הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חודש אחרון לחיטוב- איך אני מוציא ממנו את המיטב

LightWeight

משתמש קבוע
1,396
2
נק' מוניטין:
789
1,396
2
אני בחיטוב כבר 4-3 חודשים. במהלכם ירדתי 8 קילו בערך.
אני נותן עוד חודש אחד לחיטוב, אני רוצה להוציא ממנו את המיטב. כרגע אני עובד בתוכנית במתכונת של SS פחות או יותר רק בלי סקוואט מכיוון שאני סובל מOVER USE בפיקת הברך.
התפריט מורכב ממעט פחמימות ושומן והרבה חלבון, (180 גרם בערך)

איך אני יכול לנצל את החודש הזה בצורה הכי טובה? להתחיל PSMF? יהומבין? אפדרין? UD2? יש כ"כ הרבה שקשה להיתמצות.

שכחתי לציין שאני עומד על 13~ אחוז שומן.

תודה, איתי.

PSMF נועד לאנשים עד 15% ככה שהוא לא מתאים לך.
UD2 לא מביא שום תוצאה טובה יותר מדיאטה רגילה.
על 13% שומן אפשר להתחיל להשתמש ביהומבין ולעשות פרוטוקולים לשומן עיקש, אולי גם להגדיל מעט את הגירעון הקלורי אם אתה מתקשה לרדת במשקל.

• פותח/ת השרשור
תודה משה.
אני קצת בבילבול מעניין היהומבין-
זכור לי שיש 2 דרכים לצרוך אותו, 0.7 (?) מ"ג לכל ק"ג בגוף למשך שבועיים או כמות קטנה יותר למשך כמה שבועות. או שאולי זכרוני מטעני? באיזה שיטה עדיף להשתמש?

אין שיטות, יש שיטה אחת שהיא 0.2 מ"ג כפול משקל הגוף בק"ג, במנה אחת או לכל היותר 2. העיקרון לצרוך במנה אחת כי קשה להתמיד על הכללים של האינסולין ואם תחלק זאת ל 2 יצא שתצטרך לצום כל היום כמעט (טוב ל IF), תקרא את הנעוץ שלי בפורום סטרואידים למידע נוסף.

• פותח/ת השרשור
תודה משה. קראתי את ה"מדריך" ליהומבין ולא הבנתי משהו אחד אחרון- איך לקחת? בימים של אירובי לקחת שעה לפני אירובי ובימים של אנאירובי לקחת על בטן ריקה לבבוקר ואפשר לעשות אימון אנאירובי בערב?

תודה משה. קראתי את ה"מדריך" ליהומבין ולא הבנתי משהו אחד אחרון- איך לקחת? בימים של אירובי לקחת שעה לפני אירובי ובימים של אנאירובי לקחת על בטן ריקה לבבוקר ואפשר לעשות אימון אנאירובי בערב?

כן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית