הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה בקשרלהיפרטרופיה

• פותח/ת השרשור Robb1
  • פורסם בתאריך

Robb1

משתמש מתחיל
19
0
נק' מוניטין:
0
19
0
אני רוצה להתחיל להתאמן בתוכנית של ריפטו או בתוכנית 5X5, כי ההגיון מאחורי התוכניות האלה מוצא חן בעיני - להפעיל את כל או את רוב הגוף בתנועות פחות או יותר טבעיות. העניין הוא שאין לי כל כוונה להיות מניף משקולות מקצועי - אני רוצה להעלות במאסה שלי ולהראות טוב יותר. אתם חושבים שתוכנית כזו תוכל לתת לי מספיק מאסה ? ראיתי סרטונים של מרימי משקולות אולימפיים וחלק מהם, יחסית למשקל הגבוה מאוד שהם מרימים, מאוד קטנים.

Robb1

זה בגלל שהם צריכים לשמור על משקל כדי להכנס לקטגוריה שלהם בהרמת משקולות.
אם הם היו אוכלים כמו מישהו שמנסה לעלות במאסה היה יוצא מהם מפלצות

• פותח/ת השרשור
מה שאני לא מבין

הוא איך יכולה להיות עלייה בכוח אם לא אוכלים מספיק. הרי כדי שהשריר יהיה חזק יותר הוא צריך אימון, תזונה וזמן התאוששות. איך יכולים ה " קטנים " האלה להרים משקלים כ"כ כבדים בעוד השרירים שלהם יחסית קטנים ?

Hallucinogen - לא התכוונתי לגודל בהקשר של גובה, אז באמת ככל שגבוהים יותר, המסלול שהמשקל עובר הוא גדול יותר, ולכן קשה יותר להרמה. ההקשר שדיברתי עליו הוא גודל השריר - איך יכולים מרימי משקולות בעלי מאסת שריר קטנה יחסית להרים משקל גדול יחסית ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית