הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טוב,קצת ניתקעתי עם FBW

anatomia

משתמש מתחיל
87
0
נק' מוניטין:
0
87
0
אני כבר שבועיים פחות או יותר עושה את התוכנית.
אבל יש כמה תרגילים שניתקעתי איתם ולא מצליחה לעלות משקלים.

1.לחיצת חזה בשכיבה כנגד מוט{אחת הבעיות שלי בתוכנית}- בהתחלה עשיתי את זה רק עם המוט{כן אני בחורה},ועליתי אחרי שבועיים+ 1.4 K.
ומפה אני לא מצליחה להתקדם אני באותו מצב,המדריכים אמרו לי שהתכניקה שלי טובה,
אני רק צריכה לאזן את עצמי שזה קצת קשה יש לי את צד ימין שהוא יותר חזק משמאל.
ומשהו מוזר קורה לי,יש ימים שאני מצליחה לסגור את ה-8 חזרות,ויש ימים שממש קשה
לי וכבר ב6 זה מתחיל להיות ממש קשה לסיים סט,למה זה קורה?

2.יד אחורית פשיטת מרפקים כנגד מוט W-את התרגיל הזה אני עושה רק עם מוט,אבל לא מגיעה
למאמץ סופי,זאת אומרת אני יכולה להמשיך עוד 2 חזרות בסיום הסט,אבל כשאני מעלה
אפילו קילו אני פשוט לא מצליחה לעבור את ה-3 חזרות,זה ישתפר מתישהו? להמשיך עם זה?

3.בישביבה כפיפת ברך במכונה-אני כבר לפחות חודש על ה-30 K בסט השני אני כבר מתפחלצת
עד שאני סוגרת 12.זה לא יותר מידי זמן להיות תקועה על תרגיל?

4.תרגיל אחרון שאתמול הייתה לי בעיה איתו -בישיבה לחיצת כתפיים מלפנים עם משקוליות-
אימון אחד לפני אתמול הצלחתי לעלות משקל {7 K} ולסיים סט יפה.
אתמול ניסיתי לעלות ל8 K אבל בחזרה ה6 הרגשתי שזה יותר מידי.חזרתי ל-7K ,וממש התקשתי
לסיים את הסטים,איך זה קרה?אימון שעבר דווקא הצלחתי לסגור את ה-8 ללא כל בעיה.
יכול להיות שזה ביגלל שמיהרתי להרים משקל ל-8 וזה הרס לי את המשכיות הסטים?

יש לציין כי התוכנית אימונים מהאתר שלכם.אתם המלצתם לי עליה,ואני דווקא מרגישה טוב איתה.

סיבות:
1. לא אוכלת מספיק
2. לא מתאוששת מספיק בין הסטים (תקחי מנוחות יותר ארוכות)
3. אם את מחפשת לעלות במשקלים, בצורה לינארית מאימון לאימון, התוכנית באתר לא מתאימה לך. את לא תצליחי לעלות איתם במשקלים 3 פעמים בשבוע, התוכניות באתר הם סתם דוגמה לאיך תוכנית נורמאלית צריכה להראות אבל הכל תלוי במטרה.
4. חוסר בויטמינים ומינרלים ובעצם נגזרת של סעיף אחד עם תוספת של שינה לקוייה

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
סיבות:
1. לא אוכלת מספיק
2. לא מתאוששת מספיק בין הסטים (תקחי מנוחות יותר ארוכות)
3. אם את מחפשת לעלות במשקלים, בצורה לינארית מאימון לאימון, התוכנית באתר לא מתאימה לך. את לא תצליחי לעלות איתם במשקלים 3 פעמים בשבוע, התוכניות באתר הם סתם דוגמה לאיך תוכנית נורמאלית צריכה להראות אבל הכל תלוי במטרה.
4. חוסר בויטמינים ומינרלים ובעצם נגזרת של סעיף אחד עם תוספת של שינה לקוייה

בהצלחה.
תודה על התגוב משה

1.לא אוכלת מספיק?, אתה זוכר שדיברנו על זה שאני רוצה לעלות במסת שריר{עם טיפה אחוזי שומן בלת ברירה}.עליתי בחודש הזה קילו 100.של מסת שריר.זה עדיין לא אומר כלום?
אני צריכה לאכול יותר גם אם אני עולה במשקל {מסת שריר}?.
2.אני לא עושה את זה כי תמיד אמרו לי שאני צריכה לחכות חצי דקה עד דקה בין סט לסט.
זה סתם חירטוט?
3.תיראה המטרה שלי היא לעלות במסת שריר כרגע ו"למצק" את הגוף,אבל אני יודעת שלנשים יותר קשה להתקדם במשקלים מאשר לגברים.להפסיק את התוכנית? אין לי מושג מעצמי איך לבנות אחת
חדשה.יש עזרה כאן לבניית תוכנית?.ואין לי בעיה לעלות במשקלים בצורה יותר איטית,אבל השאלה
כמה איטית, כי כל חודש זה למשל איטי מאוד וכבר ניראה לא מועיל.
4.אני ישנה 7 שעות זה עדיין לא מספיק,ויטמינים אני לקחת ברזל זה הדבר היחיד שאמרו לי שחסר לי.ואני שותה המון מים, ועדיין חסר?

באופן כללי- נראה לי שאת באמת לא נחה מספיק. את צריכה לישון יותר- במיוחד אם יש לך לחץ בלימודים או עבודה. אולי אפילו תאריכי את זמן המנוחה ביו אימונים. בגלל זה את גם רואה שינוי בביצועים מאימון לאימון- אם את נחת טוב - את עושה יותר. אם לא נחת טוב או לא אכלת- את עושה פחות.
לגבי העליה במשקל והתזונה- אם את רואה עליה במסת שריר ואין עליה גדולה בשומן אז את יכולה להוסיף עוד קלוריות.
לגבי התוכנית- אם את נשארת בFBW אז תוכלי לנסות לעבוד תקופה מסוימת עם דמבלים במקום עם מוט ואז לחזור למוט ולראות אם את שוב מתחילה להתקדם במשקלים (הכוונה ללחיצת חזה). אבל כיוון שהבעיה הזאת היא כללית ולא ספציפית לתרגיל מסוים אז לדעתי אם תסדירי מנוחה ותזונה זה ייפתר כבר.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
באופן כללי- נראה לי שאת באמת לא נחה מספיק. את צריכה לישון יותר- במיוחד אם יש לך לחץ בלימודים או עבודה. אולי אפילו תאריכי את זמן המנוחה ביו אימונים. בגלל זה את גם רואה שינוי בביצועים מאימון לאימון- אם את נחת טוב - את עושה יותר. אם לא נחת טוב או לא אכלת- את עושה פחות.
לגבי העליה במשקל והתזונה- אם את רואה עליה במסת שריר ואין עליה גדולה בשומן אז את יכולה להוסיף עוד קלוריות.
לגבי התוכנית- אם את נשארת בFBW אז תוכלי לנסות לעבוד תקופה מסוימת עם דמבלים במקום עם מוט ואז לחזור למוט ולראות אם את שוב מתחילה להתקדם במשקלים (הכוונה ללחיצת חזה). אבל כיוון שהבעיה הזאת היא כללית ולא ספציפית לתרגיל מסוים אז לדעתי אם תסדירי מנוחה ותזונה זה ייפתר כבר.

בסדר תודה,אני אמשיך את תוכנית אימונים FBW ,כניראה שזה באמת פאק בתזונה ומנוחה.

יש לי עוד שאלה.
יש לי 2 אימונים בFBW אימון A1 ואימון A2 .
באימון A1- יש לי הרבה תרגילים רק על 2 סטים,זה מספיק לעשות רק 2 סטים?
באימון A2 - התרגילים על סטים של 3 חוץ מ-2.

אפשרי לעלות בסטים באימון A1? אני יודעת שמינימוס זה 3.
לא יודעת מה אתם אומרים?

תודה על התגוב משה

1.לא אוכלת מספיק?, אתה זוכר שדיברנו על זה שאני רוצה לעלות במסת שריר{עם טיפה אחוזי שומן בלת ברירה}.עליתי בחודש הזה קילו 100.של מסת שריר.זה עדיין לא אומר כלום?
אני צריכה לאכול יותר גם אם אני עולה במשקל {מסת שריר}?.
2.אני לא עושה את זה כי תמיד אמרו לי שאני צריכה לחכות חצי דקה עד דקה בין סט לסט.
זה סתם חירטוט?
3.תיראה המטרה שלי היא לעלות במסת שריר כרגע ו"למצק" את הגוף,אבל אני יודעת שלנשים יותר קשה להתקדם במשקלים מאשר לגברים.להפסיק את התוכנית? אין לי מושג מעצמי איך לבנות אחת
חדשה.יש עזרה כאן לבניית תוכנית?.ואין לי בעיה לעלות במשקלים בצורה יותר איטית,אבל השאלה
כמה איטית, כי כל חודש זה למשל איטי מאוד וכבר ניראה לא מועיל.
4.אני ישנה 7 שעות זה עדיין לא מספיק,ויטמינים אני לקחת ברזל זה הדבר היחיד שאמרו לי שחסר לי.ואני שותה המון מים, ועדיין חסר?
1. בחודש הזה עלית חצי קילו נוזלים עוד כמה מאות גרם שריר והשאר שומן, לא עולים רק שריר בחודש נתון, משקל הוא פונקציה של : שריר, נוזלים ושומן (כמובן של איברים ועצמות אבל אני כבר פועל בהנחה שעברת את גיל ההתבגרות).
2. תחכי יותר, כשאת מרגישה שאת מוכנה תכנסי לסט, זה יכול לקחת גם 5-8 דקות בתרגילים המורכבים כמו דדליפט או סקוואט
3. תעלי במשקלים כל אימון שני
4. יכול להיות שחסר, עשית בדיקות דם על ויטמינים? לדוגמה ויטמין D? או C? אני בכל מקרה הייתי ממליץ להתווסף במולטיויטמין (עדיף לנשים, שמכיל כבר ברזל, יש לך את האופטיוומן opti-women של חברת Optimum את יכולה להזמין אותו מחו"ל, יעלה לך חצי מחיר מבארץ).
כמובן שאני גם אמליץ על דברים חשובים אחרים כגון: סידן, מגנזיום, אבץ ואומגה 3. שלושת הראשונים קיימים בתור מוצר אחד בכדור אחד של חברת NSI אפשר להזמין זאת מ www.vitacost.com, לדעתי לנשים תיסוף של 1 גרם סידן לפחות ביום יעשה רק טוב בגלל כל הקטע של הדילול עצם עם הגיל, אבץ ומגנזיום טובים להתאוששות בין האימונים, אומגה 3 אין מה להרחיב יותר מדי כולם כבר יודעים.

• פותח/ת השרשור
1. בחודש הזה עלית חצי קילו נוזלים עוד כמה מאות גרם שריר והשאר שומן, לא עולים רק שריר בחודש נתון, משקל הוא פונקציה של : שריר, נוזלים ושומן (כמובן של איברים ועצמות אבל אני כבר פועל בהנחה שעברת את גיל ההתבגרות).
2. תחכי יותר, כשאת מרגישה שאת מוכנה תכנסי לסט, זה יכול לקחת גם 5-8 דקות בתרגילים המורכבים כמו דדליפט או סקוואט
3. תעלי במשקלים כל אימון שני
4. יכול להיות שחסר, עשית בדיקות דם על ויטמינים? לדוגמה ויטמין D? או C? אני בכל מקרה הייתי ממליץ להתווסף במולטיויטמין (עדיף לנשים, שמכיל כבר ברזל, יש לך את האופטיוומן opti-women של חברת Optimum את יכולה להזמין אותו מחו"ל, יעלה לך חצי מחיר מבארץ).
כמובן שאני גם אמליץ על דברים חשובים אחרים כגון: סידן, מגנזיום, אבץ ואומגה 3. שלושת הראשונים קיימים בתור מוצר אחד בכדור אחד של חברת NSI אפשר להזמין זאת מ www.vitacost.com, לדעתי לנשים תיסוף של 1 גרם סידן לפחות ביום יעשה רק טוב בגלל כל הקטע של הדילול עצם עם הגיל, אבץ ומגנזיום טובים להתאוששות בין האימונים, אומגה 3 אין מה להרחיב יותר מדי כולם כבר יודעים.

תודה משה.
לגבי 4. אני לא זוכרת אם עשיתי בדיקות ויטמינים ,אבל כדי להיות בטוחה אני אעשה שוב,וניראה
מה אני בדיוק צריכה.

מישהו יכול לענות לי בנוגע לסטים:

יש לי 2 אימונים בFBW אימון A1 ואימון A2 .
באימון A1- יש לי הרבה תרגילים רק על 2 סטים,זה מספיק לעשות רק 2 סטים?
באימון A2 - התרגילים על סטים של 3 חוץ מ-2.

אפשרי לעלות בסטים באימון A1? אני יודעת שמינימוס זה 3.
לא יודעת מה אתם אומרים?

אגב ברזל וסידן: כיוון שחסר לך ברזל אז הספיגה שלו קריטית מבחינתך. אם את מחליטה לקחת גם סידן אז תקחי אותו בנפרד כי סידן מפריע לספיגה של ברזל. עדיף לקחת ברזל יחד עם ויטמין C.
מצד שני- יש עכשיו המון מאכלים מועשרים בסידן גם ככה (מוצרי חלב מועשרים וכו') אז לא בהכרח חייב לתסף בו..

אגב ברזל וסידן: כיוון שחסר לך ברזל אז הספיגה שלו קריטית מבחינתך. אם את מחליטה לקחת גם סידן אז תקחי אותו בנפרד כי סידן מפריע לספיגה של ברזל. עדיף לקחת ברזל יחד עם ויטמין C.
מצד שני- יש עכשיו המון מאכלים מועשרים בסידן גם ככה (מוצרי חלב מועשרים וכו') אז לא בהכרח חייב לתסף בו..

נכון מאוד, מומלץ לא לשתות חלב כשעתיים לפני נטילת תוסף ברזל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית