הוא מתרוקן לך מהר? אתה עושה אירובי???!?!?
ברור אני צריך סיבולת לב ריאה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא מתרוקן לך מהר? אתה עושה אירובי???!?!?
שבוע 3, אימון 2:
סקווט 3X5X85
דדליפט 1X5X80
פרס 42.5 קילו 5-5-F
סקווט - היה קשה.
דדליפט - היה קל.
פרס - מהסט הראשון היה קשה מאוד. בסט השני, חזרה חמישית נאבקתי איתה איזה 10 שניות והיא עלתה. סט שלישי קטסטרוף... כבר מהחזרה הראשונה נאבקתי, ברביעית הבאר הגיע לגובה העיניים וסירב לעלות.
בגדול, MOO ואלכס צודקים, לא צריך להיות גאון גדול, הייתי צריך לאכול יותר.
אני ברגעים אלו יושב על קרטון חלב.😵
שבוע 4, אימון 1:
וואו... היה אימון מ-ע-ו-ל-ה.
סקווט 3X5X90
פרס 3X5X42.5
דדליפט 1X5X85, 1X3X100, 1X1X110, 1XFX115
סקווט - מבחינת קושי היה בינוני +.
פרס - בינוני +. קטע מוזר לחלוטין קורה בחד"כ, פרס בחדר משקולות קשה בטירוף לעומת פרס באולם הגדול, ולא ברורה הסיבה. ישנה סברה שאומרת שמול מראה קל יותר לבצע פרס.
דדליפט - פגשתי את נתנאל בחד"כ, שהחליט ל$^^ן אותי... כל התרגילים נעשו באחיזה משולבת (יד אחת אחיזה רגילה, יד שניה אחיזה הפוכה). ה-115 קילו התרומם מהריצפה 1/2 מילימטר, לא יותר. אימון הבא חוזרים כרגיל, כאילו לא קרה כלום.
האימון החל ב-23:00 והסתיים ב-24:00.
קיצר, שורה תחתונה, משכתי 110 קילו 😲.
leftyland - עם תוצאות לא מתווכחים, ישבתי עליו אז, ואני יושב עליו עכשיו. אני חושב שזה מחזק לי את הזוקפים, מה שבוודאות ישפר לי את הדדליפט.
חחח שהתאמנתי באוניברסיטה נתנאל שיכנע אותי , לא יודע איך, לעשות סט לRM1.
יפה אתה מתקדם טוב
כמה עלית במשקל מאז שהתחלת להתאמן, וכמה נראה לך שעלית באחוז שומן?
שבוע 4, אימון 1:
וואו... היה אימון מ-ע-ו-ל-ה.
סקווט 3X5X90
פרס 3X5X42.5
דדליפט 1X5X85, 1X3X100, 1X1X110, 1XFX115
סקווט - מבחינת קושי היה בינוני +.
פרס - בינוני +. קטע מוזר לחלוטין קורה בחד"כ, פרס בחדר משקולות קשה בטירוף לעומת פרס באולם הגדול, ולא ברורה הסיבה. ישנה סברה שאומרת שמול מראה קל יותר לבצע פרס.
דדליפט - פגשתי את נתנאל בחד"כ, שהחליט ל$^^ן אותי... כל התרגילים נעשו באחיזה משולבת (יד אחת אחיזה רגילה, יד שניה אחיזה הפוכה). ה-115 קילו התרומם מהריצפה 1/2 מילימטר, לא יותר. אימון הבא חוזרים כרגיל, כאילו לא קרה כלום.
האימון החל ב-23:00 והסתיים ב-24:00.
קיצר, שורה תחתונה, משכתי 110 קילו 😲.
leftyland - עם תוצאות לא מתווכחים, ישבתי עליו אז, ואני יושב עליו עכשיו. אני חושב שזה מחזק לי את הזוקפים, מה שבוודאות ישפר לי את הדדליפט.
שיטת השכנוע של נתנאל היא פשוטה להפליא... "תרים תרים, וסתום ת'פה".
נכון לאתמול שניה לפני האימון המשקל הראה 75.6 -אבל- זה היה שעתיים וחצי אחרי ארוחת צהריים שניה + בירות + הבנת את הקטע... ת'כלס, אני כנראה שוקל כ-75.
כמו בכתוב בפוסט הראשון, התחלתי 72 קילו.
אחוז שומן - הייתי באיזור 16-17 %, ולפי ההרגשה/הגיון עליתי, לא יודע בכמה, לא שינוי דרסטי, אבל יש בהחלט עליה.
כבודו של נתנאל במקומו (ואכן יש כבוד), אבל הקטע בשיטה הזאת בנוי על העמסה גרדואלית. יהיה חבל אם תעשה כמה סטים של 1RM בדדליפט וזה יפגע בהתאוששות שלך בצורה שתמנע ממך מלהשלים את האימון הבא. מה גם שלמתחיל אין גם ככה 1RM (או נכון יותר, הוא משתנה משבוע לשבוע בערך) אז אין טעם לבדוק את זה בשלב הזה.
בקיצור, עדיף לדבוק בתוכנית המקורית.
שבוע 4, אימון 2:
סקווט 3X5X92.5
בנץ 3X5X75
יד קדמית
מתח
סקווט - היה לא קל, קשה לי לשמור על טכניקה טובה.
בנץ - הרמתי משקל גוף 🤘, ויש עוד לאן להתקדם.
אני אשנה קצת את האימונים החל מהאימון הקרוב, במקום 3 סקווט בשבוע, אני אוריד ל-2. על חשבון זה, אני אוסיף 2 אימוני אירובי בשבוע. כל השאר אותו הדבר.
הסיבות לפי חשיבות:
1. היקף טבור עלה.
2. גיוון באימון.
3. ריצה עושה משהו חיובי לתחושות האימון, תמיד אחרי ריצות אתה נמצא ב"היי".
ביקורת בונה תתקבל בברכה, לכל שאר התגובות שאני כבר צופה מראש... תחסכו את זמן הכתיבה שלכם, כי אני לא אתייחס...