הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 1.M.R Powder

מצב
השרשור נעול

יהודה

משתמש מתחיל
46
0
נק' מוניטין:
-155
46
0
אני מתלבט איזה פורמולה לקנות, ניסיתי אמפד נוז- סתם חרא, חשבתי לנסות NO XPLOD, אבל זה כמעת אותו דבר, ראיתי בבבאדי בילדינג המון פורמולות, למה אתם ממליצים, משהו מפציץ, אם זה קשור-אני עודב על כוח-מס' חזרות קטן יחסית,
ראיתי שם 1.M.R Powder מישהו מכיר?

מכל הפורמולות שניסיתי הכי טובה היית Jack3d

ניסית 2 פורמולות בין הנמכרות ביותר והן היו חרא, ובצדק. למה נראה לך שמשהו אחר יהיה יותר טוב?

עריכה: נסה את הג'ק, אומרים שהוא טוב. כמו שמון לייט המליץ

• פותח/ת השרשור
אבל מה עם הפורמולה שציינתי

מישהו מכיר אותה?, ומה כבר ניסיתם שהגעתם למסקנה שהג׳אקט הכי טוב, תנו חוות דעת וואלה לא בא לי לזרוק כסף רק על הארגינין שיש בתוספים האלו, לא צריך תפאמפ המפגר הזה שידחפו את זה למי שלא עומד לו, מחפש פורמולה עם תרכובות מעבר לארגנין הנדוש??????

מישהו מכיר אותה?, ומה כבר ניסיתם שהגעתם למסקנה שהג׳אקט הכי טוב, תנו חוות דעת וואלה לא בא לי לזרוק כסף רק על הארגינין שיש בתוספים האלו, לא צריך תפאמפ המפגר הזה שידחפו את זה למי שלא עומד לו, מחפש פורמולה עם תרכובות מעבר לארגנין הנדוש??????

ניסיתי את: NO אקספלואוד, נאנו ואפור, ג'ק, שוט גאן, סופר פאמפ, NOZ

הכי טוב ג'ק (כמובן לא מוותר על הקריאטין מונו, הפורמולה זה בנוסף)

איך היה הנאנו? הרגשת רעידות והשרירים שלך התפוצצו מרוב הספקת דם מוגזמת? 🤡

אישית וואלה לא יודע הייתה תקופה שלקחתי ארגנין, לא יודע אם זה קשור התחלתי להרגיש בגוף עיקצוצים (בכללי לקחתי עוד חומצות אימנו) שנמשכו הרבה זמן. לא יודע אם זה קשור לזה בכלל אבל העדפתי מאז לא לקחת דברים שבפוטנציאל שלהם יכולים לעשות יותר נזק מאשר תועלת.
פשוט קראתי שיש תופעות לוואי כמו עיקצוצים בעור, אבל לא יודע אם זה קשור דווקא לארגנין.

העיקצוצים זה מהבטא אלנין

אתה מרגיש את הפאמפ כשאתה חטוב בד"כ
פעם הייתי לוקח סתם שטויות, עכשיו רק דברים שעושים אותי ערני ומשהים את העייפות באימונים (קפאין, קריאטין...)
הג'ק סבבה

תגיד MOO זה לא בזבוז להשתמש גם בפורמולה וגם בקריאטין מונו?

תגיד MOO זה לא בזבוז להשתמש גם בפורמולה וגם בקריאטין מונו?
הקריאטין מונו הוא היחיד שעושה את העבודה. הקריאטין שבפורמולות הוא בסדר אבל בטח שהוא לא יכול להחליף את המונו. לגבי הפורמולות ניסיתי את הנאנו - חוץ מהרבה אבק שזה עושה זה לא נותן כלום (והייתי לוקח פריקינג 3 כפיות מזה לפני אימון) כנ"ל ה-NO , הג'ק בסדר למרות שעדיין אני צריך לקחת 2 כפיות כדי להרגיש משהו וגם זה לא הרבה מידי , היחיד שבאמת עשה לי את מה שכתוב על התווית זה האקספנד אקסטרים של דיימאטייז. הייתי לוקח ממנו כפית אחת וזה באמת נותן פאמפ טוב. אין מה לצפות ליותר מזה מהאבקות הללו , הסיבה שאני לוקח אותן היא מכיוון שהן משאירות אותי חם במשך כל האימון. אל תצפה מהן ליותר מזה.

• פותח/ת השרשור
אבל מה עם הפורמולה עליה שאלתי, משהו מוכן לבדוק ןלהסביר לי אם טובה היא אם רעה?

לשאלתך משה אני מחפש מהפורמולה ערנות, תשלובות של קראטין(כן בנוסף אקח גם מונו), פוקוס, נארגינין עם כל הפאמפ שהיא משרה תכלס לא נותן ממש תועת מעשית בהרמת המשקל, עקרונית ניתן לומר שהתרחבות העורקים גורמת להזרמת דם טובה יותר לשריר-התאושששות טובה יותר-ניקוז פסולת טוב יותר(חומצת חלב)-וכמובן קליטת קראטין טובה יותר, אבל בחייאת מחפש משהו גם לא חוקי כמובן(רק לא סטרואידים),

אתה רוצה שזה גם ינקה לך את הבית? דם זורם לשרירים בכל אימון, תרצה או לא, זה שיזרום יותר דם או פחות דם לא יתן לך התאוששות טובה יותר, מה שיעשה זאת יהיה אוכל והתאוששות ותוכנית אימונים לא ליצנית, כל השאר בולשיט.
אם אתה מחפש לאן לזרוק את הכסף, תתרום אותו לילדים רעבים יש מספיק כאלו בארץ.

• פותח/ת השרשור
כרגיל ציני, עם כל המקצועיות הציניות מונעת ממך איזון

מאין לך איך אני מתאמן, ומאין לך איך אני אוכל, ברור שזה היסוד אבל מה פאקין צריך לדחוף את זה בכל שורה שאתה כותב ולשלול כל כל מה שהוא לא סטרואידים, אני מבין שאתה סקפטי וזה די ריאלי ונבון לתחום הבזבזני, עטור המיתוסים הזה- תוספי המזון, אבל בחייאת כבוד מנהל האתר שואלים שאלה ספציפית- תענה, תסייג את דבריך אבל אל תשלול על הסף הכל, במיוחד שאתה לא מכיר ויודע מאומה על השואל, ובכלל רק חיזקת את דברי, ציינתי את הייתרונות הפורמליות, המוגדרות של הארגינין ואולם סייגתי את דבריי שזה מעשית אינו משנה דבר

אבל הבעיה היא שברצינות אין מה לענות לך.
אתה מחפש משהו של ממש קיים. אולי הוא עושה את מה שאתה מחפש על הנייר אבל גם החומרים התוספי המזון האלה הם בכמות ממש ממש קטנה לעומת היעילות שלהם שמצאו במחקרים.

נראה לי שכבר קנית אותה ואתה רק רוצה שנספר לך כמה היא נפלאה ו"אנבולית"

מאין לך איך אני מתאמן, ומאין לך איך אני אוכל, ברור שזה היסוד אבל מה פאקין צריך לדחוף את זה בכל שורה שאתה כותב ולשלול כל כל מה שהוא לא סטרואידים, אני מבין שאתה סקפטי וזה די ריאלי ונבון לתחום הבזבזני, עטור המיתוסים הזה- תוספי המזון, אבל בחייאת כבוד מנהל האתר שואלים שאלה ספציפית- תענה, תסייג את דבריך אבל אל תשלול על הסף הכל, במיוחד שאתה לא מכיר ויודע מאומה על השואל, ובכלל רק חיזקת את דברי, ציינתי את הייתרונות הפורמליות, המוגדרות של הארגינין ואולם סייגתי את דבריי שזה מעשית אינו משנה דבר
אז כנראה שאתה נמצא זמן רב במקום הלא נכון, אתה מוזמן לפנות לפורומים אחרים שיספרו לך שקרים על מה שאתה קונה (בין היתר מהם), הפורום הנוכחי לא יהיה כזה.
אם אתה מחפש מוצר חוקי שעובד, קריאטין מונו הוא היחיד.
אם אתה מחפש מוצר קסם כזה או אחר שלא עובד, תמשיך לחפש ולקנות אותם אין לי בעיה עם זה.
לגבי האימונים שלך, הוכחת בעבר כבר שאתה לא יודע להתאמן ולאכול אז אני לא רואה מה עכשיו השתנה:

http://www.lbs.co.il/showthread.php?p=63838#post63838
http://www.lbs.co.il/showthread.php?p=34310#post34310

• פותח/ת השרשור
תזכיר לי לפני כמה זמן זה היה,

אתה יודע כולנו התחלנו איפה שהוא, האמן לי שהנתונים כרגע לא יביישו גם ברון כמוך, אנשים לומדים, משתנים ומשנים, לכן דיעותך קדומות הן, מבישות ובראש אינן הולמות תשובות של מנהל אתר.
תשובות כמו לך לפורום אחר כולנו יודעים להשמיע, לא ציפיתי לקבל תשובה ומאמר מפורט על כל תמיהה שלא תעלה, אבל אחי, יש דרכים לדבר ויש גם דרכים, תתפלא גם לכתוב, מעניין אם כך גם במציאות.
אקבל עצתך, יצאת גבר, אמרת תמיכה האחרונה, מחק אותי מהפורום, רק אל תשכח לכתוב איזה משהו יפה ככה שיעשה אותך עוד יותר מרומם ומבין*

לא יודע מכל הבלה בלה הזה למעלה, הדבר היחיד ששמתי לב שלמדת שיש דבר כזה נקודה ואנטר

• פותח/ת השרשור
מלך

כל מה שהוא לא סטרואידים הוא בלה בלה בלה וכפי שהודת אינך יודע אותי
סתם מתרומם מעפאן, יאללה מחק אותי המאסטר משה, איך אמר פה משהו מה שטוב במשה שהוא אומר את האמת בפנים, אכן בלה בלה בלה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית