הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חילוף חומרים מהיר מדי.

Leviathan

משתמש פעיל
756
225
נק' מוניטין:
2,184
756
225
מה לעשות כשאני בתקופת מסה ואחרי 5-10 דקות מכל ארוחה שלי אני רץ לשלשל? אני לא יודע כמה קלוריות וחלבון הגוף שלי מקבל בכלל אם אני משלשל את הכל כ"כ מהר. תודה לעוזרים.

השאלה היא למה אתה רץ לשלשל, אולי אתה אלרגי למזון מסויים? ב 5-10 דקות הגוף עוד לא הספיק להבין מה הכנסת לו לגוף, שלא לדבר על להפוך זאת למצב צבירה של שילשול.
בכללי, אין קשר בין חילוף החומרים לבין היציאות בשירותים, חילוף חומרים הוא דבר הרבה יותר מורכב וכדי לדעת כמה הוא "מהיר" או "איטי" נדרשות בדיקות קפדניות, מה שכן אתה יכול לעשות זה להיבדק באוהל חמצן בוינגייט (בעלות "סימלית") ויתנו לך את ה BMR שלך בקירוב (אולי הכי מדוייק שתצליח להשיג בטווח מחירים הללו), עד אז אתה עוד אחד עם חילוף חומרים בינוני כמו כולנו ( או רובנו)

• פותח/ת השרשור
אז אוקיי, לא חילוף חומרים מהיר.. כנראה לא הבנתי מה זה חילוף חומרים
בכל אופן אני רץ לשלשל כל הזמן, ובחיים לא הייתי אלרגי לשום דבר

אז אוקיי, לא חילוף חומרים מהיר.. כנראה לא הבנתי מה זה חילוף חומרים
בכל אופן אני רץ לשלשל כל הזמן, ובחיים לא הייתי אלרגי לשום דבר

איזה מאכל משותף לכל אחת מהארוחות שלאחריהן אתה רץ לשלשל?

מה זה בחיים? כלומר ממתי התחלת כן לשלשל? התחלת לאכול משהו שלא אכלת לפני?

• פותח/ת השרשור
איזה מאכל משותף לכל אחת מהארוחות שלאחריהן אתה רץ לשלשל?
לא יודע.. היום לדוגמא בבוקר אכלתי שוגי קינמון עם חלב ושתיתי שוקו [אני תמיד אוכל כריות עם חלב ושותה שוקו ואני אף פעם לא משלשל, אני יודע שאני רגיש לקינמון], ואחר כך אכלתי שקשוקה עם חומוס ופרוסות לחם וגם שלשלתי..
מה זה בחיים? כלומר ממתי התחלת כן לשלשל? התחלת לאכול משהו שלא אכלת לפני?
מאז ומתמיד לי ולאבא שלי הייתה רגישות לאוכל, פעם הייתי מחרבן 4-5 פעמים ביום, עכשיו 2-3

לך לגטסרולוג. זה יכול להיות מליון דברים שבהם רגישות ללקטוז, גלוטן, IBS, IBD וכו'.
באמת מציע לך ללכת לרופא.

• פותח/ת השרשור
לך לגטסרולוג. זה יכול להיות מליון דברים שבהם רגישות ללקטוז, גלוטן, IBS, IBD וכו'.
באמת מציע לך ללכת לרופא.
אתה חושב? \:
אבל מה הוא כבר יעשה? הוא יכול להגיד לי למה יש לי רגישות, אבל לא לטפל בבעיה..

הוא יעשה בדיקות. ויש אין ספור טיפולים לבעיה. כדורים, לקטאז, דיאטות וכו'

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית