הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מאזן קלורי ניטרלי

shay1b

משתמש מתחיל
185
1
נק' מוניטין:
1
185
1
שתי שאלות:
1) אם מתאמן נמצא במאזן קלורי ניטרלי למשך תקופה מסוימת, בתקופה הזאת הוא לא יראה שום שינוי? הוא לא יתפתח?

2) אם אני חובבן כלומר נקודת ההתחלה שלי היא של אדם רזה ואני מתמיד בחדר כושר, אניי עומד על אחוז שומן די נמוך שממנו אני לא רוצה לעלות או לרדת, כלומר לא רוהצ לעשות תקופות חיטוב ותקופות מסה. האם אני יכול בכלל לפתח שרירים או שאין לאימונים שלי הרבה טעם?

1. תלוי בהמון גורמים, אפשרי אך לאט מאוד.
2. יש טעם אך שוב מאוד לאט ולפעמים לא שווה ואנשים נשברים באמצע לכן עדיף לעשות תקופות.

אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.
אם אתה מעוניין בפיתוח הגוף עליך להיות במאזן קלורי חיובי.

אתה גם יכול להתחיל עם מאזן חיובי קל שלא יעלה אותה יותר מידי, לעלות בסביבות הקילו בחודש... חוץ מזה שלכל מטרה שאתה שואף להגיע אתה צריך גם להקריב בשבילה.

נערך לאחרונה:
קילו בחודש למתאמן ממוצע - מתקדם זה גם מאוד קשה במאזן קלורי חיובי אז בנטראלי? חצי קילו בחודש נקרא עלייה יחסית מאוד נקייה, כל שאר ה*** - זה פשוט ***

קילו בחודש למתאמן ממוצע - מתקדם זה גם מאוד קשה במאזן קלורי חיובי אז בנטראלי? חצי קילו בחודש נקרא עלייה יחסית מאוד נקייה, כל שאר ה*** - זה פשוט ***
קדום כל לא הבנתי מה כתבת במודגש...
דיברתי על עלייה של קילו בחודש במאזן חיובי, ואני מתאמן דיי מתחיל אז דברתי על עצמי:)

• פותח/ת השרשור
אז כמה קלוריות בערך אני צריך לצרוך מעל המאזן הניטרלי על מנת לעלות עליה שהיא יחסית נקייה.??

• פותח/ת השרשור
מה זאת אומרת אם בכלל, אם אני אוכל מעל מה שאני מוציא אני חייב לעלות במשהו אחרת לאן זה ילך???

ומה עם הימים שהם ללא אימון, האם גם בהם צריך לאכול לפי אותה כמות קלורויות???

קורה לפעמים שנתקעים במשקל,
אני כבר חודש + אוכל 400 מעל הניטראלי ולא עולה
בימי ללא אימון תהיה גם ב+ קלורי אך אפשר לאכל פחות את הארוחה של אחרי האימון (שביימי אימון היא תכסה בערך את מה ששרפת באימון)

• פותח/ת השרשור
אתה מדבר פה כבר על שלב הרבה יותר מתקדם שאתה נתקע. אני מדבר בתור מישהו שמתחיל, אבל אמרו לי שגם ביום ללא אימון אני צריך לצרוך את אותה כמות קלוריות בגלל שהגוף ממשיך להתאושש...???

ביום בלי אימון תהיה על אותו מאזן חיובי
אבל עם פחות קלוריות כי ביום אימון אתה צורך עוד קלוריות שבאות להשלים את מה ששרפת באימון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית