הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי התוכנית SS

Extreme-

משתמש מתחיל
72
0
נק' מוניטין:
0
72
0
שלום אני מתאמן במכון כושר כבר 4 חודשים וחצי והיד שלי גדלה ב3-4 ס"מ מאז תחילת האימונים עכשיו שאלתי את המאמן שלי אם אני יכול לעשות את התוכנית הזאתי הוא אמר לי בוא נראה איך תסתדר סקווט הצלחתי לעשות בסדר ,מתי שעשיתי BENCH PERSS הוא אמר שאני לא מחזיק את המוט טוב ואני יכול לגרום לעצמי לפציעה,האם זה יכול לקרות?אגב את הבנץ פרס עשיתי בלי שום משקל ולא היה לי כבד אבל הידיים שלי קצת רעדו והוא אמר שזה לא טוב ואני צריך לחכות עוד קצת זמן כדי לעשות את זה,טוב אחרי כל החפירה הזאתי מה אתם אומרים?אגב אני מתאמן בתוכנית ABC

והנתונים אם צריך:
גובה:1.72
משקל:53

ורק לפני שבוע בניתי לעצמי תפריט של 3000-3200 קלוריות ביום.
אני מתחיל לעלות מהר יחסית לדעתי (קילו בחודש)

נערך לאחרונה:
אתה מתבלבל בין כל מני דברים.
איך שלא יהיה, בשביל לעשות SS אתה צריך לעשות בנץ', דדליפט, סקוואט, פרס ופאוורקלין או חתירה/מתח. מה עשית בדיוק ב-ABC שלך עד עכשיו שאתה לא רגיל לעשות בנץ'?

1. תקרא את הספר
2. קילו בחודש זה מהירות של
turtle.jpg

3. תקרא את הספר
4. זה לא מעניין אם הידיים שלך רעדו, הצלחת להשלים סט של 5 עם מוט ריק? אם כן תתחיל (ואם לא הצלחת, מה לעזאזל עשית 4 חודשים במכון? בעצם אני יודע את התשובה. ביי0פ0 קרלז שליתה!!1)
5. תקרא את הספר
6. תעלה סרטונים של התרגילים, בעיקר סקוואט

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אתה מתבלבל בין כל מני דברים.
איך שלא יהיה, בשביל לעשות SS אתה צריך לעשות בנץ', דדליפט, סקוואט, פרס ופאוורקלין או חתירה/מתח. מה עשית בדיוק ב-ABC שלך עד עכשיו שאתה לא רגיל לעשות בנץ'?

עשיתי מתח עם משקל, דאמבלים, מוט W, מוט רגיל ליד קדמית ועוד הרבה תרגילים יחסית =]

Someone-הצלחתי להרים את המוט 15 פעמים אם זה משנה משהו ואחר כך הצלחתי עם 50 קילו
8 פעמים,אבל אחר כך נהיו לי כאבים כאלה במפרקים קטנים כאלה והיום נעלם כל הכאבים אז מה אתה ממליץ?אגב אתה יכול לתת לי קישור להורדת הספר?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני ממליצה לנסח את מה שיש לך להגיד בצורה של שאלה, כדי שגם יענו לך.
תנסה להתקדם בקפיצות קטנות יותר במשקלים.

ולא מפרסמים פה לינק לספר.

systematic chaos, ה-pdf של הספר עדיין שמור בארכיון של הפורום, מה הבעיה לפרסם אותו?

• פותח/ת השרשור
אני ממליצה לנסח את מה שיש לך להגיד בצורה של שאלה, כדי שגם יענו לך.
תנסה להתקדם בקפיצות קטנות יותר במשקלים.

ולא מפרסמים פה לינק לספר.

הנה אני ינסח בצורה אחרת לגמרי:
אני עובד עם דאמבלים הרבה זמן על הכתפיים ,חזה,ידיים במשקל של 15-16 קילו ועכשיו דיברתי אם המאמן שלי והוא כן מוכן שאני יעשה סקווט,דדליפט וכל השאר שהתחלתי לעשות בנץ פרסס הידיים שלי רעדו כזה אבל המוט היה ממש קל והוא אמר שעדיף לי לחכות אם זה קצת אז מה את אומרת?
אגב הספר נמצא בלינקיה?למה אי אפשר לתת קישור אז?והקובץ הוא של פוטושופ?

הנה אני ינסח בצורה אחרת לגמרי:
אני עובד עם דאמבלים הרבה זמן על הכתפיים ,חזה,ידיים במשקל של 15-16 קילו ועכשיו דיברתי אם המאמן שלי והוא כן מוכן שאני יעשה סקווט,דדליפט וכל השאר שהתחלתי לעשות בנץ פרסס הידיים שלי רעדו כזה אבל המוט היה ממש קל והוא אמר שעדיף לי לחכות אם זה קצת אז מה את אומרת?
אגב הספר נמצא בלינקיה?למה אי אפשר לתת קישור אז?והקובץ הוא של פוטושופ?
גם לי ככה, אני כל כך מתרגש שאני הולך לעשות בנצ' כל פעם מחדש עד שהידיים שלי רועדות.
גם לפעמים אני מאוד מזיע במצח באמצע הבנצ' אז המדריך אמר לי שאולי כדאי לחכות קצת.

בקיצור זה לא מעניין, אם אתה יכול לעשות אין סיבה שלא תעשה.

ו... פוטושופ? באמת?

תדמיין פה תמונה של FACEPALM

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית