סרטון סנאץ'

leftyland

משתמש משקיע
2,805
392
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
20,021
2,805
392
הנה סרטון של כמה סנאצ'ים שעשיתי.
אני מודע לכך שהגב שלי לא היה ישר ושזה היה פאוור סנאץ' ולא סנאץ' רגיל 😃

ההנפות שהצלחתי היו עם 43 קילו ונכשלתי עם 57 קילו. עם זאת, כבר הצלחתי עם 57 קילו בהזדמנות אחרת.

התעלמו בבקשה מהכותרת היצירתית ששגיא (תודה לך, באמת 😃) נתן לסרטון.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
קטונתי מלנסות לתקן סנאצ'ים, אני רק אעיר שהנעליים שלך בצבע הלא נכון ויכול להיות שפה הבעיה.

• פותח/ת השרשור
זו גופיה, אלכס.

אגב, עשיתי את הסנאצ'ים האלה במקום לעשות את הטוטאל, אחרי שהגעתי באיחור רציני.

אם זו גופיה אז בסדר. הגב שלך עקום לפני המשיכה והתחת נמוך מדי. תתמקם באותה שיטה שבה אתה מתמקם בשביל דדליפט.

רן, אתה לא מושך את רוב המשיכה מהטרפזים בשום מצב. טרפזים רק מסיימים את המשיכה.

• פותח/ת השרשור
למה הישבן צריך להיות גבוה יותר? בכל ההנפות שראיתי, מתחילים כשהישבן ATG ולא כמו בדדליפט שאנחנו מכירים.

היה את הדיון הזה כבר הרבה פעמים בפורום. זה שהם מתחילים עם הישבן נמוך לא אומר שזה המצב בו המוט עוזב את הרצפה. תנסה לעבור על סרטונים של משקולנים ולשים לב מה זווית הגו כשהמוט עוזב את הרצפה.

אני חושב שאם תחזיק גב כמו שצריך ותחליט איפה אתה רוצה שהתחת שלך יהיה כשאתה מושך זה יהיה די סביר.

הכי חשוב זה להחזיק גב, זה לבד יפתור לך את רוב הבעיות. מעבר לזה, היית יכול לעשות את ה57 הזה די בקלות, אתה פשוט מנסה למשוך את המוט גבוה מידי.
ברגע שהמוט בגובה הפיטמות אתה כבר רוצה להכנס מתחתיו (הוא ימשיך לעלות). מבחינתי ברגע שסיימתי את המשיכה (עדיין עם ידיים ישרות) אני כבר נכנס. הכל קורה מהר ואם מחכים שהמוט יגיע למצח בשביל להתחיל אי אפשר להספיק כלום. אתה גם לא צריך לתפוס את המוט כמעט בעמידה. תן למשקל ולגובה של המשיכה לקבוע את עומק הכניסה. אם צריך לכופף קצת ברכיים (או לפתוח לצדדים כמו זונה) בשביל לתפוס אז זה מה שעושים.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שאם תחזיק גב כמו שצריך ותחליט איפה אתה רוצה שהתחת שלך יהיה כשאתה מושך זה יהיה די סביר.

הכי חשוב זה להחזיק גב, זה לבד יפתור לך את רוב הבעיות. מעבר לזה, היית יכול לעשות את ה57 הזה די בקלות, אתה פשוט מנסה למשוך את המוט גבוה מידי.
ברגע שהמוט בגובה הפיטמות אתה כבר רוצה להכנס מתחתיו (הוא ימשיך לעלות). מבחינתי ברגע שסיימתי את המשיכה (עדיין עם ידיים ישרות) אני כבר נכנס. הכל קורה מהר ואם מחכים שהמוט יגיע למצח בשביל להתחיל אי אפשר להספיק כלום. אתה גם לא צריך לתפוס את המוט כמעט בעמידה. תן למשקל ולגובה של המשיכה לקבוע את עומק הכניסה. אם צריך לכופף קצת ברכיים (או לפתוח לצדדים כמו זונה) בשביל לתפוס אז זה מה שעושים.

אני חושב שבסופו של דבר, מבחינתי לפחות, זה הרבה עניין של ריכוז. באותו היום לא הייתי מספיק מרוכז וחד, אז הטכניקה שלי נפגעה. כבר היו לי הנפות הרבה יותר מוצלחות ואני מקווה לחזור לזה ולצלם שוב; אני רוצה לצלם גם קלינים.

ברור שזה דורש הרבה ריכוז, בעיקר בהתחלה. מה הקטע של הגב? עניין של גמישות או סתם חוסר מודעות? זה באמת היה משפר לך מאוד את התנועה אם היית מחזיק אותו כמו שצריך. פה הוא עוד איכשהו מסתדר כשהמוט עולה, אבל עם משקל קצת יותר כבד זה לא יקרה מעצמו יותר.

• פותח/ת השרשור
הגב? חוסר ריכוז... יישור מלא של הגב לא קורה אצלי אוטומטית, גם בדדליפט. אני צריך להיות מודע לזה כל הזמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית