הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע הדגמה יפה של קריאטין מיקרונייזד מול קריאטין רגיל

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך
זה תלוי איזה חברה, זה שזה כביכול MICRONIZED לא אומר הרבה
ואני אומר את זה כי השתמשתי בקריאטין מונו, מיקרונייזד, של IRON-TEK ונדפקתי (מה לעשות, זה מה שנכנס במשלוח)
זה התערבב בצורה מעפנה ביותר (יותר נכון להגיד לא התערבב), ממש כמו הקריאטין הרגיל בסרטון^

• פותח/ת השרשור
זה מה שקורה שלא קונים creapure... נדפקת עם חרא סיני כמו שהוא קורא לזה בסרטון.
זה שכתוב מיקרונייזד זה יפה. אבל זה שווה ערך לזה שירשמו שם גם זהב.
לא קריאפיור לא קונה.

השאלה היא האם המסה של הקריאטין חשובה למשהו חוץ מהטעם. אני משתמש בקריאטין creapure של NSI. הדבר הזה לא מסיס בכלום, אבל זה ממש לא מזיז לי. אני מערבב עם כפית ודופק את הכל בשלוק. נשאר טיפה בתחתית הכוס אז אני מוסיף עוד 50 סמ"'ק מים, נותן עירבוב ושותה. יש לי הרגשה שבבטן זה מתמוסס סבבה.

• פותח/ת השרשור
השאלה היא האם המסה של הקריאטין חשובה למשהו חוץ מהטעם. אני משתמש בקריאטין creapure של NSI. הדבר הזה לא מסיס בכלום, אבל זה ממש לא מזיז לי. אני מערבב עם כפית ודופק את הכל בשלוק. נשאר טיפה בתחתית הכוס אז אני מוסיף עוד 50 סמ"'ק מים, נותן עירבוב ושותה. יש לי הרגשה שבבטן זה מתמוסס סבבה.
מסכים איתך לגמרי. (הבחור טוען שמסיס נספג יותר טוב, לדעתי זה חרטא. בקיבה הכל מסתדר).
הסיבה שלי אכפת שיתמוסס זה כי אני שם בשייק. וקריאטין רגיל מחרבן אותו. וקריאפיור עושה את זה יותר אמין וגורם לי פחות לפחד שיש שם יותר מאשר אבקת אפיה.
משה, ידוע לך משהו לגבי ספיגה של קריאטין כפונקציה של מסיסות?

לא יודע יש לי את זה של אופטימום וזה לא נראה מתערבב כמו בסרטון.
פשוט שם את זה בפה ובולע עם מים

אז המצב שלך לא כ"כ נורא. אני מערבב, דופק שלוק, מוסיף מים, מערבב, דופק שלוק, מוסיף מים, מערבב, דופק שלוק, מוסיף מים, מערבב, דופק שלוק. עד שאני מתייאש ומשאיר קצת בתחתית.

אז המצב שלך לא כ"כ נורא. אני מערבב, דופק שלוק, מוסיף מים, מערבב, דופק שלוק, מוסיף מים, מערבב, דופק שלוק, מוסיף מים, מערבב, דופק שלוק. עד שאני מתייאש ומשאיר קצת בתחתית.

it's all in the wrist.
אני נותן עירבוב קצרצר עם פרק היד והופ! לפה. אחרי שני שלוקים נשאר בכוס אולי 1% מהקריאטין. אני אצלם וידיאו בהזדמנות. 😃

• פותח/ת השרשור
בנצרום, עם כל הכבוד לפרק היד שלך, תשאיר את הקרדיט לNSI 😃
אתם משווים בינם (קריאפיור) לבין IRON-TEK- שקר כלשהו (אני בטוח שיש לזה מרקם של פימו או משהו כזה).

עוד נקודה למחשבה - הרבה אנשים לוקחים קריאטין בכדורים. זה בכלל לא מתמוסס לפני שזה מגיע לקיבה ולא קראתי בשום מקום שקריאטין בכדורים נספג פחות טוב מבאבקה.

בקיצור, כרגע אני לא רואה סיבה לקנות את ה- micronized, או להתאמץ להמיס את הקריאטין עד הסוף, אם לא מפריע לכם ללעוס קצת חול.

• פותח/ת השרשור
לשם הבהרה: מטרת העלאת הסרטון (לפחות מצידי) לא הייתה לקבוע שקריאטין מיקרונייזד נספג טוב יותר מאשר רגיל. אלא רק להשוות במרקמים ששני הסוגים יוצרים. גם לדעתי, הגיוני שלא תהיה הפרעה בספיגה. אבל אם אפשר לשתות חול במקום בוץ באותו מחיר אז למה לא?
מה שכן, אני כן ממליץ לקנות קריאטין עם תקן creapure.

שקונים קריאטין מונו כדאי ללכת על קריאטין ISS שנחשב איכותי ביותר עם תקן CREAPURE והמחיר שלו מעולה!
זאת הסיבה למה תמיד אנחנו אומרים לקנות מיצרנים שיש להם את התקן הזה והקריאטין הזה מיקרוני ואיכותי.

נערך לאחרונה:
את האמת , מעולם לא הפריע לי לשתות קצת חול , העיקר שהקריאטין יהיה באמת מחברה טובה עם תקן הCREAPURE ולא סתם משהו סיני כפי שנאמר בסרטון. כמו ש-EMZ אמר , בקיבה הכל מתערבב ונספג באותה המידה (תקנו אותי אם אני טועה), חוץ מזה , עם הדברים שאני אוכל עכשיו במסה מה זה עוד קצת חול????

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית