עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מישהו מכיר אותה?, ומה כבר ניסיתם שהגעתם למסקנה שהג׳אקט הכי טוב, תנו חוות דעת וואלה לא בא לי לזרוק כסף רק על הארגינין שיש בתוספים האלו, לא צריך תפאמפ המפגר הזה שידחפו את זה למי שלא עומד לו, מחפש פורמולה עם תרכובות מעבר לארגנין הנדוש??????
ניסיתי את: NO אקספלואוד, נאנו ואפור, ג'ק, שוט גאן, סופר פאמפ, NOZ
הכי טוב ג'ק (כמובן לא מוותר על הקריאטין מונו, הפורמולה זה בנוסף)
ניסיתי את: NO אקספלואוד, נאנו ואפור, ג'ק, שוט גאן, סופר פאמפ, NOZ
הכי טוב ג'ק (כמובן לא מוותר על הקריאטין מונו, הפורמולה זה בנוסף)
הקריאטין מונו הוא היחיד שעושה את העבודה. הקריאטין שבפורמולות הוא בסדר אבל בטח שהוא לא יכול להחליף את המונו. לגבי הפורמולות ניסיתי את הנאנו - חוץ מהרבה אבק שזה עושה זה לא נותן כלום (והייתי לוקח פריקינג 3 כפיות מזה לפני אימון) כנ"ל ה-NO , הג'ק בסדר למרות שעדיין אני צריך לקחת 2 כפיות כדי להרגיש משהו וגם זה לא הרבה מידי , היחיד שבאמת עשה לי את מה שכתוב על התווית זה האקספנד אקסטרים של דיימאטייז. הייתי לוקח ממנו כפית אחת וזה באמת נותן פאמפ טוב. אין מה לצפות ליותר מזה מהאבקות הללו , הסיבה שאני לוקח אותן היא מכיוון שהן משאירות אותי חם במשך כל האימון. אל תצפה מהן ליותר מזה.תגיד MOO זה לא בזבוז להשתמש גם בפורמולה וגם בקריאטין מונו?
תגיד MOO זה לא בזבוז להשתמש גם בפורמולה וגם בקריאטין מונו?
אז כנראה שאתה נמצא זמן רב במקום הלא נכון, אתה מוזמן לפנות לפורומים אחרים שיספרו לך שקרים על מה שאתה קונה (בין היתר מהם), הפורום הנוכחי לא יהיה כזה.מאין לך איך אני מתאמן, ומאין לך איך אני אוכל, ברור שזה היסוד אבל מה פאקין צריך לדחוף את זה בכל שורה שאתה כותב ולשלול כל כל מה שהוא לא סטרואידים, אני מבין שאתה סקפטי וזה די ריאלי ונבון לתחום הבזבזני, עטור המיתוסים הזה- תוספי המזון, אבל בחייאת כבוד מנהל האתר שואלים שאלה ספציפית- תענה, תסייג את דבריך אבל אל תשלול על הסף הכל, במיוחד שאתה לא מכיר ויודע מאומה על השואל, ובכלל רק חיזקת את דברי, ציינתי את הייתרונות הפורמליות, המוגדרות של הארגינין ואולם סייגתי את דבריי שזה מעשית אינו משנה דבר