הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע קובץ עזר HST ב EXCEL

MOONLight

גורו חיטוב ממה שקיים היום
6,962
58
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
12,373
6,962
58
גו אקטיב - יהוד
תוכנית טובה להעלאת מסת גוף. עבודה על טווחי חזרות גדולים.

הוספתי תבנית אקסל למי שעובד\יעבוד עם הHST - Hypertrophy specific training

אני בשלבי הסיום של התוכנית - לא הכי ממליץ עליה כתוכנית לעלייה בכוח (לפחות מניסיון אישי).

http://www.kilogram.co.il/255/תוכנית-אימונים-hypertrophy-specific-training/

בקיצור אם יש שאלות תפנו חופשי

ליאור

קבצים מצורפים

• HST.xls
    KB 103 · צפיות: 408
נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
עושה מה שאני עשיתי - ישן טוב לילה לפני - אוכל טוב - ניגש לחדר כושר עושה חימום טוב.

וניגש לבצע את הRM15 שלך. (תוכל לקבל הערכה טובה מהטבלה שמצורפת בקובץ אקסל לגבי המרה לRM15 וככה לבדוק את המשקלים שלך באימון)

עושה מה שאני עשיתי - ישן טוב לילה לפני - אוכל טוב - ניגש לחדר כושר עושה חימום טוב.

וניגש לבצע את הRM15 שלך. (תוכל לקבל הערכה טובה מהטבלה שמצורפת בקובץ אקסל לגבי המרה לRM15 וככה לבדוק את המשקלים שלך באימון)

זו ההמלצה של כותב התוכנית. אחרי הבדיקה (ולפני התוכנית) אמורים לעשות Strategic Deload של 9-12 יום ללא אימונים בכלל.

ואיך אני אמור לדעת מה הRM 15 שלי ובאיזה משקלים להתחיל?

התוכנית מיודעת למתאמן שהוא לא מתחיל
אתה יכול לשער את הRM15 לפי חישוב (טבלאות RM)
או לבצע בדיקה של RM15 ולשער (נניח הצלחת 100 קילו ל 16 חזרות וב17 נכשלת זה סביר, אבל אם הצלחת רק 12 זה לא סביר ותבצע מדידה נוספת או שתעריך)

מה עושים אם יש תרגילים שהם פעם ראשונה? (או שהרבה זמן לא בוצעו)

כי בהם בטח המשקלים יעשו קלים יחסית מהר.

• פותח/ת השרשור
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ראשית תודה

מספר שאלות
1. כמה זמן עשיית את התוכנית?
2. האם וכמה עלית במשקל גוף?
3. כמה אכלת במאזן חיובי?
4. הרגשת עלייה ניכרת במאסת שריר לעומת תוכניות אחרות?

תודה שוב

• פותח/ת השרשור
ראשית תודה

מספר שאלות
1. כמה זמן עשיית את התוכנית?
2. האם וכמה עלית במשקל גוף?
3. כמה אכלת במאזן חיובי?
4. הרגשת עלייה ניכרת במאסת שריר לעומת תוכניות אחרות?

תודה שוב

בכיף אחי שמח לעזור,
1. עדיין עושה אותה סוגר בקרוב חודש וחצי איתה (עוד שבועיים חצי לסיום)
2. לא עליתי במשקל הגוף - אבל ירדתי בא.ש. אז כן העליתי שריר. אבל מבחינת משקלי עבודה יחסית לתוכנית הקודמת שלי (ליניארית) זאת לא תוכנית כוח ואני נחלשתי - באימונים הקרובים כשאני יגיע לRM5 100% אני אדע עד כמה.
3. אוכל נייטראלי
4. לא הרגשתי עלייה ניכרת במאסה לעומת תוכניות אחרות אבל הייתה ירידה של אחוז וחצי בשומן מ8 אחוז לכ6.5 אחוז היום (מדוד בקליפר).

נערך לאחרונה:
ליאור, כשמישהו אוכל "נייטראלי" יש סיכוי טוב שהוא גם יכנס לגרעון מידי פעם (בטעות או לא).
לא נראה לי ש HST, בגלל טווחי החזרות בעיקר אבל לא רק, הכי מתאימה למשטר תזונה כזה.

אם רוצים "היפרטרופיה ספציפית" צריך לאכול, בכל תוכנית

• פותח/ת השרשור
ליאור, כשמישהו אוכל "נייטראלי" יש סיכוי טוב שהוא גם יכנס לגרעון מידי פעם (בטעות או לא).
לא נראה לי ש HST, בגלל טווחי החזרות בעיקר אבל לא רק, הכי מתאימה למשטר תזונה כזה.

אם רוצים "היפרטרופיה ספציפית" צריך לאכול, בכל תוכנית

חיפשתי עלייה נקייה בשריר - וקבלתי אותה (יש מצב שהייתי מקבל אותה גם בתוכניות אחרות) - שילמתי פה מחיר של ירידה בכוח - אבל אתה צודק עומרי - HST בגלל האינטסיביות שלה - אולי לא ככ מתאימה למשטר תזונה ניטראלי-שלילי.

אני די מקבל את מה שאתה אומר. אדע יותר כשאסיים אותה

המושג אינטנסיביות לא מוכר לי בהתיחס לאימון. HST יש בו הרבה נפח יחסית (בחלק מהשבועות) וזה לא כל כך מתאים לתקופות של 'חיטוב'.
כך או כך, שיהיה לך בהצלחה. תעדכן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית