הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקות דם

Androxon

משתמש מתחיל
132
0
נק' מוניטין:
-237
132
0
קיבלתי בדיקת דם הרבה דברים שמה לא בנורמה.
אז בבקשה תוך התייחסות לזה שאני בן 17 ומתאמן בעצימות גבוהה +אוכל הרבה חלבונים+אבקת חלבון. אתם בבקשה יכולים להגיד ל אם יש כאן נתונים שבאמת צריך להתייחס יותר בחשיבות אליהם?
אם אפשר לענות בדחיפות
http://www.siz.co.il/my.php?i=diownzlmfodl.png
שם אפשר לראות את התוצאות כל מה שבאדום הוא לא נמצא בנורמה

עם כאלה תוצאות כדאי שתיגש לרופא ולא תתיעץ עם אנשים בפורום.

ואתה גם לא לוקח דיאנבול

גש לרופא ותספר לו הכל זה לא צחוק, הערכים שלך גרועים

אתה גם בסייקל?
אתה מבין כמה חמור המצב? הרבה מעבר ללשאול בפורום. לך לרופא כבר!

נערך לאחרונה:
זה מה שקורה כשלוקחים רק דיבול, לא שומעים לעצות הפורום וגם לא יודעים את המונח PCT.
אתה מקרה אבוד, כבר אין איך לנסות לעזור לך.

שמע חבוב, יש לך שם כמה דברים שהייתי בודק ומהר, תפסיק עם השטויות שאתה עושה ופנה לרופא.

סתם מעניין אותי.
נניח הרמה של הCK שלו חריגה? ממה שידוע לי שמתאמנים היא עולה. אבל כאן היא ממש גבוהה? זה יכול להצביע גם על סוג של פירוק שריר?

משה, יש מצב שאתה מקדיש 2 שורות לכל מרכיב בבדיקה שלהדיוטים כמוני זה יהיה קצת יותר ברור ואני אבין מה אני קורא?

קרמבו.
אתה יכול פשוט להזין את הערך בגוגל ויש אתר בשם אינפומד.
כתוב שם מה כל דבר אומר ומה חריגות מהנורמות יכולות לספר לנו.

אבל אם משה מוכן להתנדב בעצמו אז סבבה 😛

סתם מעניין אותי.
נניח הרמה של הCK שלו חריגה? ממה שידוע לי שמתאמנים היא עולה. אבל כאן היא ממש גבוהה? זה יכול להצביע גם על סוג של פירוק שריר?
הרמה שלו קצת מפחידה. יכול להצביע על הרבה דברים ביניהם פירוק שריר מסיבי/נזק לשריר הלב (אפילו שאצלו זה פחות מ5 אחוז) וכו'
זה בדיקה מאוד כללית. צריך לעשות בדיקות יותר ספציפיות כדי לדעת.

משה, יש מצב שאתה מקדיש 2 שורות לכל מרכיב בבדיקה שלהדיוטים כמוני זה יהיה קצת יותר ברור ואני אבין מה אני קורא?

תעשה חיים:
http://www.infomed.co.il/Examinations/Cat-9/%D7%91%D7%93%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%AA+%D7%93%D7%9D/

נערך לאחרונה:
הרמה של ה-CPK בנוסף לתפקודי כבד ול-HDL הנמוך מזכירה לי מישהו שבסוף אושפז אחרי שהוא דפק את עצמו עם סטרואידים. אצלו זה היה יותר חמור, אבל צריך להיות עם היד על הדופק.

הרמה של ה-CPK בנוסף לתפקודי כבד ול-HDL הנמוך מזכירה לי מישהו שבסוף אושפז אחרי שהוא דפק את עצמו עם סטרואידים. אצלו זה היה יותר חמור, אבל צריך להיות עם היד על הדופק.
שלא לדבר על הGTP...😲
(גם הCRP לא מבשר טובות כל כך)

בגדול אתם קצת מגזימים הערכים לא כלו נוראיים והם לא בצורה גורפת מעל הנורמה, עד 10% מעל הנורמה חשש לדאגה אבל עדיין לא כזה נורא, אם היה לו ערכים גבוהים ב50% מהנורמה אז כן הייתי חוטף פאניקה.
בכל מקרה יש כמעט הסבר לכל דבר. ערכי הכבד בגלל הרעילות של הדיבול לכבד, הכוסלטרול גם בגלל הדיבול כי הוא מעלה את ה LDL בצורה גורפת, כל השאר לא כזה עקרוני, CPK יכול להיות כי הוא עושה ABCDEFGH כי הוא חושב שהוא בסייקל, שאר הדברים לא מבין בזה.

דווקא ה CK לא חריג במיוחד למתאמנים
אבל הכולסטרול (HDL מאוד נמוך וLDL גבוה) והגליצרידים ועוד כמה דברים שם מאוד חריגים

• פותח/ת השרשור
לפי התגובות אני מבין שלא נישאר לי הרבה לחיות

---------- התגובה התווספה ב 10:52 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:47 ----------

לגביי ה CK מה זה אומר?
שהגוף שלי מפרק יותר שריר מהנורמה ואג עבדתי ABCD אם זה עוזר

---------- התגובה התווספה ב 10:53 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:52 ----------

חוץ מיזה העניין של הכבד חוזר לנורמה אחרי זמן מה שאתה מפסיק להיות על דיאנבול?

---------- התגובה התווספה ב 10:56 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:53 ----------

ולרופא אני הולך בכל זאת מחר...

חחחח זה מצחיק אותי כל פעם מחדש, שאלת אל דיאנבול בפורום 50 פעם ואמרו לך וגם רשום את זה בכל מקום שלוקחים את זה עם חומר בסיס, אני לפעמים לא מבין כמה טיפשים אנשים יכולים להיות, לאנשים כמוך אסור לגעת בכלל באף כדור, גם לא באקמול

בגדול אתם קצת מגזימים הערכים לא כלו נוראיים והם לא בצורה גורפת מעל הנורמה, עד 10% מעל הנורמה חשש לדאגה אבל עדיין לא כזה נורא, אם היה לו ערכים גבוהים ב50% מהנורמה אז כן הייתי חוטף פאניקה.
בכל מקרה יש כמעט הסבר לכל דבר. ערכי הכבד בגלל הרעילות של הדיבול לכבד, הכוסלטרול גם בגלל הדיבול כי הוא מעלה את ה LDL בצורה גורפת, כל השאר לא כזה עקרוני, CPK יכול להיות כי הוא עושה ABCDEFGH כי הוא חושב שהוא בסייקל, שאר הדברים לא מבין בזה.
זה שיש הסבר לכל דבר לא הופך את זה לבסדר. הבנאדם מתהלך עם נזק בכבד ודלקת די חמורה איפשהו. 🥷

אולי שהוא פשוט יעשה AD ונראה מה יקרה לכולסטרול שלו? 🤡
סוף סוף ניסוי על בני אדם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית