הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמות הקלוריות שלי תקינה..?

shonrd1

משתמש מתחיל
111
0
נק' מוניטין:
-20
111
0
שלום עשיתי את הבדיקה כמה קלריות אני צריך ליצרוך ביום של אימון וזה יצא לי משהו כמו 2800 (כי אני צריך להוסיף 500 קלוריות בישביל לעלות מסת שריר) קלוריות וביום שאני לא מיתאמן משהו כמו 1900 אני רוצה לפתח את עצמי ולעלות מסת שריר עכשיו הגובה שלי זה 175 אני בן 16וחצי אני שוקל 53 (אני יודע אני שחיף רצח..) ויצא לי שאני צריך לאכול משהו כמו 2400 ביום שאני לא מיתאמן ועשיתי חישוב (עד כמה שאני יכול) ויצא לי שביום רגיל שאני לא מיתאמן אני אוכל משהו כמו 1800 ואני מנסה לאכול דיי הרבה בזמן האחרון ..
זה נורמלי שאני צריל ליצרוך כימעט 3000 קלוריות?
וכמה אתה צורכים בערך
תודה לכולם..

• פותח/ת השרשור
נכון אבל אתה תעשה לעצמך בסופו של דבר נזק עם תוכנית עצימה שכזו, אין בה שום יעול פוגעת בהתאוששות בצורה ניכרת, לא רואה גם איך אפשר להתקדם עם דבר שכזה, שוב ממליץ לקבל עוד חוות דעת.
אתה רואה למה היתכוונתי עכשיו אני בתסביך..חח כי גם אין לי את מי לישאול..
תודה בכל מיקרה..

יש לך את פורום אימונים, לא רק בן אדם אחד עונה שם - כמו שאמרתי יש פה גם אנשים מוסמכים בדיוק כמו המאמן שלך - אם לא יותר מכך (סיימו את הקורס אחריו או התעדכנו גם לאחר מכן בניגוד להרבה מדריכים שלא עושים זאת לאחר הקורס שלהם)

• פותח/ת השרשור
אתה מדבר על הפורום הזה ?
clear.gif
אימונים כללי

ואאתה יכול לתת לי שמות של מי מוסמך ובמה?

אחי אני לא רוצה לבאס אותך אבל מזה Starting Strength?
ואתה יודע פה בפורום על מישהו מוסמך?

זה Starting Strength
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=552

רשימת האנשים המוסמכים בפורום:
Mishel27
shikoLM
ברק
m0sh3
MagneZium
LENA

בטח יש עוד הרבה ואני לא יודע/שכחתי אותם אבל אני בטוח שיש פה עוד לפחות 5-10 שמסתובבים קבוע.

• פותח/ת השרשור
מוסמכים - לא מבין במילה "ממש" , זה כמו שתגיד רופא מבאר שבע ורופא מת"א מי יותר מוסמך? שניהם למדו אותו דבר השאלה היא כמה כל אחד העשיר את הידע והתעדכן לאחר סיום לימודי הרפואה שלו.

אם לא עולים במשקל במשך שבועיים לפחות 250 גרם מומלץ לעלות קלוריות, לבדוק את ההתאוששות ביומיום ואפילו את התוכנית אימונים.
בכמה קלוריות לעלות ?200-100יספיק? מאיזה אב מזון כדי להעלות?

הייתי אומר 70-80% פחממה וכל השאר שומן, אפשר גם להוסיף חלבון תלוי במאזן שאתה אוכל וכמה אתה רגיש לפחממות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית