיוטרפיה שוב היום וקיבלתי תרגילים בגב. בנוסף הוא אמר לי שאני חייב להוריד עומס מהגב שלי. אז הורדתי סקאווט היום ל 35 קילו מ60 קילו ואני מקווה שזה יעזור לי בכלל.
בכל מקרה, הבעיה היא שכשהגב שלי יהיה בסדר בעזרת ה' אז אני יצטרך להעלות שוב מהמשקל 35 קילו כל אימון 5 קילו? או שיהיה אפשר לקפוץ למשקל עבודה של 55 קילו למשל?

קודם כל שהגב יהיה בסדר, אח"כ תראה מה מתאים לך לפי הפציעה - אם צריך לעלות ב-2.5 לא נורא, העיקר להתקדם מאימון לאימון.

• פותח/ת השרשור
לפי מה שהבנתי מהפזיוטרפיה תפוס לי הגב אבל ממש תפוס. הוא מצא לי בדיוק את המקום שתפוס את הנקודה עצמה וזה לצערי הנקודה שהמוט של הסקאווט מעמיס עליה.
ד"א הוא גילה שאני עושה סקאווט ואמר לי שמספיק לעשות עם משקל גוף חח..

לפי מה שהבנתי מהפזיוטרפיה תפוס לי הגב אבל ממש תפוס. הוא מצא לי בדיוק את המקום שתפוס את הנקודה עצמה וזה לצערי הנקודה שהמוט של הסקאווט מעמיס עליה.
ד"א הוא גילה שאני עושה סקאווט ואמר לי שמספיק לעשות עם משקל גוף חח..

לסוגים שונים של אוכלוסיה לדעתי זה באמת יספיק לעשות סקוואטים עם משקל גוף.
תלוי במטרות.

בקשר לגב קודם כל תעשה מה שצריך כדי שהבעיה תסתדר. עדיף לא להתאמן כמו שצריך נניח חודש (נניח) מאשר לעשות עוד שטות ולא להתאמן חודשיים

• פותח/ת השרשור
צודקים.
אם זה ממשיך אני יראה מה אני יעשה או אפילו יעשה צילום ולצערי יפסיק אימונים.
אבל יהיה טוב.
תודה

• פותח/ת השרשור
גב עליון צד ימין בעיקר. יש נקודה מסויימת וגם בכתפיים. אם לוחצים על העמוד שדרה שמה זה כואב. גם בצד שמאל אבל פחות.
אין לי שריר מדויק

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית