הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תאומים

• פותח/ת השרשור Ariel
  • פורסם בתאריך

Ariel

משתמש מתחיל
51
0
נק' מוניטין:
35
51
0
ערב טוב,

האם יש אפקטיביות בלעשות יותר תרגילים לתאומים בכדי לתת להם עוד דגש?
חודש בערך שאני עובד בתוכנית של לייל, יש שיפור משמעותי בקוואדס ובהאמס אבל אני לא מרגיש שינוי בתאומים.. יש לי גנטיקה של רגליים מאוד צרות וזה חוסר פרופורציה גמור ביחס לפלג גוף העליון.

ברור לי שהתאומים זה שריר קטן וגנטיקה זה גנטיקה ואפילו אם אני אצליח לחזק אותם זה לא יהיה כל כך משמעותי, אבל אני רוצה לפחות לתת להן קצת נפח, בליטה.

בכל אופן.. כנראה שפשוט לבצע תרגילים לרגליים ולקוות שהתאומים יגדלו לא בדיוק עוזר, אז מה הפיתרון? :|

• פותח/ת השרשור
"תעבוד עליהם בסופו של דבר עם יגדלו לך" - באמת חידשת לי המון.

המטרה של הנושא היא לדעת האם יש צורך בעוד תרגילים ספציפית לתאומים או ש-2 תרגילים בשבוע זה מספיק.

אריאל,לכולנו יש שרירים שפשוט לא רוצים לגדול,הוספת תרגילים וסטים לאו דווקא יהיו הפתרון.
התוכנית של לייל מאוד עצימה במיוחד העבודה על הרגליים,כשביצעתי את התוכנית העפתי את התאומים כי הרגשתי שאני לא מתאושש.אני בטוח שתעלה משקלים בסקוואט ובדד ליפט התאומים יגדלו גם כן בהתאם,זה כמו שלא תראה בחור שלוחץ 200 קילו חזה עם יד קטנה.אני מייעץ לך להתחיל לחקור את הגוף שלך ולהתחיל להכיר אותו לראות למה הוא מגיב הכי טוב,תתחיל לשחק עם התוכניות שאתה עושה.תאומים זה שריר באמת בעייתי (תראה את דניס וולף) מציע לך כרגע להתרכז בעבודה מורכבת,השיפור בתרגילים מורכבים תביא שיפור לשרירים הקטנים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית