הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ברך אצנים [פציעה בעקבות סקוואט]

pegasoos

משתמש פעיל
451
0
נק' מוניטין:
-279
451
0
אז ככה, כבר שבוע שכואב לי בדיוק יום אחרי שעשית סקוואט והתקדמתי כנראה קצת יותר מדיי במשקל..
הדבר הכי דפוק בעולם!!!
אחרי שסיימתי את הסטים ששל הסקואט וסיימתי הכל ניסיתי לראות כמה הכי הרבה אני יכול להעמיס סקוואט לRM1 הוספתי משהו כמו עוד 15 קילו.. ויום למחרת התחיל לכאוב לי בדיוק פה:
patellod.gif

ומסתבר שיש לזה שם.. "ברך אצנים"..
מוכר למישהו?
הנה לינק למידע:
http://www.easy-fizzy.com/46789/Jumpresknee

אני רוצה כבר לעשות סקוואטטטטטט!!!!
ועוד משהו.. החלק השמאלי של הטרפזים יותר גבוה מהימני 😲... חחח מה יש לי?!!

נערך לאחרונה:
אני לא יודע כמה כואב לך, אבל קצת כאבים זה לא סיפור גדול.
להרגיש קצת כאבים בברכיים או בגב זה דבר די קבוע אצל כל מתאמן...
פשוט רובנו לא מתייחסים אל זה כפציעה.

אם הכאב רציני אני ממליץ לך ללכת לרופא ספורט, למרות שהוא יגיד לך פשוט לא להתאמן לשבועיים ולהיפגש אתו שוב.

• פותח/ת השרשור
כואב לי כשאני אפילו הולך.. או כשאני מנסה לדמות את התנועה של הסקוואט סתם ככה.. =\.. לא כואב יותר מדיי.. אפשר לסבול עם צרחות יותר חזקות באמצע האימון.. אבל אני מאמין שאם אני אנסה להתאמן אני אסבול מזה אחר כך עוד יותר...
ועוד משהו.. החלק השמאלי של הטרפזים יותר גבוה מהימני
drOfzb0GcH.gif
... חחח מה יש לי?!!

ותודה רבה על התגובה המהירה =]

---------- התגובה התווספה ב 21:07 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:52 ----------

אם זה מעניין מישהו זה כנראה בגלל שאני עושה DEEP SQUAT .. (הרצתי חיפוש קטן בגוגל וראיתי באחד הפורומים של וינגייט משהו דומה) אני אתחיל לעשות סקוואטים רגילים ... ואלך לרופא =]

כואב לי כשאני אפילו הולך.. או כשאני מנסה לדמות את התנועה של הסקוואט סתם ככה.. =\.. לא כואב יותר מדיי.. אפשר לסבול עם צרחות יותר חזקות באמצע האימון.. אבל אני מאמין שאם אני אנסה להתאמן אני אסבול מזה אחר כך עוד יותר...
ועוד משהו.. החלק השמאלי של הטרפזים יותר גבוה מהימני
drOfzb0GcH.gif
... חחח מה יש לי?!!

ותודה רבה על התגובה המהירה =]

---------- התגובה התווספה ב 21:07 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:52 ----------

אם זה מעניין מישהו זה כנראה בגלל שאני עושה DEEP SQUAT .. (הרצתי חיפוש קטן בגוגל וראיתי באחד הפורומים של וינגייט משהו דומה) אני אתחיל לעשות סקוואטים רגילים ... ואלך לרופא =]

מה זה DEEP SQUAT?

• פותח/ת השרשור
יש לי רעיון מטורף. תלמד לעשות סקוואט במקום לקשקש על סנדרומים לא קשורים.

תאמין לי אני יכול ללמד אותך לעשות סקוואט!
טוב אולי לא חח אבל הייתי עושה DEEP SQUAT ויכול להיות שבאמת לא עשיתי את זה כמו שצריך.. אבל מצאתי שירשור באחד הפורומים של וינגייט משהו דיי דומה והשתמע מכך שבדיפ סקוואט הכאב מורגש מאוד! ואם נעשה סקוואט רגיל אז כנראה לא יכאב לי עד שאני יגיע לאיזשהו רופא.. כי משום מה אני חייל ומכבי לא מקבלים חיילים 😲

תאמין לי אני יכול ללמד אותך לעשות סקוואט!
טוב אולי לא חח אבל הייתי עושה DEEP SQUAT ויכול להיות שבאמת לא עשיתי את זה כמו שצריך.. אבל מצאתי שירשור באחד הפורומים של וינגייט משהו דיי דומה והשתמע מכך שבדיפ סקוואט הכאב מורגש מאוד! ואם נעשה סקוואט רגיל אז כנראה לא יכאב לי עד שאני יגיע לאיזשהו רופא.. כי משום מה אני חייל ומכבי לא מקבלים חיילים 😲

סבבה שיהיה לך בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית