הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חשבון אורנג'

bietarist

מושעה
2,468
0
נק' מוניטין:
7,494
2,468
0
קניתי לפני חודשיים פלאפון חדש לי ולאמא שלי, והביאו לנו חבילה X ואמרו לנו שזה יעלה סכום X, שזה יוצא בערך אותו הסכום ששילמנו לפני שקנינו את המכשירים החדשים.
אחרי חודש שלחו לנו את הפירוט של החשבון ויצא פי 2-3 יותר מהרגיל, התקשרתי אמרו לי שבחודש הבא אני אראה את הפירוט המלא, אתמול הגיע אותו חודש שוב פעם פי 2-3, למישהו קרה משהו דומה? אי אפשר להבין כלום בחשבון שהם שלחו..אני הולך אליהם היום לצעוק עליהם.
למישהו יש מושג למה הגנבה הזאת???

ברוך הבא לחברות התקשורת בישראל?..

אני מאמין שכל אחד יכול לחלוק איתך סיפור כזה של זיוני שכל שנאמרו לפני מכירה ובפועל קרה משהו אחר.
אין ברירה אלא לצעוק עליהם.

קנית במקרה אייפון? באורנג' יש "תקלה" כבר כמה זמן, הם לא מחזירים את ההחזרים שמגיעים לך על המכשיר. זה פורסם גם ב-YNET לפני כמה ימים. אני מניח שזו הבעיה גם אצלך (הם מוסיפים לחשבון גם את חיוב המכשיר).

תראה אני לקוח אורנג' כבר מלא זמן באמת יותר מכמה שנים טובות ,
הקטע הוא שלפני כמה זמן הם פשוט הוסיפו לי תוספות לחשבון נגיד חבילת משחקים חבילת זה חבילת זה ואז התחלתי את החודש עם 60 שקל ועוד תוסיף 20 שקל אינטרנט אז מתחילת חודש 80 שקל בלי לדבר .
התקשרתי צעקתי עליהם קצת החזירו לי את כל הכסף שחייבו וביטלו את זה , חייבים לשים לב טוב לחשבון אחרת הם סתם דוחפים לכם דברים .
במיוחד אם זה פלא חדש הם נותנים לך לחודש את החבילה נגיד משחקים חינם ואז משאירים אותה קבועה ועולה לך כסף וכו' .
תבדוק טוב את החשבון ומה מחייבים אותך .

רק כשאתה מגיע למדינה שונה אתה מבין כמה חברות התקשורת בארץ קורעות לך את הצורה.
אני משלם כאן על 450 דקות + 200 SMS + אינטרנט 2GB DATA בחודש $65 כאשר הדקות נצברות לי לחודש הבא עד 5000 דקות. (וכמובן שהאייפון מסובסד ב $200 תשלום חד פעמי (לתושבי קליפורניה יש גם 60 דולר מס, שרמוטות)
בין AT&T ל AT&T אני מדבר חינם, כמו כן בסופ"ש (שבת + ראשון) גם כן חינם.
מה שכן, כל שיחה נכנסת כאן נחשבת כשיחה בתשלום (כמו זמן האוויר בארץ לערך), ככה שאם מישהו התקשר אליך זה יורד לך מהדקות.
תוכניות משפחה פה ממש משתלמות, אם אתה לוקח 1200 דקות משותפות בין 2 קווים, עם אינטרנט וכל מה שציינתי למעלה יצא לך $50 לבן אדם, ככל שתוסיף יותר אנשים המחיר ירד לבן אדם.

אני זוכר שראיתי שכתבו שבכל העולם חברות בסלולר בישראל יקרות ב176%~

רק כשאתה מגיע למדינה שונה אתה מבין כמה חברות התקשורת בארץ קורעות לך את הצורה.
...
בין AT&T ל AT&T אני מדבר חינם, כמו כן בסופ"ש (שבת + ראשון) גם כן חינם.

באמת משה?!?!? AT&T לא דופקת את הלקוחות ...
ומה עם ה20$ החודשיים שגובים עבור שירותים שאפשר לקבל חינם ?!

http://gizmodo.com/5592521/how-a-guy-tricked-apple-with-a-disguised-iphone-tethering-app

כל חברות הסלולר גנבים!

אני כל חודש בודק את החשבונית לראות אם הוסיפו "בטעות" עוד כמה שירותים שלהם ואם כן ישר הולך לדרוש שיפסיקו את השירות

נדמה שדיברו על יס והוט ולא על חברות הסלולאר.
וואי יכול להיות.. אני לא ממש זוכר

---------- התגובה התווספה ב 20:26 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:20 ----------

http://gizmodo.com/5592521/how-a-guy-tricked-apple-with-a-disguised-iphone-tethering-app

כל חברות הסלולר גנבים!
למישהו יש את האפליקציה הזאת? או משהו שדומה לאפליקציה הזאת? =]

כל חברות הסלולר גנבים!
זה שהטלפון יכול לעשות את זה לא אומר שהספקית שירות חייבת לתמוך בך, בוא נוריד עכשיו סירטי בלוריי עם הרשת 3G של הפלאפון, אתה שומע מה אתה אומר? כל הרשת תקרוס אם היא תרשה לעשות את זה כי יש למלא אנשים עדיין חבילות Unlimited

חחחחח אורנג' הנוכלים האלה, "שכחו" למחוק חוב של 1000 שקל אחרי שההורים שלי שילמו

אורנג הכי בני זונות.... הכי יקרנים בהכל... אני לא מבין למה להיות אצלם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית