הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

לא שמן לא רוסי וגם לא יותר חזק ממך

• פותח/ת השרשור tuluz
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
שבוע 2, אימון 2:

סקווט 3X5X77.5
בנץ' פרס 3X5X67.5
מתח אחיזה הפוכה (בשביל פיק אדיר בבייספס) משקל גוף + משקולית 6 קילו. הפתעתי את עצמי לרעה. 10-8-6

סקווט - לא כיף, היה קשה, התנועה הייתה מלאה ולא היה F כך שזה כבר טוב.
בנץ' - היה קל, יכולתי להמשיך בקלות עוד חזרות.
מתח - איכזבתי את עצמי, נשפר בפעמים הבאות.

שאלת תפריט:
במידה ואפשרי כלכלית להוסיף חלבון בצורה של בשר (=בקר טחון/הודו/עוף - לא המבורגר/אנטריקוט/שניצלונים ברוטב צ'ילי...) לתפריט היומי, על חשבון חלב, האם מהבחינה של השמנה לאורך התוכנית זה כדאי? (הערה לחכמולוגים: ההעדפה היא לא להשמין)

כן, תוסיף בשר יא בכיין. ולא נחת מספיק בין הסטים במתח.

• פותח/ת השרשור
שבוע 2, אימון 3:

סקווט 3X5X80
פרס 3X5X40
דדליפט 1X5X70

סקווט - היה בינוני, לא קשה כמו בפעמים הקודמות.
פרס - היה קל. מוזר, פעם קודמת היה הרבה יותר קשה.
דדליפט - היה קל.

• פותח/ת השרשור
שבוע 3, אימון 1:

סקווט 3X5X82.5
בנץ פרס 3X5X70
מתח

סקווט - היה קשה, בחזרה האחרונה לא ידעתי אם אני אצליח לעלות ואמרתי לעצמי "תמות נפשי עם פלישתים! זה סך הכל 82.5 קילו" ו-וואלה... הבאר עלה.
בנץ - מבחינת קושי היה בינוני מינוס.
מתח - BW + 6KG. שיפור מפעם קודמת.

לסיכום - היה האימון הכי קשה עד היום.

• פותח/ת השרשור
שבוע 3, אימון 2:
סקווט 3X5X85
דדליפט 1X5X80
פרס 42.5 קילו 5-5-F

סקווט - היה קשה.
דדליפט - היה קל.
פרס - מהסט הראשון היה קשה מאוד. בסט השני, חזרה חמישית נאבקתי איתה איזה 10 שניות והיא עלתה. סט שלישי קטסטרוף... כבר מהחזרה הראשונה נאבקתי, ברביעית הבאר הגיע לגובה העיניים וסירב לעלות.

בגדול, MOO ואלכס צודקים, לא צריך להיות גאון גדול, הייתי צריך לאכול יותר.
אני ברגעים אלו יושב על קרטון חלב.😵

וכמובן שלא נחת מספיק בין הסטים. לא נורא, יהיה טוב.

• פותח/ת השרשור
שבוע 3, אימון 3:

סקווט 3X5X87.5
בנץ פרס 3X5X72.5
מתח

סקווט - היה קשה.
בנץ פרס - רמת קושי בינוני פלוס, אימון הבא זה כבר מעל משקל גוף 🤘
מתח - שיפור מאימון קודם. 10-10-10 , BW+6KG

2 נקודות לסיום:
1. תודה רבה לנתנאל שנתן טיפים מועילים וצרחות כשצריך.
2. לחכות כ-5 דקות בין הסטים נשמע סביר? ובכלל, מה זה זמן מנוחה סביר בהתחשב שכל אימון אני בעצם "שובר שיא" ומרים משקל יותר ויותר גבוה.

נחים כמה שצריך. לפעמים צריך 5 דקות, לפעמים 10, תלוי בעצימות ובמצב שלך באותו יום (התאוששות).

שבוע 3, אימון 2:
סקווט 3X5X85
דדליפט 1X5X80
פרס 42.5 קילו 5-5-F

סקווט - היה קשה.
דדליפט - היה קל.
פרס - מהסט הראשון היה קשה מאוד. בסט השני, חזרה חמישית נאבקתי איתה איזה 10 שניות והיא עלתה. סט שלישי קטסטרוף... כבר מהחזרה הראשונה נאבקתי, ברביעית הבאר הגיע לגובה העיניים וסירב לעלות.

בגדול, MOO ואלכס צודקים, לא צריך להיות גאון גדול, הייתי צריך לאכול יותר.
אני ברגעים אלו יושב על קרטון חלב.😵

אלכס לא הסביר לך שצריך לשתות אותו?

• פותח/ת השרשור
שבוע 4, אימון 1:

וואו... היה אימון מ-ע-ו-ל-ה.

סקווט 3X5X90
פרס 3X5X42.5
דדליפט 1X5X85, 1X3X100, 1X1X110, 1XFX115

סקווט - מבחינת קושי היה בינוני +.
פרס - בינוני +. קטע מוזר לחלוטין קורה בחד"כ, פרס בחדר משקולות קשה בטירוף לעומת פרס באולם הגדול, ולא ברורה הסיבה. ישנה סברה שאומרת שמול מראה קל יותר לבצע פרס.
דדליפט - פגשתי את נתנאל בחד"כ, שהחליט ל$^^ן אותי... כל התרגילים נעשו באחיזה משולבת (יד אחת אחיזה רגילה, יד שניה אחיזה הפוכה). ה-115 קילו התרומם מהריצפה 1/2 מילימטר, לא יותר. אימון הבא חוזרים כרגיל, כאילו לא קרה כלום.

האימון החל ב-23:00 והסתיים ב-24:00.
קיצר, שורה תחתונה, משכתי 110 קילו 😲.

leftyland - עם תוצאות לא מתווכחים, ישבתי עליו אז, ואני יושב עליו עכשיו. אני חושב שזה מחזק לי את הזוקפים, מה שבוודאות ישפר לי את הדדליפט.

שבוע 4, אימון 1:

סקווט 3X5X90
פרס 3X5X42.5

פרס - בינוני +. קטע מוזר לחלוטין קורה בחד"כ, פרס בחדר משקולות קשה בטירוף לעומת פרס באולם הגדול, ולא ברורה הסיבה. ישנה סברה שאומרת שמול מראה קל יותר לבצע פרס.
דדליפט - פגשתי את נתנאל בחד"כ, שהחליט ל$^^ן אותי... כל התרגילים נעשו באחיזה משולבת (יד אחת אחיזה רגילה, יד שניה אחיזה הפוכה). ה-115 קילו התרומם מהריצפה 1/2 מילימטר, לא יותר. אימון הבא חוזרים כרגיל, כאילו לא קרה כלום.

leftyland - עם תוצאות לא מתווכחים, ישבתי עליו אז, ואני יושב עליו עכשיו. אני חושב שזה מחזק לי את הזוקפים, מה שבוודאות ישפר לי את הדדליפט.

חחח שהתאמנתי באוניברסיטה נתנאל שיכנע אותי , לא יודע איך, לעשות סט לRM1.
יפה אתה מתקדם טוב
כמה עלית במשקל מאז שהתחלת להתאמן, וכמה נראה לך שעלית באחוז שומן?

• פותח/ת השרשור
חחח שהתאמנתי באוניברסיטה נתנאל שיכנע אותי , לא יודע איך, לעשות סט לRM1.
יפה אתה מתקדם טוב
כמה עלית במשקל מאז שהתחלת להתאמן, וכמה נראה לך שעלית באחוז שומן?

שיטת השכנוע של נתנאל היא פשוטה להפליא... "תרים תרים, וסתום ת'פה".
נכון לאתמול שניה לפני האימון המשקל הראה 75.6 -אבל- זה היה שעתיים וחצי אחרי ארוחת צהריים שניה + בירות + הבנת את הקטע... ת'כלס, אני כנראה שוקל כ-75.
כמו בכתוב בפוסט הראשון, התחלתי 72 קילו.

אחוז שומן - הייתי באיזור 16-17 %, ולפי ההרגשה/הגיון עליתי, לא יודע בכמה, לא שינוי דרסטי, אבל יש בהחלט עליה.

שבוע 4, אימון 1:

סקווט 3X5X90
פרס 3X5X42.5

כל עוד אתה זוכר להרפות בתחתית 😉

שיטת השכנוע של נתנאל היא פשוטה להפליא... "תרים תרים, וסתום ת'פה".
נכון לאתמול שניה לפני האימון המשקל הראה 75.6 -אבל- זה היה שעתיים וחצי אחרי ארוחת צהריים שניה + בירות + הבנת את הקטע... ת'כלס, אני כנראה שוקל כ-75.
כמו בכתוב בפוסט הראשון, התחלתי 72 קילו.

אחוז שומן - הייתי באיזור 16-17 %, ולפי ההרגשה/הגיון עליתי, לא יודע בכמה, לא שינוי דרסטי, אבל יש בהחלט עליה.

כבודו של נתנאל במקומו (ואכן יש כבוד), אבל הקטע בשיטה הזאת בנוי על העמסה גרדואלית. יהיה חבל אם תעשה כמה סטים של 1RM בדדליפט וזה יפגע בהתאוששות שלך בצורה שתמנע ממך מלהשלים את האימון הבא. מה גם שלמתחיל אין גם ככה 1RM (או נכון יותר, הוא משתנה משבוע לשבוע בערך) אז אין טעם לבדוק את זה בשלב הזה.
בקיצור, עדיף לדבוק בתוכנית המקורית.

• פותח/ת השרשור
כבודו של נתנאל במקומו (ואכן יש כבוד), אבל הקטע בשיטה הזאת בנוי על העמסה גרדואלית. יהיה חבל אם תעשה כמה סטים של 1RM בדדליפט וזה יפגע בהתאוששות שלך בצורה שתמנע ממך מלהשלים את האימון הבא. מה גם שלמתחיל אין גם ככה 1RM (או נכון יותר, הוא משתנה משבוע לשבוע בערך) אז אין טעם לבדוק את זה בשלב הזה.
בקיצור, עדיף לדבוק בתוכנית המקורית.

צודק 100%, ובגלל זה גם כתבתי ש"אימון הבא חוזרים כאילו לא קרה כלום", חוזרים = חוזר לעשות 1X5X משקל עבודה לפי התקדמות לינארית.

• פותח/ת השרשור
שבוע 4, אימון 2:

סקווט 3X5X92.5
בנץ 3X5X75
יד קדמית
מתח

סקווט - היה לא קל, קשה לי לשמור על טכניקה טובה.
בנץ - הרמתי משקל גוף 🤘, ויש עוד לאן להתקדם.

אני אשנה קצת את האימונים החל מהאימון הקרוב, במקום 3 סקווט בשבוע, אני אוריד ל-2. על חשבון זה, אני אוסיף 2 אימוני אירובי בשבוע. כל השאר אותו הדבר.

הסיבות לפי חשיבות:
1. היקף טבור עלה.
2. גיוון באימון.
3. ריצה עושה משהו חיובי לתחושות האימון, תמיד אחרי ריצות אתה נמצא ב"היי".

ביקורת בונה תתקבל בברכה, לכל שאר התגובות שאני כבר צופה מראש... תחסכו את זמן הכתיבה שלכם, כי אני לא אתייחס...

אי אפשר לשכנע אותך לא לעשות את זה (מה שכל הזומבים של הפורום יעשו עוד שנייה וחצי), אבל זה עלול לחטוא למטרה. אם אין לך בעיה עם לא להעלות משקלים לך על זה עד המאורע המשמח, לגדול + להוריד שומן באותו זמן לא יקרה. כמה עלית מאז שהתחלת להתאמן?

אני מעולם לא שילבתי אימוני ריצות באופן יזום תוך כדיי עלייה מאימון לאימון בסקאווט.
מה שכן,יצא לי לשחק כדורסל פעם בשבועים/שלוש תוך כדיי תקופת העלייה מאימון לאימון בסקאווט..והכדורסל לא הפריע לזה..אני חושב שאם הייתי נניח משחק פעמיים בשבוע באופן יזום זה כן היה פוגע..

לדעתי,אולי פעמיים בשבוע זה באמת קפיצה רצינית שעלולה לפגוע בהתקדמות...סתם הצעה,אולי תנסה פעם בשבוע ואז תהנה מתוצאות גם פה וגם פה..

שבוע 4, אימון 2:

סקווט 3X5X92.5
בנץ 3X5X75
יד קדמית
מתח

סקווט - היה לא קל, קשה לי לשמור על טכניקה טובה.
בנץ - הרמתי משקל גוף 🤘, ויש עוד לאן להתקדם.

אני אשנה קצת את האימונים החל מהאימון הקרוב, במקום 3 סקווט בשבוע, אני אוריד ל-2. על חשבון זה, אני אוסיף 2 אימוני אירובי בשבוע. כל השאר אותו הדבר.

הסיבות לפי חשיבות:
1. היקף טבור עלה.
2. גיוון באימון.
3. ריצה עושה משהו חיובי לתחושות האימון, תמיד אחרי ריצות אתה נמצא ב"היי".

ביקורת בונה תתקבל בברכה, לכל שאר התגובות שאני כבר צופה מראש... תחסכו את זמן הכתיבה שלכם, כי אני לא אתייחס...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית